NEKROMA Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για να μην γραφω ακριβως τα ιδια quotaro τον φιλο για +1. μεγαλη απογοητευση... +100000000000000 ελεος αντε να βγουνε οι καινουργιες κονσολες γιατι με τις παλιες κρατανε τα παντα πισω. unistall αμεσως
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο δεν δουλεύει το CrossFire... Έλεος πια! Όσο για την 5850 στα recommended, θα 'λεγα τώρα τίποτα........
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αθανάσιε, δεν μας είπες την γνώμη σου (ή κάπου την έχασα). Την Δευτέρα δεν σου ήρθε;
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αθανάσιε, δεν μας είπες την γνώμη σου (ή κάπου την έχασα). Την Δευτέρα δεν σου ήρθε; μετατέθηκε για Παρασκευή τελικά (20/5 από Seven), άλλα διαβάζοντας την γνώμη ενός μέλους της ομάδας που στα fps η γνώμη του μετράει, μάλλον θα το πάω για rental (αν γίνεται), διαφορετικά i'll let it go. Συγκεκριμένα: Για τα 25 ευρώ που το πήρα καλό είναι. Αν έκανε κάνα 40άρι και το έπαιρνα θα βάραγα το κεφάλι μου. Το gameplay του είναι πολύ σαν του team fortress 2. Καταρχάς πολύ γρήγορο gameplay. Πιο γρήγορο από του COD. (team fortress λέμε ) Ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω ένα σωστό match, γιατί αυτό το lag που έχει δε το έχω ξαναδεί πουθενά και σε κανένα άλλο παιχνίδι. Μπαίνω κάθε τόσο αλλά όταν βλέπω ότι πάω σαν να έχω παρκινσον νευριάζω και το κλείνω. Να σημειωθεί ότι δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι χωρίς lag. Οπότε σαν τελική απόφαση θα περιμένω μέχρι να στρώσει και να παίξω μερικά παιχνίδια. Με τα πράγματα όπως είναι τώρα, το παρκούρ τα σπάει , τα όπλα λίγο πολύ ίδια είναι απλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο στα stats των όπλων είναι το range. Κλασικά οι πιο πολλοί για να μη πω όλοι δεν κάνουν τα missions (ούτε καν τα main) αλλά τρέχουν πάνω κάτω και ψάχνουν να σκοτώσουν. Άμα παίξεις με σοβαρή ομάδα που θα παίζει το παιχνίδι όπως έχει φτιαχτεί για να παίζεται πιστεύω θα είναι καλό. Ένα παράπονο μου είναι ότι άλλες φορές οι αντίπαλοι πέφτουν σα ψεύτικοι και άλλες φορές απλά δε νιώθουν(και δεν είναι το kevlar γιατί έχω σφαίρες που το τρυπάει ). Πιστεύω ότι όταν το παιχνίδι γίνει lag free και ο κόσμος αρχίζει να κάνει τα missions τότε θα αξίζει. Ααα, και είναι μία πίστα που οι επιτιθέμενοι απλά δεν μπορούν να κερδίσουν, γιατί έχουν μόνο ένα πέρασμα σαν τις Θερμοπύλες οπότε οι αμυνόμενοι καμπερώνουν όλοι εκεί, spam grenades κλπ και απλά δε μπορείς ούτε να δεις τι γίνεται από την άλλη μεριά. map fail...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Χμ... Άρα βλέπω κι εσάς να μην σας συγκινεί. Back on the BF3 waiting list?
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Χμ... Άρα βλέπω κι εσάς να μην σας συγκινεί. Back on the BF3 waiting list? we never left the BF3 list
JohnVani18 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Back on the BF3 waiting list? Oh yeah.. υγ : έχει δίκιο ο Αθανάσιος.. we never left the list..
soiramk Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σαν οπαδός του Team Fortress 2, εμένα μου αρέσει το παιχνίδι! Θέλει κάποια πράγματα, όπως το διόρθωμα του lag κ περισσότερα maps κατά την γνώμη μου, αλλά το gameplay με τα missions δίνει μια ωραία ευκαιρία για καλό co-op! Αν έχει κ το ανάλογο support από τους gamers, θα έχει μέλλον πιστεύω...
king2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ωραίο παιχνιδάκι σε κάποια σημεία και χάλια σε κάποια άλλα.Πρώτον τα γραφικά του δεν έχουν καμία σχέση με παιχνίδι του 2011.Δεύτερον το game με bots είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και στο normal.Κάποιες αποστολές μπορεί να έχεις κάνει σχεδόν όλα τα objectives και στο τελευταίο να τελειώνει ο χρόνος και πάλι απο την αρχή μετά(μεγάλη ξενέρα αυτό).Στο overall όμως είναι ένα καλούτσικο παιχνίδι που συνδυάζει ομαδικότητα(κάτι σαν counterstrike είναι με λίγο καλύτερα γραφικά).Τέλος στο ps3 κάθε 30 λεπτά περίπου σε βγάζει ότι δεν είσαι συνδεδεμενος online και απλά πατάς Ο και συνεχίζεις κανονικά το game σου.
TrackM@steR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το παιχνιδι.Θελω να παιξω co-op με ενα φιλαρακι μου.Εχω ανοιξει το firewall για το συγκεκριμενο παιχνιδι ετσι ωστε να μην μου προκυψει κανενα προβλημα.Αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι και κανω invite το φιλαρακι μου,παντα του βγαζει server is not responding.Δοκιμαζουμε αργοτερα να κανει αυτος host,μπαινω κανονικα μεσα αλλα μετα κολαει η συνδεση μαζι του στα 30 πρωτα δευτερολεπτα.Εχει κανεις δοκιμασει το co-op η' εχει καποια ιδεα για το ολο θεμα? Ευχαριστω πολυ.
aliakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μήπως παίζει τπτ με το router και πρέπει να ανοίξεις τα ports που χρειάζεται το steam αλλά και το game ?
TrackM@steR Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι παιδια οντως τα ports ηταν.Ευχαριστω πολυ για το info.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Άρεσε σε κανέναν αυτό το παιχνίδι? Εμένα πάντως μου φάνηκε απαίσιο.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το ιδιο και σε εμενα.ξεκινησα με μεγαλες προσδοκιες αλλα τιποτα τελικα. Μονο σαν mltiplayer θα αξιζει...αλλα τι αντοχη να εχει στον χρονο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα