Skierpetros Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ειμαι ελληνας μαθητης... μπορω να παρω τετοια εκπττωση?
triggerman Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Οχι φιλε δεν νομιζω να γινεται.Αν δεν κανω λαθος ειναι για φοιτητες και καθηγητες και ισχυει για αγορα ενος μονο προιοντος την καθε χρονια.Τσεκαρε εδω : http://www.edustore.gr
Skierpetros Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Οχι φιλε δεν νομιζω να γινεται.Αν δεν κανω λαθος ειναι για φοιτητες και καθηγητες και ισχυει για αγορα ενος μονο προιοντος την καθε χρονια.Τσεκαρε εδω : http://www.edustore.gr o θειος μου ο ενας ειναι εκπαιδευτικος τι εκτωση δικαιουται?
zastrifel Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Nομίζω είναι 10% και για τις δύο περιπτώσεις. Πάντως, χρειάζεσαι χαρτιά για να την πάρεις. (βλ. βεβαίωση σπουδών για το τρέχον εξάμηνο για τους φοιτητές)
kostacurtas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Η εκπτωση ειναι απο 4% μεχρι 15% αναλογα με την συνθεση του υπολογιστη. Πληροφοριες μπορεις να βρεις και εδω.
triggerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σε συμφερει παντως να κανεις χρηση αυτης της εκπτωσης μιας και γλυτωνεις αρκετα χρηματα ιδιαιτερα αν παρεις ακριβο μηχανημα.Παντως για να ανοιξεις λογαριασμο στο edustore θα χρειαστει αρκετες μερες γιατι απλα δεν υπαρχει ενημερωση και δεν ξερουν τι τους γινεται!
chri Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτή η έκπτωση ισχύει και γιά τους υποψήφιους διδάκτορες του πανεπιστημίου και γιά τους πανεπιστημιακούς καθηγητές? Και γιά τί έκπτωση μιλάμε γιά προϊόν γύρω στα 1200 ευρώ?
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ναι η εκπτωση ισχυει κανονικα για υποψηφιους διδακτορες του πανεπιστημιου οπως και για τους πανεπιστημιακους καθηγητες. Το ποσοστο της εκπτωσης ειναι 4% για το ποσο που αναφερεις και απαιτειται βεβαιωση εργοδοσιας για τους καθηγητες. Επισης να σημειωσω οτι η εκπτωση ισχυει για ολα τα mac εκτος του MacBook White.
chri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Κάποια σκόρπια λόγια που άκουσα γιά έκπτωση 10% γιά αγορά από την Rainbow ή γιά αγορά από πανεπιστημιακούς με "κίτρινο έντυπο" (το οποίο δεν έχω ιδέα τί σημαίνει) ισχύουν?
tempo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 τελικά τι ισχύει και απο ποιά εταιρεία? Εγώ πχ αν είμαι καθηγητής (και φυσικά μπορώ να το αποδείξω με επίσημα έγγραφη) τι έκπτωση δικαιούμε για ένα imac με τιμή 1300ευρώ? ρωτάω γιατί βλέπω στο παρόν thread ότι αρκετοί ξέρουν αρκετά καλά τι γίνεται με τις εκπτώσεις των mac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.