nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης στα κανονικα μαγαζια με Amazon και παρομοια. Ακομα και απο το steam να το αγορασεις θα ειναι full τιμη. Αυτό όντως είναι περίεργο. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ για την διαφορα τιμής είναι ότι το φθηνότερο είναι μονο cd key (digital download) και το ακριβό με dvd κλπ. Από εκεί και πέρα αν δεν είναι έτσι κάτι παίζεται..
shadowmann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) από ότι βλέπω το link που έδωσε ο Tetix δεν είναι μονο το CD key. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει γιατί θέλω να πάρω και το κουτί με το DVD. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2011 από shadowmann
Dr Marley Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 παιδιά έτσι λειτουργεί το σύστημα πέφτει η τιμή όσο έχει ζήτηση το πράμα...
KilliK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 μαλλον το αναποδο ισχυει ερωτησις: η Blizz πως τους επετρεψε να χρησιμοποιησουν στην marketing campaign τους την catchy line: We are not in Azeroth anymore? πως και δεν πεσανε μηνυσεις;
Bspus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αυτό όντως είναι περίεργο. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ για την διαφορα τιμής είναι ότι το φθηνότερο είναι μονο cd key (digital download) και το ακριβό με dvd κλπ. Από εκεί και πέρα αν δεν είναι έτσι κάτι παίζεται.. Κι ομως, συμβαινει το αντιθετο! Στο steam εχει 50 ευρω (οχι δολαρια) η standard και 60 η digital collectors edition. Μονο download. Μα ποιος θα αγορασει συλλεκτικη χωρις κουτι??? Απο το amazon σου το δινουν στο κουτι, ασχετα αν το κουτι βεβαια δεν ειναι παρα το απλο dvd case. Οσο για τις τιμες γενικως, στα MMO με συνδρομη ειναι ολα πολυ ακριβα κατα τη γνωμη μου οσο καλα και να ειναι. Σε τετοια τιμη η θα επρεπε να σου δινει 2 μηνες παιχνιδι η απλα να κοστιζε απο την αρχη το πολυ 30 ευρω. Ετσι θα προσελκουσαν και περισσοτερους παικτες
aekoupoli Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 το εχει εδω digital download με 1 μηνα μαζι 36 ευρο http://www.g2play.net/store/Rift-Digital-Download-30-Days-Included.html
zoocra77 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Άμα έχει τόση επιτυχία γιατί πέφτει κάθε μέρα η τιμή του όλο και πιο πολύ ? Στο τέλος θα το δίνουν μαζί με τις εφημερίδες :lol: Από Preorder τόσο το χε το amazon... Και το Dawn of war τον collector preorder 32 euro.Για κάποιο λόγο είναι πολύ ποιο φτηνά από αλλού ενώ το στείλανε Πέμπτη πριν την καθαρά Δευτέρα,Τρίτη πρωί τα χα και τα δύο(με 3 μέρες μη εργάσιμες) με την δωρεάν επιλογή για μεταφορά.
telegamesvg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 το εχει εδω digital download με 1 μηνα μαζι 36 ευρο http://www.g2play.net/store/Rift-Digital-Download-30-Days-Included.html Aπο εδω το πηρα κ εγω
zoocra77 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Γεια πείτε εντυπώσεις!Εγώ έχω τις καλύτερες....Σε ένα μήνα παιχνιδιού....Και έχει και πολύ κόσμο για το λίγο hype που χε.Λένε για πάνω από 1000000 πωλήσεις!!LVL 50 cleric-dedicated healer και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
LuxJaja Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ένας φίλος μου αγόρασε το παιχνίδι, το εγκατέστησε και τρέχει το launcher. αφού πατήσει το play ανοίγει το παράθυρο του Rift και απλά κολλάει σε μία μαύρη οθόνη φορτώνοντας. Αν κοιτάξει στο task manager το παιχνίδι είναι Not Responding. δοκίμασα τα πάντα. εγκατάσταση/απεγκατάσταση video drivers, updates και απεγκατάσταση του παιχνιδιού και ξαναεγκατάσταση. Έχει κανείς καμμία πρόταση; ο υπολογιστής του φίλου μου είναι ανώτερος σε όλα από το δικό μου και ο δικός μου το παίζει νεράκι.
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ένας φίλος μου αγόρασε το παιχνίδι, το εγκατέστησε και τρέχει το launcher. αφού πατήσει το play ανοίγει το παράθυρο του Rift και απλά κολλάει σε μία μαύρη οθόνη φορτώνοντας. Αν κοιτάξει στο task manager το παιχνίδι είναι Not Responding. δοκίμασα τα πάντα. εγκατάσταση/απεγκατάσταση video drivers, updates και απεγκατάσταση του παιχνιδιού και ξαναεγκατάσταση. Έχει κανείς καμμία πρόταση; ο υπολογιστής του φίλου μου είναι ανώτερος σε όλα από το δικό μου και ο δικός μου το παίζει νεράκι. Κανένα firewall ίσως;
LuxJaja Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 απενεργοποίησα το firewall στα windows οπότε μόνο το ρούτερ μένει. ίσως αυτό φταίει. αν και το L2 του παίζει τέλεια.
Bspus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Firewall δυσκολα θα εκανε το προγραμμα not responding. Αλλα για καλο και για κακο απενεργοποιησε το windows firewall η οποιο αλλο εχεις προσωρινα να δεις. Φανταζομαι δεν εφτασε καν στο σημειο να κανει update αφου λες το ξαναεγκατεστησες. Το πρωτο update θα ειναι σχεδον 1.5 GB, οποτε δεν θα το επιχειρουσες τοσο ευκολα. Ισως μπορουν να βοηθησουν στα official forums technical support \http://forums.riftgame.com/forumdisplay.php?64-Technical-Discussions Στη χειροτερη μπορει να πρεπει να ξαναπερασεις windows.
LuxJaja Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Επανεγκατάσταση μετά το Patching. Απενεργοποίησα το windows firewall.Έβαλα στο φόρουμ που είπες και κανείς δεν απάντησε. Μόνο το router μένει ή απεγκατάσταση των windows. Το 2ο δε πρόκειται να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα