no_name18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλησπέρα! πρόσφατα αγόρασα το c510 όμως μέσα σε 20 μέρες μου κάνει κάτι περίεργα. δεν μου ανοίγει τα μηνύματα καθώς και κάτι εφαργμογές που είχε όταν πάω εκεί μου γράφει "η ενέργεια απέτυχε". το πήγα εκεί που το αγόρασα όμως μου είπαν να το πάω σε κατάστημα της σόνυ ή να του κάνω μόνη μου αναβαθμιση. το ίδιο μου είπαν και στο τηλεφωνικό κέντρο της σόνυ. εγώ βρήκα στο site ένα λογισμικο και κατέβασα αυτό που λέει update service http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/c510?lc=el&cc=gr σωστά το κατέβασα? και τώρα τι θα πρέπει να του κάνω? πως θα γίνει η αναβάθμιση? πρέπει να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή με το usb?
nurse Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εγκαθιστάς το πρόγραμμα που κατέβασες και ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει. Φυσικά και συνδέεις το καλώδιο που έχει μέσα η συσκευασία του κινητού σου. Κάποια στιγμή σου ζητάει να αποσυνδέσεις την μπαταρία και να τη συνδέσεις πατώντας του κουμπί C . Ο οδηγός σου λέει πότε να αφήσεις το κουμπί C. Επίσης, επειδή δεν έχει βγει νέο λογισμικό για τη συσκευή σου θα σε ρωτήσει εάν θες να το εγκαταστήσεις ξανά. Εσύ θα απαντήσεις ναι. Μη σε προβληματίζει. Έχει αναλυτικές οδηγίες ο οδηγός αναβάθμισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.