CloudConnected Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ασχοληθηκα μαζι του στη beta για 10 μερες, ενας ακομα κλωνος wow/aion/war που ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα καταληξει οπως πολλα αλλα, σε βαθος χρονου, στον κουβα. Το εργο το χω ξαναδει, δεν αξιζει να ασχοληθειτε περισσοτερο Πρώτον, αφού τα έχεις παίξει τα παιχνίδια που αναφέρεις, μάλλον θα είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι από αυτά έχει μαζέψει μόνο τα καλά τους στοιχεία και τα έχει ενσωματώσει μαζί με καινούργια. Ο κλώνος είναι κάτι ολόιδιο. Αυτό το game δεν είναι ολόιδιο με κανένα. Και δεύτερον, τι ακριβώς περιμένεις να δεις από ένα MMO αυτή τη στιγμή? Κάτι το τελείως διαφορετικό? Σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν έβγαινε ένα MMO που ξέφευγε τελείως από την λογική των γνωστών. Απλά fail θα ήταν γιατί κανείς δεν θα πήγαινε μαζικά σε κάτι πλήρως διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος. Εμένα το post σου μου μοιάζει να αφήνει το εξής νόημα: "Μπούχτισα από MMO, τα βαρέθηκα, δεν θέλω να ξαναπαίξω αυτό το είδος". Κανείς δεν είπε με βεβαιότητα ότι θα είναι WoW killer ή κάτι τέτοιο. Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν, αν συνεχίσει με τόσους players και τόση υποστήριξη (πραγματικά είναι αξιέπαινο το support της TRION), τότε είναι πιθανό.
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μπορώ ακόμα να κατεβάσω τον client της beta και να του ρίξω μία ματιά ή παπαλα, καθώς επίκειται και η κυκλοφορία του σε 3 μέρες?
CloudConnected Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έχει τελειώσει η beta, η κυκλοφορία μπορεί να μην έγινε, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε με head start... Οπότε τις ματιές μάλλον θα τις ρίξεις σε video
Erwdios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τα είδα τα video και εντάξει, φαίνεται ενδιαφέρον σε γενικές γραμμές αν και έχει κάποια θέματα που με χαλάνε. Απλώς, επειδή στο wow δεν έχω χρόνο για raids πλέον και ψωλαρμενίζω δεξιά - αριστερά με τους alts, έλεγα μήπως δοκίμαζα κάτι διαφορετικό, αλλά να μην πάμε και στην άλλη άκρη. Κανένα trial δεν παίζει?
Anastazio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τα είδα τα video και εντάξει, φαίνεται ενδιαφέρον σε γενικές γραμμές αν και έχει κάποια θέματα που με χαλάνε. Απλώς, επειδή στο wow δεν έχω χρόνο για raids πλέον και ψωλαρμενίζω δεξιά - αριστερά με τους alts, έλεγα μήπως δοκίμαζα κάτι διαφορετικό, αλλά να μην πάμε και στην άλλη άκρη. Κανένα trial δεν παίζει? Μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι κ να κανεις τα παντα χωρις να απαιτειται μεγαλος χρονος,καθε instance μεχρι τα 38lvl που ειδα εγω εχει διαρκεια το πολυ μια ωρα,τα raiding rifts ειναι τελειως random και μπορεις να αραξεις ακομα και στα 10 lvl κ να κανεις pvp στα αντιστοιχα warfront.Tωρα οτι και να λεμε αν δε δεις μονος σου δε βγαζεις ακρη,μιλαμε για ταπα polished game με πολλα στοιχεια απο πολλα mmo και απειρο pvp,αν γουσταρεις κατι τετοιο απλα feel free to join.
zoocra77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Από massive world pvp παίζει τπτ?Πολύ καλοφτιαγμένο πάντως
Dosas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 στα παπακια μας αν σας θυμιζει το wow noobidia. μερικοι παιζαμε mmos οταν παιζατε με μπλεστεσο, παιχτε τον glorified chat client σας που το λετε wow και καιτε εκει. μην τα πρήζετε σε αλλους. αν ειναι να μπαινουμε στο thread σας και να λεμε πωπω γιατι παιζετε wow, get a life και αλλα τετοια. +1 Έλεος δηλαδή εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που παίζαμε everquest 1 σε pentium 3 τί να λέμε συνέχεια,πώπω τρελή αντιγραφή του eq το wow, ξεκολλάτε, ούτε ζηλιάρες γκόμενες να είσασταν, μας ζαλίσατε με το wow.
