lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Βγήκε το Patch σήμερα.Free transfers (ένα την βδομάδα) και πολλές αλλαγές.Πολύ καλό game.Τέλειο endgame το οποίο εμπλουτίζετε συνέχεια,αν και ήταν πλήρες απο την στιγμή που βγήκε.Όσοι έχουν ενδοιασμούς να το δοκιμάσουν.PVP content on the way. http://www.amazon.co.uk/Rift-Standard-Edition-PC-DVD/dp/B004KNYC8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308820895&sr=8-1 Καλή τιμή στο amazon! Συγνώμη αλλά που το είδες το ωραίο endgame? και εγώ το παίζω από close beta και το μόνο που έχω να πω όπως περισσότεροι παίκτες είναι ότι endgame είναι βαρετό και απλά άδειο. παρακαλάς μην χτυπήσεις το 50 lvl μετά κάνεις login και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν ξέρω τι lvl είσαι , αλλά στο 50 τέλος το παιχνίδι , και τώρα στο νέο update περί PvP δεν κάνανε τίποτα.
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πηγες T1? Πηες Τ2? Expert και Raid Rift κανεις? GsB,RoS και GP εχεις παει? Notoriety εχεις βγαλει για να παρεις τα armored mounts? Ας μην λεμε οτι θελουμε,3 Raid Dungeons με αλλα 10 Expert και αλλα τοσα Raid Rifts για 4 μηνες παιχνιδι ειναι κατι παραπανω απο πολυ PvE content,για το PvP δεν το συζηταω καθως το game μονο PvP δεν ειναι
ATiTool Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδια το Steam εχει 75% off στο game...12,50 ευρο! αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν υπαρχει game time card 30 ημερων...
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Στα ελληνικα μαγαζια οχι δεν υπαρχει,εχουν φερει μονο διμηνες που κοστιζουν 27 ευρω
zoocra77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Συγνώμη αλλά που το είδες το ωραίο endgame? και εγώ το παίζω από close beta και το μόνο που έχω να πω όπως περισσότεροι παίκτες είναι ότι endgame είναι βαρετό και απλά άδειο. παρακαλάς μην χτυπήσεις το 50 lvl μετά κάνεις login και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν ξέρω τι lvl είσαι , αλλά στο 50 τέλος το παιχνίδι , και τώρα στο νέο update περί PvP δεν κάνανε τίποτα. Αλήθεια λες τώρα?Μήπως παίζεις σε λάθος guild server κτλ?Το pve του Θα έλεγα είναι υπερπλήρες και μόνο βαρετό δεν θα το έλεγα και με νέο raid 20αρι φοβερό από ότι λένε τα παιδιά που παίξανε στον alpha. Τώρα για το pvp έρχεται μεγάλο update στα patch 1.4 ,1.5.Η αλήθεια είναι ότι έχουν χάσει πολύ κόσμο λόγω του pvp.
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αυτές τις μέρες άρχισα το rift. Αρχικά μου έκανε εντύπωση ότι στον server που επέλεξα είχε ώρα αναμονής για να συνδεθώ κοντά στο μισάωρο. Από τι φαίνετε δλδ ακόμα το game είναι αρκετά υγιές από κόσμο αν και πιστεύω ότι οι server του είναι υπερβολικά πολλοί για mmorpg και αργά η γρήγορα θα αρχίσουν οι συγχωνεύσεις. Η δημιουργία χαρακτήρα είναι αρκετά απλή και δεν έχει τις τόσο πολλές επιλογές που υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια. Οπώς πάντα έφτιαξα mage elve και πήγα με τους guardian αν και δεν έχω καταλάβει γιατί έχουν βάλει έτσι όπως είναι το lore του παιχνιδιού δύο παρατάξεις να μισούνται όταν ο εχθρός τους είναι κοινός. Εδώ ο noobas μου Αν και αρκετά νωρίς στο game διαλέγεις την κλάση σου επέλεξα pyromancer αλλά μετά στην δεύτερη επιλογή διάλεξα stormcaller. Νομίζω ότι είναι λάθος ματσάρισμα αυτές οι δύο σχολές. Πιστεύω αργότερα να μπορώ να το αλλάξω. Τα γραφικά του παιχνιδιού δείχνουν πανέμορφα και σε αυτό το game η μηχανή του warhammer online δείχνει να είναι στα καλύτερα της. Από το gameplay μέχρι στιγμής δεν έχω δει αρκετά πράγματα αλλά νομίζω ότι το rift είναι ένα κλασικό pve mmorpg με αρκετά quest που σε οδηγούν ομαλά από περιοχή σε περιοχή και σε κρατάνε απασχολημένο με τον τίτλο και περνάς και την ώρα σου ευχάριστα χωρίς τπτ hardcorριλες. Και ο χάρτης του φαίνετε αρκετά μεγάλος αν και δεν γνωρίζω πόσο open world είναι. Σίγουρα darkfall δεν είναι αλλά για pve mmorpg είναι αρκετά συμπαθητικό μέχρι στιγμής.
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Οσον αφορα τον server,καποιοι server εχουν queue και αλλοι δεν εχουν ατομα να κανεις grp,ειναι λαθη της εταιρειας αυτα που ελπιζουμε οτι στο μελλον θα διορθωθουν Για τα classes,απο το 13 lvl και μετα μπορεις να τα παρεις ολα και να παιζεις οτι γουσταρεις,οποτε γουσταρεις Σαφως και εχει PvE προσανατολισμο το game,αλλα με το τελευταιο update που μπηκαν τα pvp quests το open world pvp εχει γινει μια μικρη μανια,αν εισαι σε σχετικα μεγαλο server δεν μπορεις να βγεις εξω,θα κοιτας παντα πισω απο την πλατη σου μην ερθει καποιος
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ναι αλλά αν παίζεις darkfall για ένα χρόνο καθημερινά αυτό δεν ακούγετε καθόλου σαν πρόβλημα
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Πλέον έχω φτάσει σε lvl 12 και προχωράω κανονικά. Οπώς κάθε mmorpg που σέβεται τον εαυτό του το game με προχωράει από περιοχή σε περιοχή με τα άπειρα quest του και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στιγμή που να μην κρατήσει τελείως απασχολημένο. Μερικά μικρά στοιχεία που είδα και μου άρεσαν είναι ότι στου διάφορους merchant npc υπάρχει κουμπάκι για να πουλάς άμεσα την όποια σαβούρα κουβαλάς. Ενά άλλο πολύ καλό στοιχείο που νομίζω ότι θα δίνει και αρκετό βάθος στο παιχνίδι είναι ότι πανεύκολα μπορείς να αλλάζεις μετά ρόλων στο παιχνίδι με το πάτημα ενός κουμπιού. Δλδ μπορείς να παίζεις σαν mage pyromance-stormcaller και οτιδήποτε άλλο και να αλλάξεις ρόλους και να παίξεις άλλο ένα setting. Εντυπωσιακό και θα ήθελα πολύ να δω πως παίζουν οι φτασμένοι mage σε αυτό το game και τι settings χρησιμοποιούν. χθές συνάντησα και το πρώτο μου rift. άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο παιχνίδι. Εκεί που παίζεις και κυλάνε όλα μια χαρά ξαφνικά από το πουθενά ξεχύνονται ορδές mobs. Το καλό είναι ότι πανεύκολα δημιουργείτε party και μαζί με άλλου αντιμετωπίζεις τα τέρατα Από τι είδα το βραβείο σε αυτή την προσπάθεια είναι το να μαζεύεις διάφορα tokens και με αυτά να αγοράζεις διάφορα αντικείμενα από τους merchant. Ενά στοιχείο που το είχα δει και στο warhammer online. Γενικά το game μου δίνει την αίσθηση ότι έχει δανειστεί ότι καλό στοιχείο υπήρχε σε άλλα mmorpg. Ιδίως από το wow,lotro,warhammer online έχει δανειστεί όποια καλή ιδέα είχε παρουσιαστεί εκεί.
koystado Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 παιδια παίζω εδώ και 3 μέρες το παιχνίδι την trial version έχω φτάσει 15 και δεν μπορώ να πάω πιο πάνω αν αγοράσω προπληρωμένη κάρτα μπορώ να συνέχισω να παίζω τον ιδιο χαρακτήρα ε?? μπορείτε να μου προτίνεται σε ποιον server να μπω και κανα guild ελληνικο και ξένο να ειναι δεν εχω πρόβλημα
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 παιδια παίζω εδώ και 3 μέρες το παιχνίδι την trial version έχω φτάσει 15 και δεν μπορώ να πάω πιο πάνω αν αγοράσω προπληρωμένη κάρτα μπορώ να συνέχισω να παίζω τον ιδιο χαρακτήρα ε?? μπορείτε να μου προτίνεται σε ποιον server να μπω και κανα guild ελληνικο και ξένο να ειναι δεν εχω πρόβλημα Ναι μπορεις να συνεχιζεις να παιζεις με τον ιδιο χαρακτηρα Οσο για server κτλ μπορεις να ενημερωθεις στο Rift.gr σχετικα με τα ελληνικα που υπαρχουν στο παιχνιδι Εγω προσωπικα ειμαι στον Bloodiron και στους Hellas Commando
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 παιδια παίζω εδώ και 3 μέρες το παιχνίδι την trial version έχω φτάσει 15 και δεν μπορώ να πάω πιο πάνω αν αγοράσω προπληρωμένη κάρτα μπορώ να συνέχισω να παίζω τον ιδιο χαρακτήρα ε?? μπορείτε να μου προτίνεται σε ποιον server να μπω και κανα guild ελληνικο και ξένο να ειναι δεν εχω πρόβλημα Ναι μπορείς όπως είπε και ο από πάνω αλλα μια προπληρωμένη κάρτα δεν αρκεί , πρέπει να αγοράσεις και το παιχνίδι. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπάρχει κάποιο summoner class η κάποιο class που να έχει pets όπως οι hunters στο wow ? θα με ενδιέφερε να παίξω κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ξεκινούσα. (Μονο και μονο επειδή δεν έπαιζα σε κανένα μο τέτοιο class και ίσως να μου κινήσει το ενδιαφέρον).
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ναι μπορείς όπως είπε και ο από πάνω αλλα μια προπληρωμένη κάρτα δεν αρκεί , πρέπει να αγοράσεις και το παιχνίδι. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπάρχει κάποιο summoner class η κάποιο class που να έχει pets όπως οι hunters στο wow ? θα με ενδιέφερε να παίξω κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ξεκινούσα. (Μονο και μονο επειδή δεν έπαιζα σε κανένα μο τέτοιο class και ίσως να μου κινήσει το ενδιαφέρον). Νομιζω και τα 4 archetypes του παιχνιδιου εχουν classes με pets. Εγω οσο επαιζα ειχα Rogue archetype και στην ουσια ειχα ενα pet που tankαρε ενω εγω καθομουν απο αποσταση με το τοξο και εριχνα το mob.
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ναι μπορείς όπως είπε και ο από πάνω αλλα μια προπληρωμένη κάρτα δεν αρκεί , πρέπει να αγοράσεις και το παιχνίδι. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπάρχει κάποιο summoner class η κάποιο class που να έχει pets όπως οι hunters στο wow ? θα με ενδιέφερε να παίξω κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ξεκινούσα. (Μονο και μονο επειδή δεν έπαιζα σε κανένα μο τέτοιο class και ίσως να μου κινήσει το ενδιαφέρον). Λιγο πολλοι ολα τα Callings εχουνε Pets Απο Warrior,pet εχει ο beastmaster που για solo leveling ειναι αρκετα καλος Απο Rogue,ο Ranger εχει pet,tank αλλα και dps Απο Mage,pet εχει ο Necromancer,melee/caster dps αλλα και tank pet αλλα και ο Elementalist Και απο Cleric,o Druid που εχει Healing αλλα και DPS Pet
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 σας ευχαριστώ , σκεπτόμουν να ξεκινήσω αν υπάρχουν αρκετοί Ελληνες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα