athinamj Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγώ κατέβασα το 7ημερο trial. Είναι παιχνίδι καθαρή αντιγραφή WoW με καλύτερα γραφικά. Καλό είναι αλλά δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ έναν παίκτη WoW. Εγώ παίζω WoW αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μεταφερθώ στο Rift μόνιμα.
zoocra77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλά δεν μπορείς να εκφέρει άποψη αν δεν δεις το end game pve.Το οποίο για μένα είναι πολύ καλό. Τώρα αν μπορεί να σε κρατήσει αυτό είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από το τι θέλεις και το πόσο wow fanboy είσαι.Μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις για την ώρα.Το pve και τα encounters του εμένα με έχουν καλύψει αρκετά(τα θεωρώ ανώτερα του WoW. Άλλωστε όποιος ξέρει την ιστορία της TRION καταλαβαίνει τι εννοώ), καθώς και το support της εταιρίας και των expantion που βγάζει καλύπτοντας όλα τα γούστα. Αυτό που με χαλάει είναι το pvp του που ,τώρα ποια με τις αλλαγές που έχουν γίνει στα cc είναι αρκετά καλό, είναι battleground based. Προσωπικά είμαι λάτρης του world objective pvp και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει δυστυχώς αυτή τη στιγμή(αν και συζητιέται).Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις ένα raid και να πας να gangareis άλλα raid που υπάρχουν, αλλά μόνο για την πλάκα και για το favor (wow honor). Το game παγκοσμίως έχει πάρει πολύ κόσμο απτο WOW ο οποίος και έχει παραμείνει,παρά το χαμηλό hype του σε σχέση με άλλα παιχνίδια.Αξίζει η δοκιμή του για μένα αν είσαι pve fun.Αν είσαι pvp fun καλό θα ναι να περιμένεις GW2, εκτός και βάλουν rvr lakes που λένε.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά έριξα μια ματια και πλασίο και στην σελίδα του και έχει 50 ευρώ. Δηλαδή για να ξεκινήσει να παίζει κάποιος θέλει 50 ευρώ και 30 η κάρτα = 80 ευρώ? ΕΛΕΟΣ.
Greygore Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η official σελίδα πάντως αναφέρει οτι περιέχεται ένας μήνας game time, στο Πλαίσιο δεν ξέρω γιατί το'χει έτσι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 30 ευρώ για 2 μήνες, right?
zoocra77 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αγοράζεις το παιχνίδι και παίζεις για ένα μήνα!Απλά χρειάζεται paypal acount ή πιστωτική για επιβεβαίωση στο acount αλλά δεν χρεώνετε.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αγοράζεις το παιχνίδι και παίζεις για ένα μήνα!Απλά χρειάζεται paypal acount ή πιστωτική για επιβεβαίωση στο acount αλλά δεν χρεώνετε. Θυμάμαι παλιά που έπαιζα για ένα διάστημα wow είχε και αυτό ένα ανάλογο σύστημα ενεργοποίησης αλλα κάπως είχα βρει τρόπο να ενεργοποιώ τα RAF account μου χωρίς πιστωτική , χωρίς paypal και χωρίς prepaid gamecard..
Grobath Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αμα ψάξεις στο google για fake number πιστωτικής κάτι θα βρεις να βάλεις. Εγώ έτσι είχα ενεργοποιήσει το acc μου στο wow.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αμα ψάξεις στο google για fake number πιστωτικής κάτι θα βρεις να βάλεις. Εγώ έτσι είχα ενεργοποιήσει το acc μου στο wow. Όχι ρε , δεν χρειάζεται για το wow είχα βρει τρόπο και το έκανα χωρίς χρήση πιστωτικής. Πάντως το rift δεν ξέρω αν θα το τιμήσω .. είμαι σε δίλημμα ..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Παιδιά πουλάω account Rift. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει pm.
Don.Matis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 το εχει εδω digital download με 1 μηνα μαζι 36 ευρο http://www.g2play.net/store/Rift-Digital-Download-30-Days-Included.html Φίλε είπα να το πάρω και εγώ να ασχοληθώ λίγο και όντως η τιμή είναι πολύ καλή....εσύ το αγόρασες από εδώ? Γιατί μου ζητάει κάτι φωτοτυπίες ταυτότητας κ.λ.π. ενώ πληρώνω με paypal...
Don.Matis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Φίλε είπα να το πάρω και εγώ να ασχοληθώ λίγο και όντως η τιμή είναι πολύ καλή....εσύ το αγόρασες από εδώ? Γιατί μου ζητάει κάτι φωτοτυπίες ταυτότητας κ.λ.π. ενώ πληρώνω με paypal... Για ενημέρωση όσων δεν το ξέρουν και για να μην την πατήσει κανείς όπως εγώ το συγκεκριμένο site είναι scum's. Ζητάνε ότι τους κατέβει από πληροφορίες και γενικότερα σου βγάζουν το λάδι μέχρι να σου στείλουν το cd-key. Ήδη έχω ένα dispute στο paypal για να πάρω τα λεφτά μου πίσω.....
zoocra77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Βγήκε το Patch σήμερα.Free transfers (ένα την βδομάδα) και πολλές αλλαγές.Πολύ καλό game.Τέλειο endgame το οποίο εμπλουτίζετε συνέχεια,αν και ήταν πλήρες απο την στιγμή που βγήκε.Όσοι έχουν ενδοιασμούς να το δοκιμάσουν.PVP content on the way. http://www.amazon.co.uk/Rift-Standard-Edition-PC-DVD/dp/B004KNYC8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1308820895&sr=8-1 Καλή τιμή στο amazon!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα