SomnusRX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ψήνομαι να ξεκινήσω αν και δεν μου άρεσε στην beta.. να του δώσω μια ευκαιρία αλλα σκέφτομαι τα φράγκα που θα κλαίω αν το παρατήσω και κάτι με πιάνει .. xD! Μάλλον θα περιμένω κάνα δυο εβδομάδες να ακούσω γνώμες... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ! λολ. Να το παραγγειλεις απο δω thehut.com στα 29Ε. 1 μηνα που εχει δωρεαν εγω σου λεω θα παιξεις πανω απο 50 ωρες πριν το βαρεθεις. Συνεπως εχουμε τρελο value for money. Εδω αγορασαμε αλλα κ αλλα με παραπανω χρηματα και παιξαμε λιγοτερο.
altair Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 το πήρα τελικά και εγώ Να σημειώσω ότι wow έχω σταματήσει απο vanilla era (κοιλιες ct'hun, gladiator 1st season και άλλα πολλά ωραία να θυμόμαστε). Να σημειώσω επίσης ότι αυτό που περιμένω είναι το gw2 για το innovative pvpακι μου και το swtor για το bioware rp μου. Αλλά αργούν. Τον τελευταίο καιρό έτρωγα (έπαιζα) παιχνίδια με gosu περιτύλιγμα, συνοδεία γερμανικού ψωμιού , υγειινά και off the beaten track. Η εντύπωση μου για το rift? La Bussola. Εχεις ένα πιάτο με κρέμες, σκαλοπίνια, μανιτάρια και λοιπά τσομ τσομ πραγματάκια που δεν σταματάς να τρώς και που τα ξέρεις πολύ καλά, ένα καλογυαλισμένο παιχνίδι (όχι innovative, μην ψαρώνετε από αυτά που λένε οι devs). Εχεις και τα νομπάκια που σκοτωνεις και χαιρεσαι ότι ξέρεις pvp (σικ). Προς το παρόν, με τραβάει σαφέστατα να παίζω . Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, τον μήνα levelup θα τον βάλει σίγουρα (βγάλαμε το πενηντάρικο) και απο εκεί και πέρα βλέπουμε. Βοηθάει και το γεγονός ότι στον firesand που παίζω έχω αντίπαλους ως guardians τους αγαπημένους μου SCUM <3
telegamesvg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Να το παραγγειλεις απο δω thehut.com στα 29Ε. Παλι μας κλεβουν οι δικοι μας..ΑΜΑΝ !! Πρεπει απαραιτητα να αγορασεις και επιπλεον μηνες συνδρομης ή ξεκινας κ με τον 1 μηνα δωρεαν που εχει το παιχνιδι..?
Dreamcatcher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σε ποιον server παιζετε Cloudborne η Whitefall ;
leftis95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Λογικά σήμερα μετα τις 24:00 θα μπορούμε να παίξουμε?
leftis95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το πήρα απο gameexplorers και ήρθε μόνο με product registration key...
leftis95 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Προσπαθώ εδώ και κανά διήμερο να μπώ και μου βγάζει error....
zoocra77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κοίτα αν έχω καταλάβει καλά παίρνεις ένα headstart code και το code του παιχνιδιού.Με το headstart code μπορείς να παίξεις πριν τις 4 που βγαίνει και 1 pet.Αν δεν το έχεις λογικά σήμερα στις 2 θα μπορείς να μπεις.Λογικά πάντα.Κάνε και ένα ticket να σε σίγουρος ή ρώτα στο forum του παιχνιδιού.
leftis95 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δοκίμασα τώρα,πάω στο apply code--->Sign up with game time card--->complete purchase και μετά μου βγάζει We are unable to complete your purchase. Please try again later.
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Γενικα εχουν θεμα με τους servers τους,μαλλον πανε ολοι να βαλουν τα keys και τον εριξαν Οσοι εχουν θεματα γενικα με το Rift η απλα θελουν να συμμετεχουν στο ελληνικο community then Rift.gr is the place!
telegamesvg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Φθηνη digital download αγορά για αμεσο κατεβασμα υπάρχει ? Αντε μπας και παιξουμε το 3ημερο !! Εχει μπειρια κανεις απο αυτο το μαγαζι ? http://www.g2play.net/store/Rift-Digital-Download-30-Days-Included.html Το δινει στα 39,99€
SlackulatoR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ναι απλά είναι μόνο cd-key απ'όσο ξέρω. Είναι οκ το site απ'ότι έχω διαβάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα