Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση 8
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Mozilla Firefox έκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Opera 9.64... γιατί γουστάρουμε να είμαστε μειονότητα!!!

έτσι..βάλε Opera 10beta..Ακόμα καλύτερος..αν και beta ακόμα, είναι πολύ stable και με ελάχιστα bugs

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χρησιμοποιω firefox..ειμαι μαθιμενος ετσι...αλλα να πω και του στραβου το δικιο...ακομα και να μιν με μαθαινανε ετσι και παλι firefox θα διαλεγα...¨>¨>

Δημοσ.

Firefox 3.5.2 πλέον, με τα addons που χρειάζομαι και είμαι κυριλέ. Έχω κι έναν opera για καλό και για κακό αλλά ο firefox παραμένει σταθερή αξία.

Δημοσ.

εδώ και λίγο χρησιμοποιώ τον chrome...

εκείνο που προβλημάτισε ήταν

ένα σχόλιο ενός φίλου πιο πάνω

ότι έχει την αίσθηση πως παρακολουθείται....

ισχύει κάτι τέτοιο βρε παιδιά...?

εγώ πάντως chrome ψήφισα

Δημοσ.

Αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, μπορείς να ψάξεις κάποιο site που παρέχει Windows Chromium builds και να χρησιμοποιείς αυτά. Ενημερωτικά, Chromium λέγεται το project που αναπτύσσει τον ανοικτό κώδικα που χρησιμοποιεί και ο Chrome. Απλά, θα γλυτώσεις τα παρελκόμενα της Google που εγκαθιστά ο installer του Chrome όπως τον, σπαστικό κατά πολλούς, Google Updater...

Δημοσ.
εδώ και λίγο χρησιμοποιώ τον chrome...

εκείνο που προβλημάτισε ήταν

ένα σχόλιο ενός φίλου πιο πάνω

ότι έχει την αίσθηση πως παρακολουθείται....

ισχύει κάτι τέτοιο βρε παιδιά...?

εγώ πάντως chrome ψήφισα

ελα ρε σιγα επειδη δλδ βγαζει πανω δεξια αυτη την μικρη καμερουλα?:P

ντρεπομαι που το λεω αλλα απο Opera πηγα σε chrome,ειμαι speed freak το παραδεχομαι

Δημοσ.

το κακό θα ήταν να μην την βλέπαμε την καμερούλα....;)

τώρα που την βλέπουμε θα κάνουμε τα στραβά μάτια ....:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

Αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, μπορείς να ψάξεις κάποιο site που παρέχει Windows Chromium builds και να χρησιμοποιείς αυτά. Ενημερωτικά, Chromium λέγεται το project που αναπτύσσει τον ανοικτό κώδικα που χρησιμοποιεί και ο Chrome. Απλά, θα γλυτώσεις τα παρελκόμενα της Google που εγκαθιστά ο installer του Chrome όπως τον, σπαστικό κατά πολλούς, Google Updater...

ότι και να κάνουμε...

αν θέλουν να δούν τι γράφουμε και που μπαίνουμε , νομίζω ότι το κάνουν

και σε αφήνουν να πιστεύεις ότι είσαι και ασφαλής....

Δημοσ.
ότι και να κάνουμε...

αν θέλουν να δούν τι γράφουμε και που μπαίνουμε , νομίζω ότι το κάνουν

και σε αφήνουν να πιστεύεις ότι είσαι και ασφαλής....

Δεν είναι έτσι ακριβώς.

Από τη μία, τα μοντέλα ανάπτυξης που βασίζονται σε ανοικτό κώδικα δίνουν μία επιπλέον ασφαλεία λόγω της δυνατότητας για code auditing που παρέχεται. OK, όχι από τους τελικούς χρήστες, λίγοι έχουν τις γνώσεις για να το κάνουν. Αλλά η δυνατότητα και μόνο δρα αποτρεπτικά για την εισαγωγή στον κώδικα ρουτινών που θα κατασκόπευαν και θα έστελναν κάπου τις πληροφορίες που συνέλεγαν.

Από την άλλη, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ανοικτού κώδικα ο browser σου για να εξασφαλίσεις ότι δεν κατασκοπεύει την ιντερνετική πλοήγησή σου: Υπάρχουν ένα σωρό δωρεάν εργαλεία με τα οποία μπορείς να εξετάσεις ενδελεχώς τα IP πακέτα που έρχονται και φεύγουν από το PC σου (IP από την οποία προέρχονται ή στην οποία αποστέλλονται + ακριβές περιεχόμενο) και άρα, να αποκλείσεις την περίπτωση κατασκοπείας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...