Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης υπάρχει story, και μάλιστα "διπλό", δλδ άλλο για την Resistance και άλλο για την Security. Τ

Αυτό πάλι με τη Resistance και τη Security εμένα με ψιλοτρομάζει. Κλασικά θα χωθούν όλοι στη Resistance και θα ψάχνουν να βρουν οι Security κοσμάκη (γιατί ποιος θέλει να γίνει μπάτσος τη σήμερον εποχή? :P )

Όπως στο WoW που στους περισσότερους servers οι παίχτες rollάρουν Hordes, γιατί οι Alliance τους φαίνονται φλωράδες... :rolleyes:

Δημοσ.

Recommended Graphics: Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850

Holy Amd !

Πάλι αναβαθμιση?...

Quad Core και Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 πολυ μεγαλες απαιτησεις μου φαινεται οτι εχει,αραγε πιο απαιτιτικο να ειναι αυτο ή το metro 2033 :huh: ?

Πολυ ελκυστικο μου φαινεται,εγως πάντως ψηνομαι B) ...

Δημοσ.

Απο τα βιντεακια που εχω δει και μονο...φυσικα θα περιμενουμε και το παιχνιδι..δεν νομιζω να αξιζει σαν προτεινομενο hardware τοσο δυνατες καρτες ..θα δειξει ομως..

Δημοσ.

Recommended Graphics: Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850

Holy Amd !

Πάλι αναβαθμιση?...

Quad Core και Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 πολυ μεγαλες απαιτησεις μου φαινεται οτι εχει,αραγε πιο απαιτιτικο να ειναι αυτο ή το metro 2033 :huh: ?

Πολυ ελκυστικο μου φαινεται,εγως πάντως ψηνομαι B) ...

Που ακριβώς είναι το παράξενο?Η 5850 είναι 2 χρονών κάρτα....

Δημοσ.

Έμενα τα Recommended μου φαίνονται "normal" και από τις σπάνιες φορές "αληθινά".

Δλδ αντί να βγει η Bethesda και να πει ψέμματα για περισσότερες πωλήσεις, σου τα λέει χύμα - και αυτό προσωπικά το εκτιμώ γιατί ξέρω και τι να περιμένω.

Αυτό πάλι με τη Resistance και τη Security εμένα με ψιλοτρομάζει. Κλασικά θα χωθούν όλοι στη Resistance και θα ψάχνουν να βρουν οι Security κοσμάκη

Δεν είναι MMO ρε συ, στο MP θα σε χωρίζει 50/50 για να παιχτεί ο γύρος, όπως τα BF, COD κτλ, και υποθέτω 1 round θα είσαι Resistance και στο άλλο Security. Άλλωστε αν εξαιρέσεις τα skins, δεν υπάρχει διαφορά σε όπλα κτλ.

(γιατί ποιος θέλει να γίνει μπάτσος τη σήμερον εποχή?

Να σου πω την αλήθεια κάποια skins των Securitαδων λένε, και μάλιστα πολύ, πχ:

brink-wallpaper4-800x600.jpg

brink-wallpaper5-800x600.jpg

B)

Δημοσ.

BRINKbannersmall.jpg

Brink Community Q&A, Part 1: Stats Site and more!

Will you show people their rank and status online like Bungie has done with Bungie.net? – Vapor Chaos

We’re currently working on a stats website for Brink where you’ll be able to see your progress through the game along with a whole bunch of statistics, including abilities, weapons, and even SMART moves. It’ll also display summaries of your most recent matches and even show the overall status the on-going civil war raging on the Ark. We’re very much looking forward to launching the site and think you’ll really enjoy exploring it...

και επίσης ένα mini-preview για τον Prima Guide (336 σελίδες :blink: ):

On the Brink, Pt.1: Campaign and Freeplay Overview

...Firstly, you’ll see the title of the Objective (“Destroy the Gate”), which is the same as the in-game name, along with the in-game icon, and the optimal class for the job (in this case, a Soldier who sets a HE Charge on the gate). Underneath that are approximate times for this Objective (based off the median time a Light Body Type character took to reach an Objective from their nearest spawn point); as knowing how long each portion of an Objective takes is vital due to Mission time limits: Here, you can learn facts such as the time it takes to reach the gate (13 seconds), how long the explosives take to prime (seven seconds), how long the enemy takes to disarm the explosives if you let them (five seconds), and how long the HE Charge takes before it explodes (40 seconds)...
Δημοσ.

εγω εχω την Ati radeon 4850 HD 1GB 2.5 χρονια και τωρα μαζευω λεφτα για την 6850

μου θυμιζει παρα πολυ το team fortress 2. classes, τυποι παικτων ειναι ιδιο

Δημοσ.

Εγώ με το δικό μου σύστημα να μην το σκέφτομαι καν δλδ; Το έχει το Amazon pre-order 35€ (24 λίρες) κ το λιγουρεύομαι...

Δημοσ.

Εγώ με το δικό μου σύστημα να μην το σκέφτομαι καν δλδ; Το έχει το Amazon pre-order 35€ (24 λίρες) κ το λιγουρεύομαι...

Ο q6600 δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα, όσο για την 8800 εντάξει, μην βάλεις 16x AA, βάλε 4x ;)

Για αγόρα, θα σου πρότεινα Ελλάδα, εκτός του ότι δεν θα περιμένεις 7-10 μέρες, να στηρίξουμε και την εγχώρια αγόρα B)

Δημοσ.

Εξάλλου είναι και φθηνότερο από Ελλάδα. Εγώ θα το τσιμπήσω από worldgames που τσίμπησα και το Crysis 2 και όλα πήγαν πρίμα.

Ακόμα κι απ' το Πλαίσιο αν το πάρει όμως κανείς, που είναι κατά κανόνα ακριβότερο, σίγουρα είναι φθηνότερο από την preorder του Amazon.

Καμία clan από insomnia θα παίξει ή έχετε έτοιμες clan από BFBC2 και θα χωθείτε και εκεί?

Δημοσ.
Καμία clan από insomnia θα παίξει ή έχετε έτοιμες clan από BFBC2 και θα χωθείτε και εκεί?

Οι δικοί μου περιμένουν να τους πω εντυπώσεις και αν δεν βγει μάπα το καρπούζι, θα το εντάξουμε στα παιχνίδια μας (τουλάχιστον μέχρι το BF3).

Επίσης, δεδομένου ότι η Bethesda θα δώσει τα server files, θα κοιτάξουμε να στήσουμε -επιτέλους- και server επί ελληνικού εδάφους... αρκεί όμως να είναι καλό το παιχνίδι.

Όπως και να'χει, σε 1 βδομάδα θα ξέρουμε, οπότε θα κάνω και σχετικό post.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...