Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση 8
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Mozilla Firefox έκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: Γνωρίζει κανείς πως μπορείς στον όπερα να εμφανίσεις την μπάρα Find που βρίκσει λέξεις μέσα σε σελίδες.

Θέλω να την έχω μόνιμα την μπάρα όμως. Παλιά το είχα κάνει κατα λάθος (σε παλιότερο opera όμως) και τώρα δεν μπορώ.

δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς αλλά μπορείς να βάλεις στην ήδη υπάρχουσα μπάρα αναζήτησης το find in page

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι δεν παίζει αυτό...ή έχεις ενεργό το opera turbo και μπερδεύεσαι επειδή δεν σου φορτώνει τα φλασάκια ή πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά το flash plugin..δεν ξέρω γιατί αλλά κι εμένα στα windows χρειάστηκε επανεγκατάσταση του flash..

μου άρεσε τόσο πολύ και συνομότησαν Θεοί και Δαίμωνες για να μείνω στον banal FF...

Δημοσ.
μου άρεσε τόσο πολύ και συνομότησαν Θεοί και Δαίμωνες για να μείνω στον banal FF...

άντε, καλή τύχη σου εύχομαι..ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να καταλάβεις το λάθος σου και να γυρίσεις μετανοιωμένος :P

πλάκα κάνω..ο καθένας μας ό,τι βολεύεται

Δημοσ.
Εδώ και λίγα λεπτά surfάρω με Crhome.. Νιώθω ότι κάποιος με παρακολουθεί όλη την ώρα...

Kαι γώ κάτι τέτοιο ένοιωθα και δεν το άντεξα.

Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλους browsers αλλά με τον συγκεκριμένον ήμουν "σίγουρος"

Δημοσ.

firefox και safari εχω και στα 2 win partitions ομως περισσοτερο χρησιμοποιω τον πρωτο οποτε ψηφιζω firefox...χρησιμοποιω την νεα εκδοση 3.5 αν και εχω καποια μικροπροβληματακια με passwords που δεν εχουν αποθηκευτει...παντως και ο safari ειναι αρκετα καλος,λιτος και ταχυτατος..πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτεροι χρηστες θα τον χρησιμοποιουν..

Δημοσ.

Χαλαρά και δαγκωτά Mozilla Firefox 3.5 αλλά για όσο καιρό δοκίμασα το Google Chrome έμεινα πολύ ευχαριστημένος λόγω ωραίου σχεδιασμού κυρίως

Δημοσ.

εχω ενα προβληματακι με τον firefox ton 3.5

οταν ακουμπαω το pointer του mouse πανω σε μια εικονα και το αφηνω δεν μου βγαζει το info του, βγαζει ενα κενο τετραγωνακι...εχει συμβει σε καποιον αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...