jason_rethymno Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα ο υπολογιστής μου; Πρέπει να ανησυχώ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 συνήθως στο βγάζει γιατί δεν έχεις original windows
jason_rethymno Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ναι αλλά γιατί στα αλλα κομπιουτερ που έχω στα οποία έχω επίσης πειρατικά windows δε μου βγάζει αυτό το μήνυμα?
FotiGy Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 XP και στα αλλα pc; ολα συνδεμενα στο ιντερνετ; παντως υπαρχει τροπος για να φυγει απο εκει.
jason_rethymno Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 XP και στα αλλα pc; ολα συνδεμενα στο ιντερνετ; παντως υπαρχει τροπος για να φυγει απο εκει. Ναι XP σε όλα έχω και είναι επίσης συνδεδεμένα στο Ιντερνετ. Ποιός είναι αυτός ο τρόπος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 αγοράζεις τα windows...
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 XP και στα αλλα pc; ολα συνδεμενα στο ιντερνετ; παντως υπαρχει τροπος για να φυγει απο εκει. @FotiGy είσαι μεγάλος ευχαριστώ πολύ αγοράζεις τα windows... χαχαχα με εκανες και γέλασα Thresh.Να τα αγοράσω λέει χαχαχαχα χαχαχαχα
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παντως η πειρατεια απο οτι διαβαζα σε ενα περιοδικο μειωθηκε σημαντικα στη χωρα μας φετος.
anastasios7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 συνηθως οταν εχουμε πειρατικα windows η αυθεντικα η microsoft εχει βγαλει μια ενημέρωση που λεγετε Windows Genuine Advantage. Αυτή η ενημέρωση κατεβαινει μαζι με τις αλλες ενημερώσεις. και σαρωνει τον υπολογιστη σου για να δει εαν ειναι αυθεντικα τα windows που εχουμε. συνηθως δεν εχουμε. και κανουμε το ποιο απλο. βαζουμε να κατεβασουμε τις ενημερωσεις αλλα οχι απο το windows update. Ρυθμιζουμε τον υπολογιστη μας να τις κατεβασει μονος του αλλα να μην τις εγκαταστησει. ετσι οταν ειναι ετοιμες οι ενημερωσεις και απλα περιμενουν το δικο μας οκ για να εκγατασταθουν εμεις παταμε να διαλεξουμε ποιες θελουμε να μπουνε και ποιες οχι. απλως αποεπιλεγουμε την ενημερωση που λεει Windows Genuine Advantage . και ειμαστε ετοιμοι τωρα βεβαια εαν ηδη εχουμε αυτο το μηνυμα στο pc μας εχω εγω να δωσω σε οποιον θελει ενα αρχειο τις registry που σου κανει ψευτοαυθεντικα τα windows. ελπιζω να βοηθησα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 χαχαχα με εκανες και γέλασα Thresh.Να τα αγοράσω λέει χαχαχαχα τι απάντηση περίμενες ρε jason? τόσα χρόνια στο forum δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται οι ερωτήσεις και η βοήθεια για το πως να σπάσουμε windows για cracks/serials/warez?
FotiGy Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παντως η πειρατεια απο οτι διαβαζα σε ενα περιοδικο μειωθηκε σημαντικα στη χωρα μας φετος. Και απο ποτε πιστευουμε οτι μας λενε στα περιοδικα και στην τηλεοραση;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 χαχαχα με εκανες και γέλασα Thresh.Να τα αγοράσω λέει χαχαχαχα γιατί δεν τα χρησιμοποιείς ; προς τι το γέλιο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.