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι κ να κανεις τα παντα χωρις να απαιτειται μεγαλος χρονος,καθε instance μεχρι τα 38lvl που ειδα εγω εχει διαρκεια το πολυ μια ωρα,τα raiding rifts ειναι τελειως random και μπορεις να αραξεις ακομα και στα 10 lvl κ να κανεις pvp στα αντιστοιχα warfront.Tωρα οτι και να λεμε αν δε δεις μονος σου δε βγαζεις ακρη,μιλαμε για ταπα polished game με πολλα στοιχεια απο πολλα mmo και απειρο pvp,αν γουσταρεις κατι τετοιο απλα feel free to join. Να αγοράσω παιχνίδι από τα video στο youtube, no way. Μα καλά, δεν υπάρχει η πρόβλεψη για ένα trial 10 ημερών, όπως δίνει το wow π.χ.? Πώς θα προσελκύσουν κόσμο, αν δεν του δίνουν τη δυνατότητα να το δει πρώτα για κάποιες μέρες?
leftis95 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Να αγοράσω παιχνίδι από τα video στο youtube, no way. Μα καλά, δεν υπάρχει η πρόβλεψη για ένα trial 10 ημερών, όπως δίνει το wow π.χ.? Πώς θα προσελκύσουν κόσμο, αν δεν του δίνουν τη δυνατότητα να το δει πρώτα για κάποιες μέρες? Πιστέυω πως είναι πολύ νωρίς για trial.Θα βγάλουν αργότερα και καλά θα κάνουν.Αν το έβγαζαν τώρα θα έκοβαν πωλήσεις κατα πολύ αν κρίνω από τον εαυτό μου που το παράγγηλα επειδή ψήθηκα από youtube.
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Κι αν σε μία βδομάδα πάνω το έχεις βαρεθεί, τι κάνεις? Κλαις τα λεφτουδάκια σου?
leftis95 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μού ήρθε το Game αλλά δεν μπορώ να βάλω το γ@@@μένο product registration code....μου βγάζει error και λέει please try again later. Καμιά βοήθεια??
Xorxhs! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Πρώτον, αφού τα έχεις παίξει τα παιχνίδια που αναφέρεις, μάλλον θα είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι από αυτά έχει μαζέψει μόνο τα καλά τους στοιχεία και τα έχει ενσωματώσει μαζί με καινούργια. Ο κλώνος είναι κάτι ολόιδιο. Αυτό το game δεν είναι ολόιδιο με κανένα. Και δεύτερον, τι ακριβώς περιμένεις να δεις από ένα MMO αυτή τη στιγμή? Κάτι το τελείως διαφορετικό? Σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν έβγαινε ένα MMO που ξέφευγε τελείως από την λογική των γνωστών. Απλά fail θα ήταν γιατί κανείς δεν θα πήγαινε μαζικά σε κάτι πλήρως διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος. Εμένα το post σου μου μοιάζει να αφήνει το εξής νόημα: "Μπούχτισα από MMO, τα βαρέθηκα, δεν θέλω να ξαναπαίξω αυτό το είδος". Κανείς δεν είπε με βεβαιότητα ότι θα είναι WoW killer ή κάτι τέτοιο. Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν, αν συνεχίσει με τόσους players και τόση υποστήριξη (πραγματικά είναι αξιέπαινο το support της TRION), τότε είναι πιθανό. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παραγγελια online σε ψηφιακη μορφη ή αγορα απο μαγαζι? Να κανονισουμε να μπουμε στον ιδιον σερβερ..
zoocra77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μού ήρθε το Game αλλά δεν μπορώ να βάλω το γ@@@μένο product registration code....μου βγάζει error και λέει please try again later. Καμιά βοήθεια?? Στις 4 βγαίνει.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ψήνομαι να ξεκινήσω αν και δεν μου άρεσε στην beta.. να του δώσω μια ευκαιρία αλλα σκέφτομαι τα φράγκα που θα κλαίω αν το παρατήσω και κάτι με πιάνει .. xD! Μάλλον θα περιμένω κάνα δυο εβδομάδες να ακούσω γνώμες... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ! λολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα