Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επειδή αυτή την φάση την έχω διαβάσει πολλές φορες λέω να πάρετε αυτοί που ρωτάτε 2χGTX 285 (γιατί οι Nvidia είναι καλύτερες βέβαια , δεν χαλάνε , δεν κάνουν θόρυβο, σκουπίζουν το πισι) για να το συνδέσετε στο 17άρι μόνιτορ για να παίξετε το Crysis 5 που θα βγει το 2015 το οποίo θα είναι ενα μετριο βέβαια παιχνίδι αλλά δεν θέλετε να αναβαuμίζετe όλη την ώρα το πισι. Ασφαλώς υπάρχει και καλύτερη λύση. Αντί να αγοράσετε 2πλη κάρτα γραφικών για το 17άρι το 2015 , προτέινω να σκεφτείτε σοβαρά την πτώση ανάλυσης 640χ480 η οποία θα παρατείνει την ζωή της κάρτας μέχρι το 2022. Απορώ γιατί ρωτάτε αφού ήδη είστε αποφασισμένοι για το τι θα πάρετε. Σαν τον φίλο μου που είχει 17άρα και είχε πάρει 8800GTX με 500 ευρώ με τροφοδοτικό της πλάκας (το οποίο του κάηκε) και παιζει συνέχεια με το microsoft ποντίκι των 5 ευρώ. Αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι είναι αυτόι που ακούν τους πιο εμπειρους και μαθαίνουν. Η σαν τον άλλο που το πισι του ήθελε κάρτα γραφικών και μνήμη και όταν μου έλεγε για αναβάθμιση μου μιλούσε για motherboard 200 ευρώ.(Με αυτή θα πήγαινε καλύτερα στα games) Αυτό είχε στο κεφάλι του αυτό ήθελε.
j11h Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επειδή αυτή την φάση την έχω διαβάσει πολλές φορες λέω να πάρετε αυτοί που ρωτάτε 2χGTX 285 (γιατί οι Nvidia είναι καλύτερες βέβαια , δεν χαλάνε , δεν κάνουν θόρυβο, σκουπίζουν το πισι) για να το συνδέσετε στο 17άρι μόνιτορ για να παίξετε το Crysis 5 που θα βγει το 2015 το οποίo θα είναι ενα μετριο βέβαια παιχνίδι αλλά δεν θέλετε να αναβαuμίζετe όλη την ώρα το πισι. Ασφαλώς υπάρχει και καλύτερη λύση. Αντί να αγοράσετε 2πλη κάρτα γραφικών για το 17άρι το 2015 , προτέινω να σκεφτείτε σοβαρά την πτώση ανάλυσης 640χ480 η οποία θα παρατείνει την ζωή της κάρτας μέχρι το 2022. Απορώ γιατί ρωτάτε αφού ήδη είστε αποφασισμένοι για το τι θα πάρετε. Σαν τον φίλο μου που είχει 17άρα και είχε πάρει 8800GTX με 500 ευρώ με τροφοδοτικό της πλάκας (το οποίο του κάηκε) και παιζει συνέχεια με το microsoft ποντίκι των 5 ευρώ. Αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι είναι αυτόι που ακούν τους πιο εμπειρους και μαθαίνουν. Η σαν τον άλλο που το πισι του ήθελε κάρτα γραφικών και μνήμη και όταν μου έλεγε για αναβάθμιση μου μιλούσε για motherboard 200 ευρώ.(Με αυτή θα πήγαινε καλύτερα στα games) Αυτό είχε στο κεφάλι του αυτό ήθελε. Καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι ποσταρεις και λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι!Κανεις δεν ειπε οτι θελει να παιζει σε πιο χαμηλη αναλυση ουτε οτι θελει να κρατησει την καρτα του μεχρι το 2022.Επισης κανεις δεν ειναι αποφασισμενος(απο εμας που ρωτησαμε)για το τι καρτα θα παρει,απλα ρωταμε πανω σε πραγματα που δεν ξερουμε και περιμενουμε απαντηση και γνωμες απο ατομα που εχουν δοκιμασει καποια πραγματα(αυτος ειναι και ο σκοπος αυτου του forum κιολας).Οποτε το αν θα πεταξουμε τα λεφτουδακια μας και το ποσο θα πεταξουμε ειναι αποκλειστικα δικο μας θεμα!!! Εαν λοιπον δεν εχεις να προτεινεις η να μας συμβουλευσεις σε κατι πανω σε αυτο το θεμα,σε παρακαλω ειτε να μην ποσταρεις ειτε να μην λες οτι σου κατεβει!
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επειδή αυτή την φάση την έχω διαβάσει πολλές φορες λέω να πάρετε αυτοί που ρωτάτε 2χGTX 285 (γιατί οι Nvidia είναι καλύτερες βέβαια , δεν χαλάνε , δεν κάνουν θόρυβο, σκουπίζουν το πισι) για να το συνδέσετε στο 17άρι μόνιτορ για να παίξετε το Crysis 5 που θα βγει το 2015 το οποίo θα είναι ενα μετριο βέβαια παιχνίδι αλλά δεν θέλετε να αναβαuμίζετe όλη την ώρα το πισι. Ασφαλώς υπάρχει και καλύτερη λύση. Αντί να αγοράσετε 2πλη κάρτα γραφικών για το 17άρι το 2015 , προτέινω να σκεφτείτε σοβαρά την πτώση ανάλυσης 640χ480 η οποία θα παρατείνει την ζωή της κάρτας μέχρι το 2022. Απορώ γιατί ρωτάτε αφού ήδη είστε αποφασισμένοι για το τι θα πάρετε. Σαν τον φίλο μου που είχει 17άρα και είχε πάρει 8800GTX με 500 ευρώ με τροφοδοτικό της πλάκας (το οποίο του κάηκε) και παιζει συνέχεια με το microsoft ποντίκι των 5 ευρώ. Αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι είναι αυτόι που ακούν τους πιο εμπειρους και μαθαίνουν. Η σαν τον άλλο που το πισι του ήθελε κάρτα γραφικών και μνήμη και όταν μου έλεγε για αναβάθμιση μου μιλούσε για motherboard 200 ευρώ.(Με αυτή θα πήγαινε καλύτερα στα games) Αυτό είχε στο κεφάλι του αυτό ήθελε. :lol: Τα πήρες κανονικά όμως. Τα είπες και ξαλάφρωσές Ένα μπράβο σου αξίζει..και +1 απο εμένα!
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι ποσταρεις και λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι!Κανεις δεν ειπε οτι θελει να παιζει σε πιο χαμηλη αναλυση ουτε οτι θελει να κρατησει την καρτα του μεχρι το 2022.Επισης κανεις δεν ειναι αποφασισμενος(απο εμας που ρωτησαμε)για το τι καρτα θα παρει,απλα ρωταμε πανω σε πραγματα που δεν ξερουμε και περιμενουμε απαντηση και γνωμες απο ατομα που εχουν δοκιμασει καποια πραγματα(αυτος ειναι και ο σκοπος αυτου του forum κιολας).Οποτε το αν θα πεταξουμε τα λεφτουδακια μας και το ποσο θα πεταξουμε ειναι αποκλειστικα δικο μας θεμα!!!Εαν λοιπον δεν εχεις να προτεινεις η να μας συμβουλευσεις σε κατι πανω σε αυτο το θεμα,σε παρακαλω ειτε να μην ποσταρεις ειτε να μην λες οτι σου κατεβει! H δεν έχεις διαβάσει όλο το THread ή δεν καταλαβαίνεις το σαρκαστικό του ποστ (το οποίο δεν χρησιμοποιεί προσβλητικούς όρους) ή δεν έχεις διαβάσει άλλα παρόμοια threads. Και για την ουσία, όντως συμβουλεύω σε αυτό το ποστ, απλά δεν το καταλαβαίνεις. Η λογική επίσης με το πέταμα λεφτών δεν ισχύει γιατί απλά θα έπερνες το ακριβότερο που αντέχει η τσέπη σου, άρα δεν θες να πετάξεις λεφτά και ρωτάς. Από την στιγμή που ρωτάς σε νοιάζει , αλλά αν θες να αγοράσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου (στην περίπτωση μας GTX285) γιατί ρωτάς? Το ποστ μου είναι για την ακρίβεια ένα γενικό ΄΄κατηγορώ΄΄ με σαρκαστικό τόνο αλλά και νουθετικό αν θεωρείς πως με το σαρκασμό και την παραβολή υπερβολικών καταστάσεων μπορεί κάποιος να μάθει πράγματα. Οι πιο έμπειροι στα θέματα υπολογιστών και αυτοί που ασχολούνται και έχουν γράψει εδώ , καταλαβαίνουν τι λέω και ελπίζω να το καταλαβαίνει και ο OP.
