Προς το περιεχόμενο

4870 cf ή 285 gtx

silul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειπα αυτο επειδη εχω ακουσει οτι σε πολλες περιπτωσεις η 4050χ2 ειναι καλυτερη και απο μια 280 gtx και τα λευτα ειναι 100 λιγοτερα απο την φθηνοτερη 285gtx;);)

_________

τι να κανουμε βρε παιδια ειμαι τελειως αναποφασιστος:mad:

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχω δει παντως κανεναν με 4850χ2....αρα κατι παιζει...

Είναι τέρας σου λέω άστο καλύτερα.:P

Άσε που θα του είναι άχρηστα τα 2GB.

Edit:1GB είναι συγγνώμη.

Δημοσ.

απλα ειναι σα να εχεις δυο 4850 και οπως ειπα

εχει παρομοιες επιδωσεις με μια 280 gtx;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα πει πριν αρκετες μερες να περιμενω το directx11 και μετα να παρω καρτα,αλλα επειδη δεν θα την χαρω(φευγω στρατο μετα τα χριστουγεννα) τελικα μπηκα κι εγω στο κολπο του να παρω καποια καλυτερη-ες καρτα-ες γραφικων και εχω την ιδια απορια: 2χ4870 η καποια αλλη nvidia?

Παιζω σε αναλυση 1680χ1050 και για περισσοτερες πληροφοριες πανω στην μητρικη μου θα βρητε εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522549

Δημοσ.
μια 4890 θα είναι ok...

Λες δηλαδη οτι θα εχω καλυτερη αποδοση με μια 4890 και οχι με δυο 4870 η καποια nvidia?Θα σε πειραζε ThReSh εαν μου εξηγουσες καλυτερα το σκεπτικο σου?

Επισης να πω οτι θελω να χαλασω max εως 350-360€.

• Super Moderators
Δημοσ.

το σκεπτικό μου είναι ότι θα πας στρατό και ότι θα κάθονται τα 300-350 euro...

για ποιο λόγο να δίνεις παραπάνω χρήματα αφού η 4890 θα σε καλύπτει?

Δημοσ.

gtx275 από εμένα..220€ με το ίδιο σκεπτικο με τον tresh αν και στην ανάλυση σου και μια 4870 κομπλέ θα σου είναι..(140€??? Πόσο ακόμη να πέσει η τιμή της;;:-))

Δημοσ.

για ποιο λόγο να δίνεις παραπάνω χρήματα αφού η 4890 θα σε καλύπτει?

Ο λογος ειναι οτι θελω να παιζω ολα τα game στο max ακομη και το πιο βαρη παιχνιδι.

Εαν φυσικα μια 4890 με καλυπτει πληρως τοτε οκ,καλιτερα και για μενα(σε θεμα χρηματων λεω).

Με το θεμα drivers τι λεει η ati?Καποτε ειχε καποια μικροπροβληματακια σε αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Έλεος με τα μικροπροβλήματα, είπαμε γίνονται αλλά σπάνια. Τώρα το max settings όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, 5 παιχνίδια μετρημένα στα δάκτυλα έχουν υπερ-απαιτήσεις, και σε αυτά είμαι σχεδόν σίγουρος δεν πρόκειται να τα βρεί σκούρα.

Δημοσ.
Έλεος με τα μικροπροβλήματα, είπαμε γίνονται αλλά σπάνια. Τώρα το max settings όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, 5 παιχνίδια μετρημένα στα δάκτυλα έχουν υπερ-απαιτήσεις, και σε αυτά είμαι σχεδόν σίγουρος δεν πρόκειται να τα βρεί σκούρα.

Ενταξει ρε BaNcU,δεν ειχα ξανα καρτα ati και δεν ξερω τι παιζει,οτι διαβαζω εδω μεσα λεω κι εγω(για το θεμα drivers λεω).

Οταν λεω οτι τα θελω ολα στο max ενοω οτι μεχρι και τα χριστουγεννα δεν θα ηθελα να βρω καποιο παιχνιδι που να μην μπορω να βαλω στις ρυθμησεις του τα παντα στο max(antialising,anisotropic,textur detail κτλ κτλ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...