Προς το περιεχόμενο

Αδιαβροχη φωτογραφικη μηχανη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με ενδιαφερει η αγορα μιας ψηφιακης αδιαβροχης φωτογραφικης μηχανης

Δεν εχω καποια αναγκη για μεγαλο βαθος, 2-3 μετρα κατω απο το νερο μου κανει, να εχει zoom 3X οπτικο (δεν με νοιαζει καθολου το ψηφιακο)

χωρις ιδιαιτερες αλλες απαιτησεις, απλες φωτογραφιες θελω κοντα σε θαλασσα η μεσα σε αυτη, να μπορω να βγαζω φωτογραφιες στα βουνα η στα ποταμια χωρις να φοβαμαι μην πεσει μεσα στο νερο

εχω δει την Olympus Stylus 550 WP η οποια φαινεται ενδιαφερουσα

υπαρχει καποια αλλη προταση;

Απ οτι ειδα δεν εχεις και τρομερες απαιτησεις,γιατι δε παιρνεις τις αδιαβροχες μιας χρησης και να ξεμπερδευεις;

Επισης για μην εχεις ατυχηματα διαρροων παρε μια φθηνη οπως αυτη στα 95 ευρω και 5 μετρα;

Δημοσ.

οσον αφορα εμενα αγορασα την Olympus Stylus 550 WP

ελαφρος μεταχειρισμενη απο ενα παιδι απο τα φορουμ (ετυχε να ποσταρει την προθεση του να πουλησει την δικια του την περιοδο που εψαχνα εγω)

η μηχανη ειναι κακη (οκ εχω συνηθισει απο την Canon SX10IS, η οποια ειναι ενα βημα κατω απο τις SLR)

οταν λεω κακη εννοω οτι εχει πολυ θορυβο στις ληψεις, ειδικα οι σκοτεινες, ειναι αρκετα αργη, το μενου της δεν ειναι οτι καλυτερο...

Δημοσ.
Γιατί πνίγηκε ?Πήγες πάνωα απο τα 10 μέτρα?

Όχι δεν την πήγα πάνω απο 10 μέτρα... Πνίγηκε στην επιφάνεια!

Και ήμουν σχολαστικότατος στο καθάρισμά της μετά τη βουτιά.

Και είναι η δεύτερη που πνίγεται μετά απο 1 χρόνο ακριβώς (η πρώτη ήταν η 770sw την οποία δεν τη δέχτηκαν στην εγγύηση γιατί ήταν παραεισαγωγή).

Είμαι περίεργος να δώ άν θα δεχτούν αυτή που είναι απο ελληνική αντιπροσωπία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όχι δεν την πήγα πάνω απο 10 μέτρα... Πνίγηκε στην επιφάνεια!

Και ήμουν σχολαστικότατος στο καθάρισμά της μετά τη βουτιά.

Και είναι η δεύτερη που πνίγεται μετά απο 1 χρόνο ακριβώς (η πρώτη ήταν η 770sw την οποία δεν τη δέχτηκαν στην εγγύηση γιατί ήταν παραεισαγωγή).

Είμαι περίεργος να δώ άν θα δεχτούν αυτή που είναι απο ελληνική αντιπροσωπία.

Για την ιστορία παρέλαβα μία νέα φωτογραφική μηχανή προς αντικατάσταση της "πνιγμένης" χωρίς καμμία χρέωση και ταλαιπωρία μέσα σε 3 εβδομάδες. Επειδή όμως έχει καταργηθεί το μοντέλο μου δώσαν το καινούργιο με ένα κάρο καινούργια χαρακτηριστικά. Τελικά δέν είναι ίδιες όλες οι εγγυήσεις και όλες οι εταιρείες...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...