Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το BF Θέλει 2 μήνες για να στρώσει κάθε φορά. Πάντως πολύ split οι απόψεις του αν είναι καλό ή όχι.
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το BF Θέλει 2 μήνες για να στρώσει κάθε φορά. Πάντως πολύ split οι απόψεις του αν είναι καλό ή όχι. Αυτό που διαβάζω εγώ είναι ότι πολλοί περίμεναν πολλά και όταν είδαν ένα TF2 remade, ξενέρωσαν. Άλλα αυτό ήταν γνωστό από την αρχή, οπότε δεν μπορώ να τους καταλάβω. Το θέμα είναι να ξέρεις τι περιμένεις από ένα παιχνίδι, όχι να μπαίνεις στο hype και μετά να ξενερώνεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Βγήκε update αλλα διαβάζω πολλά άσχημα σχόλια...και πολύ κράξιμο στην Bethesda...ill test 2day.
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εγώ το βρήκα απογοητευτικό, ούτε για κατέβασμα δεν είναι, πραγματικά. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν και παρουσιάζουν ένα τόσο χάλια παιχνίδι ως τόσο καλό.Θέλει ταλέντο. Πρώτη φόλα, δεν ανεβάζει ανάλυση πάνω από 1920... Οκ λέω δε βαριέσαι... Μπαίνω να παίξω λίγο, βάζω κάτι challenge που έχει.Εντάξει δεν κρίνω θέμα gameplay και απόλαυσης, είναι υποκειμενικό.Δεν έκατσα να δω tutorial για να μπω εντελώς στο πνεύμα καθώς δεν είναι το κλασσικό fps που μπαίνεις και ξεκινάς να σφάζεις.Θα σχολιάσω λοιπόν μόνο τον τεχνικό του τομέα. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να απογοητευθώ έτσι από παιχνίδι για pc.Παρόλο που δεν παίζω πολύ πλέον και δεν έχω τις απαιτήσεις που είχα παλιότερα πραγματικά με ξενέρωσε ετούτο εδώ. Μιλάμε για οπτικό τομέα που θυμίζει 5ετίας παιχνίδι, τουλάχιστον το αποτέλεσμα που είδα εγώ για να παίζει ανθρώπινα η 6950...Είναι θεόβαρο χωρίς να δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από το οπτικό αποτέλεσμα.Έχει μια πολύ περίεργη μηχανή γραφικών που θυμίζει κονσόλες και σε καμία περίπτωση την καθαρότητα των texture των pc.Έχει αυτό το περίεργο πράγμα που όλα φαίνονται μπερδεμένα στο βάθος και δεν καταλαβαίνεις που ξεκινάει το κουτί πχ, που είναι ο εχθρός κτλ αν με καταλαβαίνετε.Λες και είσαι μεθυσμένος.Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η ροή του είναι πολύ προβληματική.Παίζεις πχ με 80 καρέ και αισθάνεσαι ότι κάνει μονίμως στιγμιαία κολλήματα.Γενικά δηλαδή φαίνεται τόσο buggy η μηχανή του που ό,τι ρυθμίσεις και να βάλεις νιώθεις ότι δεν παίζει καλά. Γενικά οπτικοακουστικά είναι βατερλώ.Κρίμα και φαινόταν δυνατό.Προσωπικά δε μπορώ να κοιτάξω ούτε gameplay με αυτές τις προδιαγραφές. Προτείνω να μην το κατεβάσετε καν, τσάμπα θα απασχολήσετε τη γραμμή.Well done bethesda... Α, ξέχασα να πω και τα εξής: το animation είναι ερασιτεχνικό απλά.Γενικότερα μου θυμίζει κάτι free online fps με στοιχεία rpg που βγαίναν σωρηδόν πριν 2-3 χρόνια μεγέθους 200 mb...Πραγματικά... John, το είδα κι εγώ αυτό.Τραγικό....Τουλάχιστον κάνουν μια προσπάθεια να δείξουν πως η pc έκδοση δεν είναι ίδια με των κονσολών.Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση προς τους pc users...αχαχαα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ναι το game είναι ιδιαίτερο κακό, το boarderlands k το tf2 είναι κλάσεις ανωτερα k κανένα patch δεν θα φτιάξει το game. Κρίμα...
zvarthangalos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αυτήν την στιγμή που γράφω γίνεται το uninstall
afentiko Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εγώ το αγόρασα κ δε μπορώ να το δοκιμάσω γαμώτο. Σε 8 ώρες λέει. Εσείς να φανταστώ το πήρατε από το θείο εεε;
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εγω το ελεγα οτι ειναι σαν το tf2 ολοιδιο ομως. μολις εβγαλαν gameplay ξενερωσα με την μια μεγαλη βλακεια και χαιρομαι που δεν το πηρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα
M@ri0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Είχα σκοπό να το αγοράσω, αλλά διάβασα τα σχόλια σας εδώ μέσα και η αλήθεια είναι ότι σκιάχτηκα. Επειδή λοιπόν δεν έχω λεφτά για πέταμα αυτό τον καιρό, το δανείστηκα από τον θείο για να διαπιστώσω ιδίοις όμασι περί τίνος πρόκειται. Το παιχνιδάκι δεν είναι καθόλου άσχημο, το αντίθετο θα έλεγα. Γενικότερα δηλαδή, διαφωνώ με τους προλαλήσαντες από την πρώτη εντύπωση. Και μερικές απορίες τώρα για τους γνωρίζοντες: Έπαιξα campaign. Ακόμη και το campaign είναι online? Έπαθα ένα ευχάριστο σοκ όταν διαπίστωσα ότι είχα αντίπαλο έναν τύπο ονόματι Karagounis και δεν τον άφησα σε χλωρό κλαρί. Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω δηλώσει πουθενά Nickname εντούτοις έπαιζα με το nickname που έχω στα περισσότερα games. Έχει καμία σχέση αυτό με το Steam που έχω το Vegas εγκατεστημένο ή έχω δηλώσει nickname κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού και απλά δεν το θυμάμαι? Μην πάθουμε καμία πλάκα με το Steam και τρέχουμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα... Επίσης, για ακόμη μία φορά βλέπουμε πειρατικό παιχνίδι να παίζει online. Μα είναι δυνατόν? Δηλαδή αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους καταπολέμησης της πειρατείας και τον καταντήσαμε ξέφραγο αμπέλι? Πώς περιμένουν μετά να το αγοράσει ο άλλος, από ευσυνειδησία? Μερικοί ίσως να το κάνουμε, αλλά αφού ο τσάμπας τα παρέχει όλα και μάλιστα νωρίτερα, τι περιμένουν να γίνει?
NOPSTRIM Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αγαπητέ M@ri0 Σχετικά με τις απορίες σου... 1) Με το campaign παίζει το εξής, μπορείς να το παίξεις solo (δηλαδή μόνος σου) μπορείς όμως, να το παίξεις και Public οπού εκεί παίζει η εξής μαγκιά, τα slots αν δεν μπουν real users θα γεμίσουν με bots, εμένα πχ μου έτυχε να παίζουμε 5vs5 (humans vs bots) για να καταλάβεις... 2) Το παιχνίδι παίζει μέσω steam, όλα τα steam games χρησιμοποιούν από default το username που έχεις στο steam. 3) Σε αντίθεση με το crysis 2 όπου έπαιζες σε official servers με το πειρατικό, σε αυτό εδώ, δεν μπορείς να παίξεις αν δεν έχεις tunngle, δηλαδή lan με άλλους users που έχουν το ίδιο πρόγραμμα, με λίγα λογία βλέπεις μόνο servers που hostάρουν users, που το έχουν πειρατικό.
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγώ το βρήκα απογοητευτικό, ούτε για κατέβασμα δεν είναι, πραγματικά. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν και παρουσιάζουν ένα τόσο χάλια παιχνίδι ως τόσο καλό.Θέλει ταλέντο. Πρώτη φόλα, δεν ανεβάζει ανάλυση πάνω από 1920... Οκ λέω δε βαριέσαι... Μπαίνω να παίξω λίγο, βάζω κάτι challenge που έχει.Εντάξει δεν κρίνω θέμα gameplay και απόλαυσης, είναι υποκειμενικό.Δεν έκατσα να δω tutorial για να μπω εντελώς στο πνεύμα καθώς δεν είναι το κλασσικό fps που μπαίνεις και ξεκινάς να σφάζεις.Θα σχολιάσω λοιπόν μόνο τον τεχνικό του τομέα. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να απογοητευθώ έτσι από παιχνίδι για pc.Παρόλο που δεν παίζω πολύ πλέον και δεν έχω τις απαιτήσεις που είχα παλιότερα πραγματικά με ξενέρωσε ετούτο εδώ. Μιλάμε για οπτικό τομέα που θυμίζει 5ετίας παιχνίδι, τουλάχιστον το αποτέλεσμα που είδα εγώ για να παίζει ανθρώπινα η 6950...Είναι θεόβαρο χωρίς να δικαιολογείται σε καμία περίπτωση από το οπτικό αποτέλεσμα.Έχει μια πολύ περίεργη μηχανή γραφικών που θυμίζει κονσόλες και σε καμία περίπτωση την καθαρότητα των texture των pc.Έχει αυτό το περίεργο πράγμα που όλα φαίνονται μπερδεμένα στο βάθος και δεν καταλαβαίνεις που ξεκινάει το κουτί πχ, που είναι ο εχθρός κτλ αν με καταλαβαίνετε.Λες και είσαι μεθυσμένος.Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η ροή του είναι πολύ προβληματική.Παίζεις πχ με 80 καρέ και αισθάνεσαι ότι κάνει μονίμως στιγμιαία κολλήματα.Γενικά δηλαδή φαίνεται τόσο buggy η μηχανή του που ό,τι ρυθμίσεις και να βάλεις νιώθεις ότι δεν παίζει καλά. Γενικά οπτικοακουστικά είναι βατερλώ.Κρίμα και φαινόταν δυνατό.Προσωπικά δε μπορώ να κοιτάξω ούτε gameplay με αυτές τις προδιαγραφές. Προτείνω να μην το κατεβάσετε καν, τσάμπα θα απασχολήσετε τη γραμμή.Well done bethesda... Α, ξέχασα να πω και τα εξής: το animation είναι ερασιτεχνικό απλά.Γενικότερα μου θυμίζει κάτι free online fps με στοιχεία rpg που βγαίναν σωρηδόν πριν 2-3 χρόνια μεγέθους 200 mb...Πραγματικά... John, το είδα κι εγώ αυτό.Τραγικό....Τουλάχιστον κάνουν μια προσπάθεια να δείξουν πως η pc έκδοση δεν είναι ίδια με των κονσολών.Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση προς τους pc users...αχαχαα Για να μην γραφω ακριβως τα ιδια quotaro τον φιλο για +1. μεγαλη απογοητευση...
aserprince Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οταν παω να τρεξω το games BRINK με βγαζει ενα μηνημα σε ταπελα και λεει. Warning AppId not configured παταω οκ και με τα ανοιγει μια εικονα για 1 με 2 δευτερα και και μετα εξαφανιζεται και δεν μπαινει στο games.τι να φταιει αραγες?
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Brink: Updates Now Live & Free DLC "We would like to thank you for supporting Brink and for your continued feedback. To show our appreciation for your support of Brink, we will be making the first DLC for Brink available for free when it is released. This DLC is planned for June and will offer additional maps and new content for players. We’ll continue to provide announcements about the next title update, as well as the first DLC release as that information becomes available." ----------------------- Επίσης, ένας πρώτος Tweak Guide για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με ATI κάρτες: BRINK Tweak Guide Κάποιος ανέφερε ότι απενεργοποιώντας τις σκιές (shadows), διπλασσιάζονται τα FPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα