Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 29/5/09-29/9/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση 8
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Mozilla Firefox έκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.

Ό,τι λέει ο τίτλος: ψηφίζουμε τον Web Browser που χρησιμοποιούμε περισσότερο.

Μερικά σχόλια:

• Επιτρέπεται μία επιλογή
  • Θα πρέπει να ψηφίσετε τον browser που αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Ένα παράδειγμα: Αν στην εργασία σας αναγκαστικά χρησιμοποιείτε κάποιον άλλον browser από αυτόν που έχετε στο PC του σπιτιού σας, θα πρέπει να ψηφίσετε αυτόν που χρησιμοποιείτε στο σπίτι (ακόμη κι αν έχετε περισσότερες ώρες στον browser του workplace PC)
  • Τί σημαίνει ο όρος "rebranded" που αναφέρεται στις επιλογές 4 και 5;
  • Η δημοσκόπηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Insomnia, ανεξαρτήτως Λειτουργικού Συστήματος που χρησιμοποιούν
  • Σε κάποιες επιλογές, παρακινείται το μέλος να διευκρινίσει με post του ορισμένες λεπτομέρειες. Αν τις επιλέξετε, παρακαλώ αφήστε κι ένα σχετικό post
  • Η επιλογή σας είναι φανερή στα άλλα μέλη
  • Δυνατότητα ψήφου θα υπάρχει για 4 μήνες μετά την ημερομηνία δημιουργίας της δημοσκόπησης. Όταν περάσουν οι 4 μήνες, θα παρουσιαστούν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα, θα κλειδώσει το θέμα και θα δημιουργηθεί νέα δημοσκόπηση

Λίστα επιλογών και αντίστοιχοι υπερσύνδεσμοι

Microsoft Internet Explorer έκδοση 8

Microsoft Internet Explorer έκδοση 7 και παλαιότερη

Maxthon

Mozilla Firefox έκδοση 2.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)

Mozilla Firefox εκδοση 3.x ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel,Bon Echo κλπ., διευκρινίστε με μήνυμα)

Google Chrome

Opera

Apple Safari

Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Παλαιότερες δημοσκοπήσεις

Παρακαλώ αν εντοπίσετε μη λειτουργικά links, να τα επισημάνετε για να διορθωθούν στο παρόν μήνυμα. Επίσης, όσοι έχετε χώρο στην υπογραφή του forum profile σας και θέλετε, μπορείτε να βάλετε εκεί ένα διακριτικό link προς τη δημοσκόπηση, ώστε να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας!

.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελπίζω και οι 63 από την προηγούμενη ψηφοφορία να δώσουν και εδώ το παρόν... Να φέρουν και φίλους!

Όπερα.

Δημοσ.

Opera στο full τον τελευταίο χρόνο. Δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε firefox. Στον opera μου είναι πιο ευχάριστο το σερφάρισμα. Έχω βολευτεί πάρα πολύ με τις δυνατότητες του και τις ευκολίες του.

Τις σελίδες που δεν ανοίγουν τις ανοίγω με chrome...Δεν ξέρω γιατί....

parsifal ευχαριστώ για την υπενθύμιση

Δημοσ.

Αμετανόητος χρήστης Firefox εδώ, από Phoenix εποχή ακόμη.

flik, ενημέρωση στη sig και να είσαι υπ' ατμόν και για το νέο poll στα firewalls!

• Super Moderators
Δημοσ.
apple Safari σε κάθε περιβάλλον ακόμη και σε Vista:-D

χωρίς πλάκα πετάει ο browser!!!

γιατί οι άλλοι σέρνονται? :o

Δημοσ.

Chrome κι εγώ γιατί είναι ταχύτητος και ελαφρύτερος από firefox. Ίσως βέβαια φταίει το ότι είμαι google fanboy αλλά σε γενικές γραμμές τον προτιμώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...