Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Βαζεις το CPU voltage στο auto, κανεις το Cool N Quiet enabled, και μετα πας στα windows και οριζεις: Στη καρτελα "ενεργεια": Εξοικονομηση ενεργειας. (και στα XP και στα Vista). μετα βαλε το cpu-z και παρατηρησε οταν δεν κανεις τιποτα οτι θα πεφτει η συχνοτητα και το βολτάζ του επεξεργαστη. @the_eye: Αν εχει ελαφρυ συστημα (onboard vga κτλ), ουτε 100W δε θα καιει σε idle.
pcos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 A64Info, αλλαζεις ΦΣΒ και ΡΟΛΟΙ ΟΝ ΔΕ ΦΛΑΪ οτι καλυτερο για ΑΜΔ, δυστιχως δεν υπαρχει αντιστοιχο για ΙΝΤΕΛ.
screenshot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Xμμμ τωρα θυμηθηκα, για να γινουν αυτα πρεπει το cpu fan να ειναι 4-pin ωστε να μπει στο 4-pin cpu_fan της μητρικης. Αλλα το fan που εχω ειναι 3-pin και δεν μπορει να αλλαχτει γιατι ειναι κολλημενο στη ψυκτρα, αρα πρεπει να αλλαξω και την ψυκτρα... Μπορει να τακτοποιηθει το θεμα με ανταπτορακι 3-pin σε 4-pin? Kαι 2 ερωτησεις που νομιζω οτι ειναι σχετικες: τι ειναι το PWM? τι ειναι το slipstream?
Jason 93 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εγω μπορω να σου πω τι κανω στο λαπτοπ μου με intel pentium dual core 1.86 Ghz και windows vista hοme premium. πινακας ελεγχου>υλικο και ηχος>επιλογες παροχης ενεργειας και παταω αλλαγη ρυθμησεων σχεδιου στο εξοικονομηση ενεργειας π.χ.>αλλαγη ρυθμισεων παροχης ενεργειας για προχωρημενους. Εκει καπου λεει διαχειρηση ενεργειας επεξεργαστη. Διαλεξε τις ελαχιστες επιδοσεις που θες πχ 5% και τις μεγιστες που θελεις πχ 50%. πατα οκ και θα δεις (cpu-z) οτι ο επεξεργαστης σου οταν δεν κανει τιποτα θα χρησιμοποιει την λιγοτερη καταναλωση που μπορει και οταν χρειαστει θα μπορει να φτασει το 50% των επιδοσεων του. Μπορεις μετα να βαλεις αλλες ρυθμισεις σε αλλο σχεδιο και να αλλαζεις σχεδια ενεργειας οταν χρειαζεσαι τα 100% του επεργαστη σου π.χ. απο εξοικονομηση ενεργειας βαζεις εξισορροπηση και ο επεξεργαστης σου δουλευει περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.