Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Διότι Borderlands + RAGE εστιάζονται καθάρα στο SP Και όπως λένε στα anime: "NANIIIIIIII ?!" (WHAAAAAT ?!)
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Και όπως λένε στα anime: "NANIIIIIIII ?!" (WHAAAAAT ?!) what "what" ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το Borderlands είναι κυρίως για να παίζεις coop με άλλους, όχι να είσαι μόνος σου. Καλή τύχη π.χ. με τον Crawmerax.
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Το Borderlands είναι κυρίως για να παίζεις coop με άλλους, όχι να είσαι μόνος σου. Καλή τύχη π.χ. με τον Crawmerax. SP είναι πάλι ρε casper, είτε coop είτε χωρίς, RPG για SP είναι, άλλο coop και άλλο MP Btw, και το Brink έχει coop SP για 8 άτομα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 1) Ρε μανία με το Casper. 2) Το coop από μόνο του είναι multi-player (πάνω από 1 παίχτης). Απλά είναι PvE.
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 1) Ρε μανία με το Casper. 2) Το coop από μόνο του είναι multi-player (πάνω από 1 παίχτης). Απλά είναι PvE. 1) αφού ξέρεις πως σε αγαπώ 2) μη πας να το σώσεις ρε casper Tέσπα, εγώ βασίζομαι στο teamplay: max 16 players, δλδ 8v8 αν δεν απατώμαι + ότι μιλάμε για την ίδια ομάδα που έκανε το ET:QW Και όπως είπα, δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, ίσα ίσα να μας βγάλει το 6μηνο μέχρι το BF3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 2) μη πας να το σώσεις ρε casper Τελευταίο off-topic περί Borderlands: Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για coop με τα classes. Είναι πιο fun και παρ'όλο που μπορείς να solo-άρεις σχεδόν τα πάντα, δεν το θεωρώ single player game. Δεν είναι φτιαγμένο γι'αυτό. Ρώτα και όσους το παίζουν. ΥΓ. Αρχίζει και με κουράζει το Casper παρ'όλες τις αγάπες.
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 29.90 από ΠΛΑΙΣΙΟ Περιέργως πιο φθηνό από όλα τα γνωστά online shops... (μέχρι χθες-προχθές το είχανε 39.90) Έριξα μια παραγγελιά γιατί μετά μπορεί να το ανεβάσουν πάλι, και αν μου πούνε στο ταμείο "άλλαξε η τιμή" θα τους πω κι εγώ "change of plans then dude" . Κανονικά (στο εξωτερικό) οι προπαραγγελίες κλειδώνουν στην τιμή που έγινε το checkout και ανανεώνονται μόνο αν υπάρξει χαμηλότερη τιμή, άλλα Ελλάδα & ΠΛΑΙΣΙΟ ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 GT Preview http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-brink/711887
chek2fire Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 29.90 από ΠΛΑΙΣΙΟ Περιέργως πιο φθηνό από όλα τα γνωστά online shops... (μέχρι χθες-προχθές το είχανε 39.90) Έριξα μια παραγγελιά γιατί μετά μπορεί να το ανεβάσουν πάλι, και αν μου πούνε στο ταμείο "άλλαξε η τιμή" θα τους πω κι εγώ "change of plans then dude" . Κανονικά (στο εξωτερικό) οι προπαραγγελίες κλειδώνουν στην τιμή που έγινε το checkout και ανανεώνονται μόνο αν υπάρξει χαμηλότερη τιμή, άλλα Ελλάδα & ΠΛΑΙΣΙΟ ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Και την ελλάδα αυτό γίνετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου χρεώσουν παραπάνω από την τιμή που έκανες την προπαραγγελία.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 GT Overview Interview http://www.gametrailers.com/video/overview-interview-brink/713032#comments_top
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 BRINK TO HAVE DEDICATED SERVERS Brink, the upcoming Splash Damage game has a lot of eyes from players who are fed up of plain military shooters and want some unreal touch in their games to provide faster and arcadish gameplay. One good news for all multiplayer fans is that the developers have announced that there will be dedicated servers for PC. as mentioned by Splash damage community manager on their forums: Just to confirm, dedicated servers are still a go for PC (but not technically part of Steamworks). SOURCE: Splash Damage Forum They do mention that multiplayer servers will not be using steamworks. The rest of game does have steam achievements, VAC support etc. but servers are seperately managed. Lets just hope they stick to their statement of releasing the server exes. As crytek did as Crysis 2 beta included dedicated server files, but they were cut out in retail version of the game. Spash damage is using id-tech so releasing the server files for windows and linux shouldnt be a problem.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Get SMART Series: The Basics HD http://www.gametrailers.com/video/get-smart-brink/713303
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ok, μάλλον είμαι τελευταίος στο "α, τώρα το έπιασα" πάρτυ, αλλά freerun Quake Wars κατιτίς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα