slygeo87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Αποφάσισα να αλλάξω το AVG με το Avira Antivir.Μόλις το έβαλα.Συμπαθητικό interface και ωραία η άσπρη ομπρελίτσα με το κόκκινο φόντο στο tray() αλλά έχω ένα προβληματάκι, δεν μου κανει update.Μου βγάζει report ''update failed''.Τι παίζει;
flik Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι θα έχεις το classic (το δωρεάν δηλαδή). Θα παίζει κάποιο πρόβλημα με τους servers τους. Παρουσιάστηκε κι άλλες φορές κυρίως παλαιότερα αυτό το πρόβλημα με το avira classic. Το premium έχει άλλους servers και πάντα δουλέυει πιο γρήγορα. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί δεν το έχω στο σύστημα μου. Ξαναδοκίμασε πάντως
ss13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αποφάσισα να αλλάξω το AVG με το Avira Antivir.Μόλις το έβαλα.Συμπαθητικό interface και ωραία η άσπρη ομπρελίτσα με το κόκκινο φόντο στο tray() αλλά έχω ένα προβληματάκι, δεν μου κανει update.Μου βγάζει report ''update failed''.Τι παίζει; Αν κάνει τα ίδια πάλι κάνε απεγκατάσταση και μετά ξανα εγκατάσταση , κ ' γω το ίδιο έχω , πολύ καλό για free !!!
POWER_! Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Περνά ξανά το πρόγραμμα καταργώντας το προηγούμενο κ δοκίμασε να κάνεις ενήμεροι αν σ ξαναδεί πρόβλημα δοκίμασε να το κατέβασες από άλλη τοποθεσία
slygeo87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδιά χίλια συγγνώμη, δικιά μου η βλακεία.Μετά την εγκατάσταση δεν έκανα επανεκκίνηση.Μόλις έκανα, πέταξε pop up το comodo firewall για να επιτρέψει πρόσβαση στο avira και όλα οκ, έκανα κανονικά update. =ρ Μια απορία ακόμα, δεν πήρε το μάτι μου πουθενά στις ρυθμίσεις να απενεργοποιείται το splash screen στην εκκίνηση και μου φαίνεται φορτώνει πιο αργά απ' το AVG.Γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.