Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Aion παίδες AION Broken game... Μακραν καλυτερο το Rift
Dr Marley Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Broken game... Μακραν καλυτερο το Rift :eek: :eek: :eek:
Tetix Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ξεκίνησα και γω... 1.24gb patch update τώρα... χρεώθηκα και 1.5ε για παράδοση σάββατο
SomnusRX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ξεκίνησα και γω... 1.24gb patch update τώρα... χρεώθηκα και 1.5ε για παράδοση σάββατο Αξιζει..θα με θυμηθεις
Tetix Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Αξιζει..θα με θυμηθεις Σε ποιο σέρβερ παίζεις; Και γενικά οι υπόλοιποι; Icewatch μπήκα, και πάω φουλ healing... Λίγο πρόβλημα με τα γραφικά έχω... core 2 duo 1.86ghz, x1900gt gpu και 2gb μνήμη έχω μόνο, οπότε θα πρέπει να κάνω και λίγο overclocking για να μην κάνω αναβαθμίσεις μιας και έχω καλές ψύχτρες πάνω...!
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο μαγαζί με χαμηλή τιμούλα για το RIFT?
SomnusRX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Σε ποιο σέρβερ παίζεις; Και γενικά οι υπόλοιποι; Κοιτα εγω ειμαι στον Argent (RP). Για το γεγονος οτι συνηθως οι RP servers, παρολο που τις περ/ρες φορες ειναι κατωτεροι σε skill παιχτων, εχουν πιο ωριμο κοσμο. Δεν τα μπορω τα παιδακια να με σπανε. Οχι οτι με νοιαζει το RP καθ'αυτο στα @@ μου με το συμπαθειο. Η ελληνικη κοινοτητα ειναι στον Cloudborne αν ενδιαφερεσαι. ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο μαγαζί με χαμηλή τιμούλα για το RIFT? thehut.com πιο φτηνα πεθαινεις.
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Κοιτα εγω ειμαι στον Argent (RP). Για το γεγονος οτι συνηθως οι RP servers, παρολο που τις περ/ρες φορες ειναι κατωτεροι σε skill παιχτων, εχουν πιο ωριμο κοσμο. Δεν τα μπορω τα παιδακια να με σπανε. Οχι οτι με νοιαζει το RP καθ'αυτο στα @@ μου με το συμπαθειο. Η ελληνικη κοινοτητα ειναι στον Cloudborne αν ενδιαφερεσαι. thehut.com πιο φτηνα πεθαινεις. δεν είναι downloadable vesrion έτσι? το μονο πρόβλημα τώρα είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι την δευτέρα γιατί έληξε η προπληρωμένη κάρτα και πρέπει να πάω να βγάλω άλλη... =/
zoocra77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 To amazon το χει ποιο φτηνό http://www.amazon.co.uk/Rift-Standard-Edition-PC-DVD/dp/B004KNYC8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1299952055&sr=8-1 Σε 2 μερούλες το χεις
Bspus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 To amazon το χει ποιο φτηνό http://www.amazon.co.uk/Rift-Standard-Edition-PC-DVD/dp/B004KNYC8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1299952055&sr=8-1 Σε 2 μερούλες το χεις Ε οχι! Το παρηγγειλα πριν 3 μερες και τωρα η τιμη επεσε και αλλο
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ε οχι! Το παρηγγειλα πριν 3 μερες και τωρα η τιμη επεσε και αλλο Άμα έχει τόση επιτυχία γιατί πέφτει κάθε μέρα η τιμή του όλο και πιο πολύ ? Στο τέλος θα το δίνουν μαζί με τις εφημερίδες :lol:
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 To amazon το χει ποιο φτηνό http://www.amazon.co.uk/Rift-Standard-Edition-PC-DVD/dp/B004KNYC8O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1299952055&sr=8-1 Σε 2 μερούλες το χεις να σε καλά! μάλλον από δευτέρα θα το παραγγείλω.
Tetix Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Άμα έχει τόση επιτυχία γιατί πέφτει κάθε μέρα η τιμή του όλο και πιο πολύ ? Στο τέλος θα το δίνουν μαζί με τις εφημερίδες :lol: WoW fanboy spotted!!!!!!! @shadowmann Επίσης στο αμαζον θα πληρώσεις μεταφορικά για express. Αν θες free μεταφορικά, θα έρθει σε καμιά 10αριά μέρες
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 WoW fanboy spotted!!!!!!! @shadowmann Επίσης στο αμαζον θα πληρώσεις μεταφορικά για express. Αν θες free μεταφορικά, θα έρθει σε καμιά 10αριά μέρες Έχω παίξει wow 2 χρονιά (Παλιά) και το σιχαίνομαι (μονο και μόνο επειδή έπαιζαν μερικοί φίλοι είχα πει να παίξω). Το rift το έχω παίξει και δεν μου άρεσε αλλα αυτό δεν με κάνει fanboy του wow. Ας πούμε το wow με κάνει να ξερνάω και το rift μου φέρνει ανακάτεμα.
Bspus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Άμα έχει τόση επιτυχία γιατί πέφτει κάθε μέρα η τιμή του όλο και πιο πολύ ? Στο τέλος θα το δίνουν μαζί με τις εφημερίδες :lol: Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα τιμης στα κανονικα μαγαζια με Amazon και παρομοια. Ακομα και απο το steam να το αγορασεις θα ειναι full τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα