Grabi Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 γειά σας παιδιά!! ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη σχολή σχετικά με υπολογιστές [πχπρογραμματισμός,τεχνικός,καθηγητής τα πάντα] σε πανεπιστήμιο αει και πολυτεχνείο και γιατί??να μου πείτε με βάση ποιά θα βρώ ευκολότερα δουλειά καλά χρήματα και όλα τα συναφή??ακόμη ήθελα να μου πείτε και ποιό είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο σε σχέση με την πληροφορική[πόλη]??και ακόμη που μπορώ να βρώ αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σχολή[κανένα link]??
afentiko7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ποιά είναι η καλύτερη σχολή σχετικά με υπολογιστές [πχπρογραμματισμός,τεχνικός,καθηγητής τα πάντα] σε πανεπιστήμιο αει και πολυτεχνείο και γιατί?? Δεν ξέρω, διότι δεν τις έχω δει όλες, ούτε νομίζω κανείς μπόρεσε και φοίτησε σε όλες όσες υπάρχουν. Τα τεχνικα ξέχασε τα στη σχολή, προγραμματισμό μαθαίνεις από μόνος σου. να μου πείτε με βάση ποιά θα βρώ ευκολότερα δουλειά καλά χρήματα και όλα τα συναφή?? Αν το ήξερα δε θα στο λεγα, διότι θα μου παιρνες τη θέση. Και πάλι δε νομίζω κανείς να σου απαντήσει, γιατί δεν υπάρχει τέτοια σχολή. και ακόμη που μπορώ να βρώ αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σχολή[κανένα link]?? μήπως, στο σάιτ της κάθε σχολής?
PeterHeppner Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Τα τεχνικα ξέχασε τα στη σχολή, προγραμματισμό μαθαίνεις από μόνος σου. το Α και Ω το μαθένεις εκεί όμως
ApSiMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το Α και Ω το μαθένεις εκεί όμως Τα υπόλοιπα 22 γράμματα τα μαθαίνεις μόνος βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 φαντάζομαι οτι εννοει οτι στη σχολη μαθαινεις τα βασικα την Αλφαβητα δλδ. και μετα οτι κανεις το κανεις μονος.
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 δεν εχει κορεστει το επαγγελμα?εχεις καποια θεση ετοιμη αν τελειωσεις?π.χ. οικογενειακη επιχειρηση?
liapinio Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 δεν εχει κορεστει το επαγγελμα?εχεις καποια θεση ετοιμη αν τελειωσεις?π.χ. οικογενειακη επιχειρηση? Μπες και δες σε ενα site ευρεσης εργασιας ποσες θεσεις πληροφορικης ανοιγουν καθημερινα...Το κακο βέβαια για εμα που είμαστε απο επαρχία είναι οτι οι περισσοτερες εταιρείες βρίσκονται αθήνα.
Grabi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω, διότι δεν τις έχω δει όλες, ούτε νομίζω κανείς μπόρεσε και φοίτησε σε όλες όσες υπάρχουν. Τα τεχνικα ξέχασε τα στη σχολή, προγραμματισμό μαθαίνεις από μόνος σου. Αν το ήξερα δε θα στο λεγα, διότι θα μου παιρνες τη θέση. Και πάλι δε νομίζω κανείς να σου απαντήσει, γιατί δεν υπάρχει τέτοια σχολή. μήπως, στο σάιτ της κάθε σχολής? ναί όμως φίλε μου όταν μια εταιρία ζητά ένα πρόγραμμα ή ψάχνει για έναν προγραμματιστή παίρνει αυτόν που έχει το πτυχίο και όχι αυτόν που θεωρητικά έχει μάθει μόνος του προγραμματισμό.και ένας πχ που ξέρει να συναρμολογεί ένα πισι δεν πάει να πει ότι είναι τεχνικός ή ένας που ξέρει γενικά τα κόλπα γύρω από την πληροφορική δεν παει να πει οτι μπορεί να διδάξει!!!!!!
iNorganic Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Και να εχεις παρει πτυχιο , χωρις γνωσεις που να τις εχεις εμβαθυνει μονος σου σπιτι σου με καψιμο στο pc δεν κανεις τπτ.Κ αυτοι οι θεωρητικοι που λες που τα εχουν μαθει μονοι τους, υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν βρει αξιολογες δουλειες. Με ενα απλο χαρτι(πτυχιο) δεν βρισκεις δουλεια
-nick- Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ναί όμως φίλε μου όταν μια εταιρία ζητά ένα πρόγραμμα ή ψάχνει για έναν προγραμματιστή παίρνει αυτόν που έχει το πτυχίο και όχι αυτόν που θεωρητικά έχει μάθει μόνος του προγραμματισμό.και ένας πχ που ξέρει να συναρμολογεί ένα πισι δεν πάει να πει ότι είναι τεχνικός ή ένας που ξέρει γενικά τα κόλπα γύρω από την πληροφορική δεν παει να πει οτι μπορεί να διδάξει!!!!!! Δεν ξέρω σε τι βαθμό ισχύει αυτό.
rotten crusader Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής@UNi Patras Ps:υπάρχουν πολλά καλά τμήματα,αλλα το συγκεκριμένο είναι από τα πιο υψηλόβαθμα(όχι τα μόρια τα λένε όλα,αλλα όσο πιο ψιλά ο πήξης τόσο το καλύτερο) και πιο ολοκληρωμένα τμήματα όσον αφορά και το Information Technology και το Computer Science,και φυσικά όλους τους υποτομείς αυτόν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Έγινε μια ερώτηση. Όσοι έχουν εμπειρία και/ή διάθεση να απαντήσουν, ας το κάνουν. Οι προσωπικές κόντρες δε βοηθούν σε τίποτε, γενικά, και ειδικά δεν έχουν σχέση με το θέμα.
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 http://www.icsd.aegean.gr Σχολάρα!! Εντελώς πληροφοριακά, μήπως είσαι φοιτητής στο συγκεκριμένο τμήμα ή μένεις στη περιοχή που βρίσκεται η σχολή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.