Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου αγόρασε το παιχνίδι, το εγκατέστησε και τρέχει το launcher. αφού πατήσει το play ανοίγει το παράθυρο του Rift και απλά κολλάει σε μία μαύρη οθόνη φορτώνοντας. Αν κοιτάξει στο task manager το παιχνίδι είναι Not Responding.

δοκίμασα τα πάντα. εγκατάσταση/απεγκατάσταση video drivers, updates και απεγκατάσταση του παιχνιδιού και ξαναεγκατάσταση.

Έχει κανείς καμμία πρόταση; ο υπολογιστής του φίλου μου είναι ανώτερος σε όλα από το δικό μου και ο δικός μου το παίζει νεράκι.

Πολυ περιεργο!

Και εμενα η εγκατασταση εγινε πολυ ευκολα..... Τα directX που ηταν με το game τα εγκατεστησε??

Αν δεν βγαζει ακρη ας στειλει mail στο support του rift, νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο ειδικοι στο τι μπορει να φταει...

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα έχω δύο κωδικούς για free trial από σήμερα ώς τις 4 του μήνα...Όποιος θέλει pm και του στέλνω κωδικό να το δει.

Δημοσ.

και τι εννοείς με αυτό γιατί πχ το Black Prophecy πήρε το βραβείο καλύτερων γραφικών και εφέ και είναι free. :rolleyes:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η trion λειτουργεί εκπληκτικά.Ακούει τον κόσμο, balancarei το pvp, βάζει νέο content συνέχεια, ενώ το game είναι σχεδόν bug free(πρωτόγνωρο για νέο mmo).Πιστεύω θα κρατήσει αν μπει pvp map.Εγώ πάντως το ευχαριστιέμαι!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους απο Γερμανία,

θα ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει κάποιο trial για το Rift. Φαίνεται πολύ καλό αλλά όπως πάντα με καινούργιο ΜΜΟ χρειάζομαι να το δώ πρώτα. Οποιος έχει κωδικό που δε χρησιμοποιεί, θα εκτιμούσα πολύ αν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω εγώ.

Ευχαριστώ,

Astaleme

Δημοσ.

Μονιμο trial για το το παιχνιδι δεν υπαρχει ακομα

Κατα καιρους δινουν 3ημερα trials ως το lvl 15 ομως

Αν υπαρξει κατι τετοιο ειναι σιγουρο οτι θα ανακοινωθει στο Rift.gr

Δημοσ.

Μόνιμο 7ήμερο trial για όποιον θέλει να το δοκιμάσει:

http://eu.riftgame.com/en/products/mmo-free-trial/

Επίσης όποιος θέλει και σκοπεύει να παίξει να μου στείλει pm να τον κάνω inv to trial για να χουμε και τα καλούδια του invite a friend αν τελικά αγοράσει το game ;)

Εδώ και οι αλλαγές που φέρνει το 1.2

http://forums.riftgame.com/showthread.php?185421-RIFT-1.2-Spoils-of-War-5-10-11-NA-11-5-11-EU&p=2367187#post2367187

Πραγματικά καλό παιχνίδι!!Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο παραπανω φιλος,μπορειτε κι σε εμενα να στειλετε πμ σχετικα με το refer a friend

Επισης,αν σ'αρεσει το παιχνιδι και θελετε να μεινετε και να βρειτε ενα ελληνικο guild τοτε Rift.gr is the place

Δημοσ.

Παιδια , οσοι το παιζεται , το παιχνιδι πως σας φαινεται; Μπορει να κρατησει εναν απαιτητικο πρωην WoW player?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...