Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση 8
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Mozilla Firefox έκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

firefox και opera.Αν δούλευε τέλεια ο όπερα και δεν έτρωγε σπαστικα μικροκολλήματα σε φεησμπουκ και γιουτιούμπ θα ηταν ο μόνος.Προς το παρον και τους δυο...!!!

Δημοσ.

Opera γιατί once you go black, you can never go back.

Για τους χρήστες που πήγαν από IE κατ' ευθείαν σε Chrome (μάλλον λόγω της "διαφήμισής" του σε διάφορα δημοφιλή sites) και βολεύτηκαν με το δεύτερο, θα έδινα μια μικρή συμβουλή να ρίξουν μια δοκιμή σε Firefox και Opera 10 (beta).

Δημοσ.

οπως κανουμε και στις γυναικες..εχουμε αλλα λοξοκοιταμε...

αλλα δε.. φευγουμε..

chrome πεταει..αλλα σκετη..χωρις..αξεσουαρ..

ΙΕ...πεταει.. προς το recycle bin..

opera ενα βημα μπροστα, αγνωστη κ μυστηριωδης...για μικρες περιπετειες..

μενουμε λοιπον σε φιρεφόξ ..που λέει και ενας φιλος..

πιστη,ανανεωνεται,στην πρωτη γραμμη,και την παιζουμε στα δαχτυλα ( βλεπε gestures,tabs,blocking,κλπ) οπως ακριβως η γυναικα μας.....που να τρεχεις τωρα.....

Δημοσ.

Firefox γιατί με τα addons του μου ευκολύνει πάρα πολύ τη ζωη στις χρήσεις που κάνω..Αλλά εγκατέστησα και Opera πρόσφατα και είδα ότι είναι πιο γρήγορος.

Επειδή λόγω σύνδεσης τα βίντο στο youtube μου αργούν πολύ με τον firefox,όταν θέλω να δώ βίντεο youtube ανοίγω Οpera.

Αλλά χωρίς screengrab να αποθηκεύω τη σελίδα που βλέπω σε jpg,χωρίς μπάρα για ραδιόφωνο και τηλεόραση μπροστά μου να ανοίγω το κανάλι και τον σταθμό που θέλω με μια κίνηση,χωρίς open it online να ανοίγω ότι φώτο στο net βλέπω για επεξεργασία γρήγορη και αποθήκευση με ένα απλό δεξί κλικ δεν θα μπορούσα να έχω τον Opera για μόνιμο browser..Ακόμη και το speed dial του Opera που είναι πάρα πολύ βολικό υπάρχει σαν Addon και αυτό στον firefox

speeddialc.png

Δημοσ.

Ο Firefox πώς πάει απο μνήμη ;; είναι αδηφάγος ακόμη ;; γιατί ο Opera ίσα-ίσα που φαίνεται

Δημοσ.

μονο εγω χρησιμοποιω Internet Explorer 7 :-( . μπορει να τους εχω εγκαταστημενους ολους... αλλα σαν τον ie7 δεν με εχει βολεψει κανενας... φυσικα με το ie7pro σαν προσθετο...γιατι απο μονος του ειναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...