Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπάρχει οργανωμένη guild που δεν είναι υπό διάλυση και είναι με Έλληνες πείτε και να ρωτήσουμε αν δέχονται και άτομα γιατί αλλιώς δεν μπαίνω να παίξω , θα βαρεθώ .. :mellow:

Δες Hellas Commando - BloodIron Server

το site τους είναι http://commando.rift.gr

Παλικάρια, παίζουν μαζί απο την beta αλλά έχουν περίεργους recruiter... διάβασε καλά τα rule και φιλοσοφία πριν κάνεις apply.

Δημοσ.

Δες Hellas Commando - BloodIron Server

το site τους είναι http://commando.rift.gr

Παλικάρια, παίζουν μαζί απο την beta αλλά έχουν περίεργους recruiter... διάβασε καλά τα rule και φιλοσοφία πριν κάνεις apply.

αυτό φοβόμουν ..

no offence αλλά οι μεγάλοι σε ηλικία συμπαίχτες δεν είναι και οτι καλύτερο (όπως και τα πιτσιρίκια).

θυμάμαι στο wow (18 χρονών τότε) μια guild που είχα μπει και ο leader και officer κλπ ήταν μεγάλοι σε ηλικία και στρατιοτικοί στο επάγγελμα.

ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ελεος!!

μας χάλαγαν όλο τον χαβαλέ και την διασκέδαση! πραγματικά δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια φάση.

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο με αυτούς απλά το αναφέρω ... :mellow:

edit : μώλις είδα στο site τους ενα κλίμα στρατού με ορολογίες κλπ. γιατι ? γιατιιιιιιιιιι?? :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

αυτό φοβόμουν ..

no offence αλλά οι μεγάλοι σε ηλικία συμπαίχτες δεν είναι και οτι καλύτερο (όπως και τα πιτσιρίκια).

θυμάμαι στο wow (18 χρονών τότε) μια guild που είχα μπει και ο leader και officer κλπ ήταν μεγάλοι σε ηλικία και στρατιοτικοί στο επάγγελμα.

ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ελεος!!

μας χάλαγαν όλο τον χαβαλέ και την διασκέδαση! πραγματικά δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια φάση.

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο με αυτούς απλά το αναφέρω ... :mellow:

edit : μώλις είδα στο site τους ενα κλίμα στρατού με ορολογίες κλπ. γιατι ? γιατιιιιιιιιιι?? :cry: :cry: :cry:

Αυτό είναι γιατί ο creator του guild ήταν και είναι στρατόκα*λος αλλα το όλο μιλιταριστικό κλίμα είναι καθαρά ψαροτικό και χιουμοριστικό αν πρόσεξες. Το guild info thread είναι εδω: http://commando.rift.gr/viewtopic.php?f=4&t=5

Δημοσ.

Αυτό είναι γιατί ο creator του guild ήταν και είναι στρατόκα*λος αλλα το όλο μιλιταριστικό κλίμα είναι καθαρά ψαροτικό και χιουμοριστικό αν πρόσεξες. Το guild info thread είναι εδω: http://commando.rift.gr/viewtopic.php?f=4&t=5

Με ενδιαφέρει αν οντος είναι έτσι. Γιατι και εγώ δεν είμαι σε φάση για raid-κάψιμο οπότε κομπλέ .

Θα μπω , τώρα μένει να βρω λεφτά για το game χαχαχ ... από που συμφέρει πιο πολύ να το πάρω?

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει αν οντος είναι έτσι. Γιατι και εγώ δεν είμαι σε φάση για raid-κάψιμο οπότε κομπλέ .

Θα μπω , τώρα μένει να βρω λεφτά για το game χαχαχ ... από που συμφέρει πιο πολύ να το πάρω?

Δοκίμασε με trial πρώτα να δείς αν σου κάνει το game.

Αν γουστάρεις τη φάση θα σου πούν τα παιδιά απο το guild που μπορείς να το βρείς, η αν υπάρχει και κανά τσαμπέ παρατημένο account.

