Προς το περιεχόμενο

προβλημα με την τελεωραση μου

Koel700

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας .. ειχα μια κανονικη τηλεωραση samsung flat (με κολο) με την οποια ειχα εκσαιρετικη ποιοτητα εικονας και ειχα μια αρκετα καλη εσωτερικη κεραια που ειχα αγοραση απο τα mediamarkt ( μια μαυρη με δυο κερατα και ενα οριζοντιο γκρι στεφανι).

προσφατα αγορασα μια full hd tv 32 inches (kai κατα σιμπτοση pali samsung) και ενω περιμενα να εχο καλυτερο σημα απο οτι ειχα με την προυγουμενη τηελωραση, μου δεν εχω καταφερη να εχω καν το ιδιο που ειχα με την απλη (ξερω οτι το hd σημα στην ελλαδα ειναι ανεκδοτο ,, δεν ειναι αυτη η ερωτηση μου)

εχο κουνηση, βαρεση, μεταφερει την κεραια στα ιδιο μερος που ηταν και πριν (και τεοια) αλλα καμια σημαντικη βελτιωση .. και οταν αποκτησα εστω και ενα αρκετα καλο σημα ή θα εχει γραμμε; ή θα εχει μιγες..

πειτε μου ρε μαγκες ή μαγκιτισες .. τι κανω λαθος ή τι ξεχναω γιατι ειναι πολυ κριμα για το τρεξιμο που εκανα να μην βλεπω καλη εικονα...

(μαλλον ασχετο) αγορασα HDMI καλοδιο και η ποιοτητα εικονας στο ps3 μου ηταν παρα πολλη καλη......

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Insomnia Wiki. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...