Προς το περιεχόμενο

4870 cf ή 285 gtx

silul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nvidia rules us all...

not...

Not ξεnot εγώ αν και ati fanboy όσο και αν την αγαπάω την ati από μικρό παιδί...η επόμενη gpu μου το επόμενο καλοκαίρι το αργότερο θα είναι nvidia για πολλούς και διάφορους λόγους.Εκτός και αν για ακόμη μια φορά με κερδίσει η ati με γκολ στις καθυστερήσεις.Αλλά χλωμό το κόβω..έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτή την αλλαγή δυστυχώς..:-D:-D

Αλλά μεχρι τότε ΑΤΙ Rulez!!:-D:-D

Δημοσ.

Για το προφίλ χρήσης σου φίλε silul η αγορά μιας 285 είναι λάθος αυτή την στιγμή. Στην θέση σου, θα αγόραζα με 89euro μια 4770 και θα περίμενα 6-8 μήνες για να κάνει rebound η αγορά τις DX11 κάρτες (GT300 και RV870).

Αν καίγεσαι τώρα, προχώρα σε μια 4890 ή GTX275 (θα προτιμούσα την πρώτη, ειδικά σε αυτή την υλοποίηση που στο 1ghz χτυπάει 285 stock υπό προϋποθέσεις ενώ διατηρεί καλές θερμοκρασίες).

Όσον αφορά τα GPU wars, γενικά μιλώντας, σε αυτόν τον γύρο η ATI κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο RV770 άλλαξε την αγορά για πάντα, και κυρίως βοήθησε την τσέπη μας περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Και ο RV790 είναι απλά το όνειρο του OCer...περιμένουμε τώρα το τέρας του λοχ νες (GT300) το οποίο θα επαναφέρει την nvidia στην θέση της όσον αφορά τα margins και το price/performance. Τουλ ελπίζουμε, για το καλό του ανταγωνισμού...:-)

Δημοσ.
Για το προφίλ χρήσης σου φίλε silul η αγορά μιας 285 είναι λάθος αυτή την στιγμή. Στην θέση σου, θα αγόραζα με 89euro μια 4770 και θα περίμενα 6-8 μήνες για να κάνει rebound η αγορά τις DX11 κάρτες (GT300 και RV870).

Αν καίγεσαι τώρα, προχώρα σε μια 4890 ή GTX275 (θα προτιμούσα την πρώτη, ειδικά σε αυτή την υλοποίηση που στο 1ghz χτυπάει 285 stock υπό προϋποθέσεις ενώ διατηρεί καλές θερμοκρασίες).

Όσον αφορά τα GPU wars, γενικά μιλώντας, σε αυτόν τον γύρο η ATI κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο RV770 άλλαξε την αγορά για πάντα, και κυρίως βοήθησε την τσέπη μας περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Και ο RV790 είναι απλά το όνειρο του OCer...περιμένουμε τώρα το τέρας του λοχ νες (GT300) το οποίο θα επαναφέρει την nvidia στην θέση της όσον αφορά τα margins και το price/performance. Τουλ ελπίζουμε, για το καλό του ανταγωνισμού...:-)

σοβαρά η συγκεκριμένη κάρτα χτυπάει το 1ghz στο πυρήνα??εντυπωσιακό!χωρίς κάποιο voltmod υποθέτω ότι εννοείς...πάντως για κάποιον που έχει ένα διπύρηνο στα 3-3,5ghz αξίζει να περιμένει τις νέες κάρτες ή θα τρώει bottleneck και θα πρέπει να αναβαθμίσει όλο το σύστημά του?

Δημοσ.

Bottleneck δεν θα βρεις σε κανένα διπύρηνο από τους σύγχρονους, απλά υπάρχουν κάποια (και θα υπάρχουν περισσότερα στο μέλλον) παιχνίδια που είναι multithreaded, και έτσι έχουν καλύτερη απόδοση συνολικά.

Για την 4890, ρίξε μια ματιά εδώ...:-)

ενταξει με την 4890 αλλα αν παρω δυο http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...64E9965B15AE4D

και κανω cf alla με 8χ τι γινεται τοτε ?

λεει τιποτα?

Δεν έχεις λόγο να το κάνεις, δεν σε συμφέρει σε τιμή, ρεύματα, θόρυβο, κατανάλωση, τιμή μεταπώλησης και αξιοπιστία στο τελικό αποτέλεσμα.

Αν τις βρεις μεταχειρισμένες, αλλάζει το πράγμα βέβαια...XD

Δημοσ.

καλα τοτε παω για 4890 η για 275 gtx αλλα αν μου κανουν δωρο την 285 gtx δεν θα πω οχι;);)

Δημοσ.

Και στο τέλος στάνταρ θα πάρει την GTX285 μόνο και μόνο επειδή έχει φάει σκάλωμα με αυτήν την κάρτα...:P

Μ' αρέσει που λέτε ότι 17"+GTX285 είναι υπερβολή εδώ φίλος μου παίζει με 17+GTX295.:lol:

Δημοσ.
Μ' αρέσει που λέτε ότι 17"+GTX285 είναι υπερβολή εδώ φίλος μου παίζει με 17+GTX295.:lol:

Επίσης μπορούμε να βράσουμε ένα αυγό τόσο σε μπρίκι όσο και σε τεράστιο καζάνι

Δημοσ.
Και στο τέλος στάνταρ θα πάρει την GTX285 μόνο και μόνο επειδή έχει φάει σκάλωμα με αυτήν την κάρτα...:P

To ότι με αυτά τα λεφτά αναβάθμιζε μόνιτορ και έπαιρνε μια gpu να τα παίζει όλα στο τέρμα του τό έχει πεί κανείς;Το ότι με αυτά τα λεφτά αγόραζε κάρτες γραφικών για την 17άρα του για να τα παίζει όλα στα τέρματα για τα επόμενα 10 χρόνια του το είπε κανείς;Το ότι με τα λεφτά που έχει και "κάθονται" στο pc του χορίς να χρησιμοποιούνται πουθενά πίναν νερό ένα ολόκληρο χωριό στην Αφρική για κανένα δυό χρόνια του το είπε κανείς;Τουλάχιστον πές του να αναβαθμίσει σε μια 24άρα 1920χ1200 γιατί με την 17άρα ακόμη και η λέξη από μ με τα 3α είναι πολύ λίγη.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά έχει και 32αρα full hd που αν παίζει επι μονίμου βάσεως θα του χρησιμεύσει, αλλίως όπως είπαμε η 4770 είναι αρκετή...

Δημοσ.

Για την 32'' και μονο GTX285 σε ολα τα αλλα 4770 και περιμενεις dx11 καρτες και πολυ ειναι.

Στο λεω επειδη την εχω την ριμαδα και αν δεν εχεις 24+ δεν αξιζουν τα λεφτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...