Δημοσ.

Δοκίμασε με trial πρώτα να δείς αν σου κάνει το game.

Αν γουστάρεις τη φάση θα σου πούν τα παιδιά απο το guild που μπορείς να το βρείς, η αν υπάρχει και κανά τσαμπέ παρατημένο account.

έχω παίξει trial και μου άρεσε , απλά ήθελα να βρω κόσμο πριν μπω γιατί δεν μπορώ να παίζω μόνος μου , θέλω να μιλάω στο vent και να έχει χαβαλέ. :P

Δημοσ.

Ηδή έχω φτάσει στο lvl 17 και όποτε ασχολούμαι με το game περνάω αρκετά ευχάριστα μαζί του. Γενικά το lore του έχει ένα τελείως παράξενο και ξεχωριστό ύφος. Αυτό όμως που μου αρέσει πάρα πολύ και που νομίζω κάνουν το game να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του είδους είναι τα δυναμικά γεγονότα που συμβαίνουν συνέχεια στον κόσμο του. Από τα rift μέχρι με προσθήκες γεγονότων με καθημερινά update από την trion.

H trion γενικά δείχνει τρομερή υποστίριξη για τον τίτλο της και δεν είναι μόνο letter στην κοινότητα αλλά συνέχει ανανεώνει το περιεχόμενο και κάνει bug fix.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα μετά το τελευταίο update ένα παράξενο σημάδι εμφανίστηκε την αυγή στο ουρανό του παιχνιδιού και αρκετοί απορούσαν το τι είναι

20110722015558.jpg

ενώ καθημερινά είναι τα γεγονότα να στην πέφτουν διάφορα mob οργανωμένα σε διάφορα σημεία του χάρτη ακόμα και στην sanctum όπως και bosses

20110722014516.jpg

Αυτές τις μέρες έφτασα και sanctum. Δεν γνωρίζω αν είναι από τις μεγάλες πόλεις του παιχνιδιού αλλά δεν έχει και τπτ ιδιαίτερο ούτε καν αρκετά μεγάλη είναι σε σύγκριση με τα άλλα mmorpg

20110716024057.jpg

20110720025851.jpg

ενώ μπήκα και στα πρώτα μου arena battle. Μου θύμισαν αρκετά τις αρένες που υπήρχαν στο warhammer online και είχαν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά.

20110720025406.jpg

δεν γνωρίζω ποιό είναι το καλύτερο built για pvp. Από τι διαβάζω στο internet βλέπω μια προτίμηση για pyromancer-dominator αν και αυτό που έχω με το stormcaller μερικά του spell έχουν αρκετά μικρό χρόνο casting ιδανικά δλδ για pvp. Ακόμα είμαι στην αρχή για να βρω τα built και τι ταιριάζει καλύτερα.

Δημοσ.

Εχω ενα serial key για το παιχνιδι οποιος ενδιαφερεται να του το δωσω μην παει χαμενο. Απλα στειλτε μου ενα μηνυμα. Ειναι το παιχνιδι αλλα δεν εχει μεσα χρονο. Στην ουσια γλυτωνετε την αγορα. Ο κωδικος ισχυει για σημερα και αυριο μονο οποτε γρηγορα!!

Δημοσ.

Αξίζει το game; Γενικά θέλει πολύ λιώσιμο για να δεις το content ή και με χαλαρό gaming μπορείς να κάνεις κάτι;

Λιωσιμο δεν θελει,αλλα για να κανεις καποια πραγματα παραπανω(raiding κτλ) θελει να αφιερωσεις περισσοτερες ωρες απο εναν casual gamer,αλλα οχι τιποτα παραλοογ

Πχ το leveling με ενα σχετικο καψιμο ειναι πολυ ευκολο και σε 1 εβδομαδα πας 50 και μετα αρχιζεις τα T1 και τα T2 instances

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...