soiramk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εμένα μου αρέσει. Δε τρελάθηκα κιόλας, αλλά για multiplayer που παίζω μου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα καλύτερο κ εγώ πάντως...
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Είτε multiplayer είτε με botakia στο hard το ίδιο είναι.Τα bots στο hard έχουν accurate 200% μιλάμε και πετάνε μέσα στο game.Και τα challenges στο τρίτο αστεράκι είναι ολίγον εύκολα.
doommaster Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κακό game το single player του για εμένα δυστυχώς. αίσχος ΑΙ. ας μείνει η bethesda στα rpg που τα κάνει μια χαρά
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κακό game το single player του για εμένα δυστυχώς. αίσχος ΑΙ. ας μείνει η bethesda στα rpg που τα κάνει μια χαρά Αίσχος γιατί δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στα bots?Μια χαρα είναι το single player απο τις καλύτερες AI που έχω δει σε παιχνίδι.
Millennium Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κακό game το single player του για εμένα δυστυχώς. αίσχος ΑΙ. ας μείνει η bethesda στα rpg που τα κάνει μια χαρά Η Splash Damage ειναι η δημιουργος του παιχνιδιου,η Bethesda ειναι εκδοτης/διανομεας του.
doommaster Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αίσχος γιατί δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στα bots?Μια χαρα είναι το single player απο τις καλύτερες AI που έχω δει σε παιχνίδι. αυτή από τις καλύτερες ΑΙ? μάλλον από τις χειρότερες. για ΑΙ δες FEAR καλύτερα. btw το τέλειωσα χάνοντας μόνο στο 1ο level, ήταν μέχρι να καταλάβω την αισχρή ΑΙ. Η Splash Damage ειναι η δημιουργος του παιχνιδιου,η Bethesda ειναι εκδοτης/διανομεας του. σωστός. ας μην το έκανε διανομή καλύτερα....
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 αυτή από τις καλύτερες ΑΙ? μάλλον από τις χειρότερες. για ΑΙ δες FEAR καλύτερα. btw το τέλειωσα χάνοντας μόνο στο 1ο level, ήταν μέχρι να καταλάβω την αισχρή ΑΙ. Απο πια άποψη θεωρείς χάλια την AI του Brink?Η ομάδα που παίζεις όντως είναι ότι να ναι αλλά η αντίπαλη ομάδα ειδικά στο hard είναι σαν να παίζεις με κανονικά άτομα.Πανέξυπνοι σε πολλά σημεία όσον αφορά τις αποστολές και στο σημάδι επίσης.Φυσικά ο καθένας έχει τη γνώμη του για τα παιχνίδια.Τα γραφικά ναι ήταν απαίσια αλλά η ΑΙ όχι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Τί λέει το παιχνίδι;; Αξίζει;; Εννοείται πως όχι....
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εννοείται πως όχι.... ώχ...και το παράγγειλα ...και περιμένω να έρθει..
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Το dlc που βγήκε είναι free(για πάντα) ή είναι free μέχρι τις 17/8;;
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 τώρα το κατεβάζω από steam να το δοκιμάσω για σήμερα πάντως έχω προσέξει ότι η bethesda το "σπρώχνει" πολύ όσον αφορά το competitive κομμάτι, 15.000$ είδα ότι δίνει το ESL
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 εγω το εβαλα και δεν μπορουσα να δω πως παιζει multi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα