Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση 8
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Mozilla Firefox έκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την λειτουργια την εχει ο konqueror χωρις καποιο πρόσθετο

konqqh9.jpg

Επωφελεισε απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα του οταν δουλευεις σε περιβαλλον KDE. Απο τους κλασσικους ανεξαρτήτου αρχιτεκτονικης browsers προτεινω Opera, τον χρησιμοποιω στο laptop της φιλης μου γιατι τον εχει default browser.

Ο firefox μενει αναντικαταστατος γιατι σε περιβαλλον linux ειναι ο μονος που μπορω πχ να κανω ηλεκτρονικα την φορολογική μου δηλωση κλπ. ειναι ο πιο αξιοπιστος browser σε java σελιδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχω δοκιμάσει άλλον browser για να είμαι ειλικρινής, αλλά από φευγαλέες ματιές που έριξα στους άλλους, αυτήν την ευλογία θεού δεν την βρήκα πουθενά !! Διαψεύστε με αν κάνω λάθος

Προφανώς δεν την βρήκες πουθενά αφού δεν δοκίμασες άλλο browser :-)

Δοκίμασε Opera ,όχι φευγαλέα εννοείται, και θα καταλάβεις πόσο πίσω είναι ο ff

Δημοσ.

Λοιπόν, τα αποτελέσματά μου όσον αφορά τον Opera...

Θετικά

1)Εμφανήσιμος

2)Υπό συνηθήκες γρήγορος, την σελίδα της σχολής μου που την έχω αρχική θέλει 6-7s να την ανοίξει, ο FF το κάνει σε 3s. Μέσα στα fora όμως κινείται σαν χέλι.

3)Πιο ασφαλής, δεν είδα κανέαν pop up ούτε καν από το imageshack που πάντα με κερνάει 10000000000$ ή ένα ταξίδι στα ΠαραΜαρίμπο

4)4 φορές πιο ελαφρύς από τον FF όσον αφορά την RAM, (25mb έτρωγε, ενώ ο FF τώρα που γράφω 101)

5)Δεν κόλλησε ούτε μια φορά, σε αντίθεση με τον FF που έχει σιχαθεί να κολλάει.

Αρνητικά

1)Υπό συνθήκες ταχύτητα, όπως έγραψα και πιο πάνω, μπορεί εν γένει να είναι γρήγορος browser αλλά όχι να περιμένω 10s για να δω μια ανακοίνωση.

2)Παίζει προβληματάκι με τα εικονίδια από κάποια tags (πχ sport24)

Αν το 1ο αρνητικό οφείλεται σε δικό μου λάθος και μπορεί να διορθωθεί εγκαταλείπω τον FF για πάντα. Αλλιώς, ο Opera είναι μόνο για OneNightStand

ps:Μέσα στην βδομάδα έρχεται παρόμοιο report για τον Google Chrome

Δημοσ.

opera-2.jpg

Edit: Γνωρίζει κανείς πως μπορείς στον όπερα να εμφανίσεις την μπάρα Find που βρίκσει λέξεις μέσα σε σελίδες.

Θέλω να την έχω μόνιμα την μπάρα όμως. Παλιά το είχα κάνει κατα λάθος (σε παλιότερο opera όμως) και τώρα δεν μπορώ.

Δημοσ.
opera-2.jpg

Edit: Γνωρίζει κανείς πως μπορείς στον όπερα να εμφανίσεις την μπάρα Find που βρίκσει λέξεις μέσα σε σελίδες.

Θέλω να την έχω μόνιμα την μπάρα όμως. Παλιά το είχα κάνει κατα λάθος (σε παλιότερο opera όμως) και τώρα δεν μπορώ.

Ctrl+F και είναι Universal συνδιασμός (pdfs, excell κλπ)

α, τώρα είδα ότι την θες μόνιμα.. γράψε λάθος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:32 ----------

Δοκίμασε τη 10 beta οπωσδήποτε.

ακόμα χειρότερο όσον αφορά ταχύτητα :X

Δημοσ.

Εpiphany.

Επειδή είναι ταχύτατος, απλός και ... ρετρό :)

Και έχει αρκετές επεκτάσεις για όποιον ψάχνετε.

Αν είχε και καλύτερες ρυθμίσεις για τα cookies θάταν ακόμα καλύτερος.

Δημοσ.

Παιδες αν έχετε explorer 6 αλλαξτε τον Plz.

Ειναι πολυ χάλια και εχει φάει τα περρισότερα μπινελικα απο τους web developers.

Firefox3,IE8, Chrome κτλ ειναι αρκετα συμβατοι με τα standar και θα φαινονται σωστα τα site.

Δημοσ.

ακόμα χειρότερο όσον αφορά ταχύτητα :X

ναι δεν παίζει αυτό...ή έχεις ενεργό το opera turbo και μπερδεύεσαι επειδή δεν σου φορτώνει τα φλασάκια ή πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά το flash plugin..δεν ξέρω γιατί αλλά κι εμένα στα windows χρειάστηκε επανεγκατάσταση του flash..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...