gear Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Μένω στην πεντέλη και θέλω να βάλω internet και είμαι ανάμεσα στην on και στην Hol προκειμένου να βάλω και τηλεόραση που προσφέρουν. Ποια λέτε να επιλέξω ως προς την σύνδεση-προβλήματα-χρόνος αναμονής κτλ. Δεν ξέρω και πολλά για αυτο οποιος ξέρει please help!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 που ακριβώς μένει στη Πεντέλη? Νέα? Παλιά? γιατί κάτι μου λέει ότι θα είσαι αρκετά μακρυά από το dslam με αποτέλεσμα να συγχρονίζεις χαμηλά και να μην μπορείς να βλέπεις ipTV...
gear Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 μένω στην παλαια πεντελη κοντα στην πλατεία της πεντελης αλλα σε κανα μηνα θα μετακομισουμε γιατι αγορασανε σπιτι οι γονεις μου. οποτε αν κανω την συνδεση και δεν εχω τηλεοραση εδω στο νεο σπιτι πιθανων να έχω ε; θα μετακομισουμε στα μελισσια οποτε εκει πρεπει να εχω τηλεοραση. η οχι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:28 ---------- παιδια μιας και ρωτησα τον πατερα μου θα μετακομισουμε σε κανα 2μηνο απ οτι μου ειπε μολις τωρα .στα μελισσια θα μεινουμε στην οδο κονιτσης που ειναι στην λεωφορο δημοκρατιας απο κατω. εκει τι παιζει απο ταχυτητες και τελικα ποια συνδεση λετε να βαλω απο τωρα και οταν μετακομισω βαζω και τηλεοραση? on η hol? αν κανω την συνδεση μετα θα μπορω να κανω μεταφορα η θα εχω προβλημα? σας ευχαριστω και sorry αν σας κουρασα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 μην βάλεις τώρα δεν αξίζει, περίμενε μετά την μετακόμιση...θα είσαι πολύ καλύτερα από άποψης συγχρονισμού/κλειδώματος...
F33L Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 μην βάλεις τώρα δεν αξίζει, περίμενε μετά την μετακόμιση...θα είσαι πολύ καλύτερα από άποψης συγχρονισμού/κλειδώματος... ναι και δεν αξιζει η διαδικασια κιωλλας !! (γραφειοκρατια του κερατα) + ο προεδρος τις ON δηλωσε για την ελλαδα.. "Μονο το 30% της ελλαδας φαινεται πως θα μπορει να δει IPTV" (ο λογος ειναι οι κωλογραμμες που εχουμε) οποτε βαλτο καλα στο μυαλο σου αυτο
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 αν μενεις πλατεια παλαιας πεντελης εισαι αρκετα καταδικασμενος σε ταχυτητες.οσοι ειναι εκει εχω δει να παιζουν 2-3 mbit.αν παμε προς το νοσοκομειο το 411 εκει δεν παιζει τιποτα.μελλισια θα παιζεις γρηγορα.το αστικο κεντρο πεντελης ειναι κοντα στο μουστακα οποτε δεν θα εισαι πολυ μακρια.για ακριβη διευθυνηση ρωτα τον thresh που θυματε διευθυνσεις.εγω παω με το ματι οχι με την διευθυνση για να θυμαμε κατι
gear Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 οκ θα περιμενω αμα ειναι 2 στενα πισω απο τον μουστακα ειναι η διευθυνση που θα μεινουμε οποτε θα κανω υπομονη μεχρι να μετακομισουμε. thanks
pavlos77 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εγω που μενω ελευθεριου βενιζελου ( Κοντα στο ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ ) κλειδωνει σε καλες ταχυτητεςτο μοντεμ μου...( δεν ξερω αν το λεω καλα )
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 οκ θα περιμενω αμα ειναι 2 στενα πισω απο τον μουστακα ειναι η διευθυνση που θα μεινουμε οποτε θα κανω υπομονη μεχρι να μετακομισουμε. thanks ε ναι γιατι να βαλεις τωρα εκει και μεχρι να ενεργοποιηθει να το χαρεις για 5 μερες και μετα θα περιμενεις παλι να ενεργοποιηθει στο νεο σπιτι δεν λεει.και τσαμπα εξοδα.συν οτι εκει που εισαι αμα παιξει 2 μβιτ θα ειναι θαυμα Εγω που μενω ελευθεριου βενιζελου ( Κοντα στο ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ ) κλειδωνει σε καλες ταχυτητεςτο μοντεμ μου...( δεν ξερω αν το λεω καλα ) το ρουτερ μαλλον εννοεις .αν εχεις modem και γραμμη μεχρι 24 θα σε κοβει στα 8 mbit.αν εχεις μεχρι 8 τοτε οκ το μοντεμ ειναι νορμαλ .αναλογως τι πακετο εχεις.
pavlos77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 το ρουτερ μαλλον εννοεις .αν εχεις modem και γραμμη μεχρι 24 θα σε κοβει στα 8 mbit.αν εχεις μεχρι 8 τοτε οκ το μοντεμ ειναι νορμαλ .αναλογως τι πακετο εχεις. Βασικα εχω ενα μοντεμ απο τον ΟΤΕ (Phlips CGA3600N/T ) και πανω του εχω συνδεσω ενα ρουτερ και εχω βαλει πανω 2 PC...
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Βασικα εχω ενα μοντεμ απο τον ΟΤΕ (Phlips CGA3600N/T ) και πανω του εχω συνδεσω ενα ρουτερ και εχω βαλει πανω 2 PC... εχεις ενα ρουτερ philips που ειναι ρουτερ και οχι modem και συνδεεις πανω του δεν ξερω τι αλλα νομιζω απο μονο τοθ οτι ειναι ασυρματο
cyberking Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 gear το έχω ξαναπει και το ξαναλέω μακρία από hol.δε βγάζεις άκρη αν μπλέξεις μ' αυτή την εταιρεία. σύνδεση κανονική αλλά εξυπηρέτηση μπουζούκι,ασυννενοησία, πολλά λάθη και ταλαιπωρία ατελείωτη μέχρι να διορθωθούν
gear Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 τελικα παιδιά ποιον παροχο λετε να βάλω οταν μετακομίσω? με ενδιαφερει να ειναι συνεχως on line συνδεση χωρις σκοπιμες αποσυνδέσεις (οπως ο οτε απ οτι εχω δει σε αλλο forum. θελω να κανω streaming audio απο το pc μου και θελω σταθερη συνδεση. τι λετε να βαλω? αυτο με τον οτε αληθεύει?σας ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ---------- gear το έχω ξαναπει και το ξαναλέω μακρία από hol.δε βγάζεις άκρη αν μπλέξεις μ' αυτή την εταιρεία. σύνδεση κανονική αλλά εξυπηρέτηση μπουζούκι,ασυννενοησία, πολλά λάθη και ταλαιπωρία ατελείωτη μέχρι να διορθωθούν οκ ενταξει με την hol ποια μου προτείνεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ---------- Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει. ένας φίλος μου μένει στο πολύδροσο στο κομματι που ανήκει στο χαλανδρι. θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει εκεί απο ταχύτητες γιατι θέλει να βάλει internet. μένει στην οδό Ναρκισσών. Όποιος ξέρει ας μας πεί για να ξέρουμε. σας ευχαριστούμε.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 τελικα παιδιά ποιον παροχο λετε να βάλω οταν μετακομίσω? με ενδιαφερει να ειναι συνεχως on line συνδεση χωρις σκοπιμες αποσυνδέσεις (οπως ο οτε απ οτι εχω δει σε αλλο forum. θελω να κανω streaming audio απο το pc μου και θελω σταθερη συνδεση. τι λετε να βαλω? αυτο με τον οτε αληθεύει?σας ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:42 ---------- οκ ενταξει με την hol ποια μου προτείνεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ---------- Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει. ένας φίλος μου μένει στο πολύδροσο στο κομματι που ανήκει στο χαλανδρι. θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει εκεί απο ταχύτητες γιατι θέλει να βάλει internet. μένει στην οδό Ναρκισσών. Όποιος ξέρει ας μας πεί για να ξέρουμε. σας ευχαριστούμε. παιρνει απο το αστικο κεντρο χαλανδριου.πρεπει να εχει κανα 10 + λογικα.καπου την ειχα δει την ναρκισσων και δεν πρεπει να ειναι πανω απο χιλιομετρο απο τον οτε.οποτε ισως να δει και 15.ολα αυτα θεωρητικα διοτι μπροει το καλωδιο του να ειναι χαλια.οσο για σενα φιλε μου αυτο που λες ειναι σχετικο.αμα εχεις καλο χαλκο θα παιζεις μια χαρα χωρις αποσυνδεσεις οποια ετερεια και να βαλεις.αν εχεις χαλια χαλκο η οτε εχεις η δεν ξερω τι θα εχεις προβληματα οποτε ακομα και ο οτε εκει θα σου πει οκ δεν μπορειςνα παιξεις 8 πχ θα σε ριξω στα τεσσερα.εγω δεν θα πηγαινα οτε διοτι ειναι ακριβως.προτιμω οποιαδηποτε αλλη εταιρεια πχ forthnet,hol κτλ.επισης θες μεγαλο upload για να δινεις εξω και δεν ξερω αν ο οτε εχει πακετο με 1 mbit upload.αν εχει θα ειναι στο πακετο μεχρι 24 οποτε αν δεν μπορεις σε αυτο στα μικροτερα θα εχεις λιγοτερο Upload ενω στις αλλες ετερειες οσο και να κλειδωσεις συνηθως το εχεις το 1024.γιατι οι αλλες ετερειες εχουν μονο ενα πακετο μεχρι 24 με 1 mbit upload ενω ο οτε εχει πολλα.γιατι και εγω εχω φιλο με οτε ειναι πικερμι και παιζει με 1 mbit Μονο οριακα των οριακων και μονο με thomson.και ολα αυτα επειδη ειναι μακρια απο το αστικο κεντρο ραφηνας.οποτε οτι και να κανει παραπανω δεν παει οτι εταιρεια και να βαλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.