nikos21aek Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 και ελπίζω να το καταλαβαίνει και ο OP. Όσο ζείς να ελπίζεις αλλά μπαααααααα
kostasR1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 μπορει να μου πει καποιος αν μια οποιαδηποτε 275 gtx χωραει σε αυτο το κουτι, μιας και ολες εχουν τις ιδιες διαστασεις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806556 Έχω το συγκεκριμένο κουτί και του έχω ''χωρέσει'' - με προσπάθεια - τις παρακάτω BFG 8800 GTX 768MB EVGA GTX260 Core216 ASUS 3870X2 1GB
j11h Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 H δεν έχεις διαβάσει όλο το THread ή δεν καταλαβαίνεις το σαρκαστικό του ποστ (το οποίο δεν χρησιμοποιεί προσβλητικούς όρους) ή δεν έχεις διαβάσει άλλα παρόμοια threads. Και για την ουσία, όντως συμβουλεύω σε αυτό το ποστ, απλά δεν το καταλαβαίνεις. Η λογική επίσης με το πέταμα λεφτών δεν ισχύει γιατί απλά θα έπερνες το ακριβότερο που αντέχει η τσέπη σου, άρα δεν θες να πετάξεις λεφτά και ρωτάς. Από την στιγμή που ρωτάς σε νοιάζει , αλλά αν θες να αγοράσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου (στην περίπτωση μας GTX285) γιατί ρωτάς? Το ποστ μου είναι για την ακρίβεια ένα γενικό ΄΄κατηγορώ΄΄ με σαρκαστικό τόνο αλλά και νουθετικό αν θεωρείς πως με το σαρκασμό και την παραβολή υπερβολικών καταστάσεων μπορεί κάποιος να μάθει πράγματα. Οι πιο έμπειροι στα θέματα υπολογιστών και αυτοί που ασχολούνται και έχουν γράψει εδώ , καταλαβαίνουν τι λέω και ελπίζω να το καταλαβαίνει και ο OP. Εαν δεν διαβαζα το ολο θεμα δεν θα ρωτουσα κιολας.Εαν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ως μια εγκυρη πηγη πανω σε θεματα hardware τοτε καθε αλλο παρα δεν μας βοηθησες.Επισης δεν ειπα οτι εχω κολλημα να παρω μια συγκεκριμενη καρτα,απλα ισα ισα που ρωτησα πριν και για τις ati αλλα και για τις nvidia.Στο θεμα παλι του ποσα λεφτα λεφτα θα δωσω για μια καρτα ειναι προβλημα δικο μου και οχι δικο σου!!!Και τελος σου ξαναλεω να αφησεις στην ακρη ''τους πιο εμπειρους'' οπως ειπες να πουν την γνωμη τους πανω στο θεμα και οχι πανω σε εσενα(που δεν με ενδιαφερει καθολου γιια το τι κανεις εσυ!!!)και να πας και να πεις τις π@π@ριες σου αλλου και οχι σε εμενα!!!Εξυπνε ε εξυπνε!!!
swiftech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εγω με το δικο σου συστημα θα πηγαινα σε μια 4890 χωρις δευτερη σκεψη. και με το καλο οταν απολυθεις θα εχουν πεσει και οι DX11
j11h Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 εγω με το δικο σου συστημα θα πηγαινα σε μια 4890 χωρις δευτερη σκεψη.και με το καλο οταν απολυθεις θα εχουν πεσει και οι DX11 Kαπως ετσι σκεφτομαι να κανω.Ειναι αρκετα δυνατη καρτα απο οσο εριξα και μια ματια στο νετ.Βασικα οταν με το καλο απολυθω μαλλον θα παω για καινουργιο pc,αλλα μεχρι τοτε καλα να μαστε και θα δειξει.
swiftech Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 καπως ετσι το εκανα κι εγω περυσι με τον στρατο.. για μενα παντως μεινε κατω απο τα 240 ευρω περιπου δεν λεει για παραπανω..
Dante80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 καπως ετσι το εκανα κι εγω περυσι με τον στρατο..για μενα παντως μεινε κατω απο τα 240 ευρω περιπου δεν λεει για παραπανω.. Μην σου πω και 140. Όσο υπάρχει αυτή η προσφορά ακόμα, any value/cost convo is moot. Και παίζει τα πάντα, και είναι (νομίζω) και το αθόρυβο revision με τα 3 heatpipes. Sapphire 4870 SVGA ( PCI-Express, 512MB, DDR5 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.