yanniskb Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παιδιά μόλις γύρισα στην Ελλάδα από Αμερική όπου σπουδάζω. Όλοι οι φίλοι μου και η κοπέλα μου είναι στην Αμερική και θέλω να βρω έναν φθηνό τρόπο να μιλάμε. Skype και τα λοιπά είναι μάλλον η καλύτερη λύση αλλά στο εξοχικό μου δεν φθάνει DSL οπότε πρέπει να βρω κάτι που να μην βασίζεται στο ιντερνετ. ο ΟΤΕ μου πρότεινε χρονοκάρτα με χρέωση 0.30 ευρώ/λεπτό και η vodafone μου πρότεινε ένα vodafone international γύρω στα 0.25 ευρώ/ λεπτό. Ξέρετε κάτι καλύτερο/φθηνότερο? Θέλω να μπορώ να καλώ από το κινητό ή σταθερό στην ελλάδα σε αμερικάνικα κινητά (κυρίως δικτύου verizon) thanks in advance!
pass02 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 νομιζω οτι η καλυτερη λυση απο σταθερο προς usa (σταθερο και κινητο ) ειναι αυτο http://www.hello-hello.gr/ απο κινητο σε σταθερο usa κoiτα εδω http://www.skype.com/intl/en-gb/allfeatures/subscriptions/europeworld/?ver=c δεν χρειαζεται internet. πιστευω να βολευτεις με αυτα...
yanniskb Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αυτό του Αντ1 φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ!! Το άλλο με το skype ομολογώ ότι δεν κατάλαβα πώς το χρησιμοποιώ χωρίς ιντερνετ από το κινητό μου... Can you help me? thnx!
billstamaniac Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδιά μόλις γύρισα στην Ελλάδα από Αμερική όπου σπουδάζω. Όλοι οι φίλοι μου και η κοπέλα μου είναι στην Αμερική και θέλω να βρω έναν φθηνό τρόπο να μιλάμε. Skype και τα λοιπά είναι μάλλον η καλύτερη λύση αλλά στο εξοχικό μου δεν φθάνει DSL οπότε πρέπει να βρω κάτι που να μην βασίζεται στο ιντερνετ. ο ΟΤΕ μου πρότεινε χρονοκάρτα με χρέωση 0.30 ευρώ/λεπτό και η vodafone μου πρότεινε ένα vodafone international γύρω στα 0.25 ευρώ/ λεπτό. Ξέρετε κάτι καλύτερο/φθηνότερο? Θέλω να μπορώ να καλώ από το κινητό ή σταθερό στην ελλάδα σε αμερικάνικα κινητά (κυρίως δικτύου verizon) thanks in advance! μπορεισ να βαλεισ κ καποιο προγραμμα οπως το forthnet telephony που εχει απεριοριστα τηλεφωνα σε σταθερα κ κινητα στην αμερικη
pass02 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το άλλο με το skype ομολογώ ότι δεν κατάλαβα πώς το χρησιμοποιώ χωρίς ιντερνετ από το κινητό μου... Can you help me? thnx! Δημιουργείς ένα λογαριασμό στο skype, αγοράζεις το πακέτο που σε ενδιαφέρει και αυτοί σου στέλνουν έναν κωδικό-νούμερο. Καλείς πρώτα αυτό το νούμερο- κωδικό και μετά το νούμερο που θέλεις. Έτσι περίπου λειτούργει.
squib Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 http://www.netone.gr/default.aspx?id=2&aid=20 χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση βλέπω στο τιμοκατάλογο ότι έχει δωρεάν κινητά για ΗΠΑ. το έχει με αστεράκι δίπλα στι χώρα.
nick#18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 η αλιως με καρτουλα dial-up και skype...θα εχει μια μικρη καθηστερισουλα ομως...+1 στη λιση ant1
spiros78 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω ότι η φτηνότερη λύση και χωρίς κόπο είναι η χρήση χρονοκάρτας. Υπάρχουν κάρτες με πολύ καλή ποιότητα και πολύ χρονο για Αμερικάνικα κινητά. Εγώ χρησιμοποιώ τη go...talk με 5€ δίνει 212 λεπτά για κινητό Αμερικής και πολύ καλή ποιότητα. Υπάρχουν βέβαια και άλλες (αν ψάξεις χρόνους μπορεί να βρεις και καλύτερους, αλλά από ποιότητα δε ξέρω τι γίνεται). Το καλό με τη go...talk είναι ότι την αγοράζεις από το διαδίκτυο, στο http://www.xronokartes.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 αρκετοί εναλλακτικοί έχουν πακέτο που έχει απεριόριστες κλήσεις προς Αμερική σταθερά & κινητά αλλά και κάμποσες άλλες χώρες (σταθερά μόνο)
kage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Οι κλήσεις σε κινητά Αμερικής και Καναδά είναι δωρεάν γιατί εκεί δεν ξεχωρίζουν σταθερά από κινητά χρεώνονται το ίδιο.>> Οποτε αν εχεις οποιοδηποτε πακετο που προσφερει φρεε κλησεις προς αμερικη-καναδα θα χεις και δωρεαν κλησεις..
schumacher_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν μέσω skype είναι φτηνή η χρέωση, γιατί δε δοκιμάζεις μία λύση με iphone+skype? Αν δεν κάνω λάθος, παίζει ένα προγραμματάκι, με το οποίο χρησιμοποιείς το skype κανονικά μέσω του δικτύου gsm (χωρίς χρέωση κινητού κλπ). Δηλαδή απ'όπου θες, σα να είσαι στο pc σου...
F33L Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν μέσω skype είναι φτηνή η χρέωση, γιατί δε δοκιμάζεις μία λύση με iphone+skype? Αν δεν κάνω λάθος, παίζει ένα προγραμματάκι, με το οποίο χρησιμοποιείς το skype κανονικά μέσω του δικτύου gsm (χωρίς χρέωση κινητού κλπ). Δηλαδή απ'όπου θες, σα να είσαι στο pc σου... το χεις δοκιμασει? η αυτο η κατι αναλογο απο κινητο>? δεν εχει lag??
eko13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πολλες (αν οχι ολες ) εταιριες dsl που προσφρερουν διεθνη σταθερα, συμπεριλαμβανουν και ΗΠΑ κινητα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- Αν θες Skype υπαρχει και το fring (εχω μιλησει απο κινητο σε αγγλια υπολογιστη) τσαμπε μεσω wifi. Για κινητα symbian (Πολλα Νοκια και λιγα σαμσουνγ)
_kafros_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 γνωρίζει κανείς εαν ο οτε, που προσφέρει δωρεάν κλήσεις στο εξωτερικό με 6 ευρώ το μήνα αν θυμάμαι καλα, περιλαμβάνει και κινητά αμερικής? διάβασα στην πρώτη σελίδα που είπε κάποιος οτι είναι το ίδιο σταθερά και κινητα για αμερική αλλα παρ'όλα αυτα στο 134 του οτε που ρώτησα δεν γνωρίζαν εαν περιλαμβάνονται κινητα. το έχει δοκιμάσει κανείς?
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 γνωρίζει κανείς εαν ο οτε, που προσφέρει δωρεάν κλήσεις στο εξωτερικό με 6 ευρώ το μήνα αν θυμάμαι καλα, περιλαμβάνει και κινητά αμερικής? διάβασα στην πρώτη σελίδα που είπε κάποιος οτι είναι το ίδιο σταθερά και κινητα για αμερική αλλα παρ'όλα αυτα στο 134 του οτε που ρώτησα δεν γνωρίζαν εαν περιλαμβάνονται κινητα. το έχει δοκιμάσει κανείς? kafre οι επίσημες πληροφορίες αναγράφονται ΕΔΩ. Πιο συγκεκριμένα λεει: Εξωτερικό Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά 46 χωρών όπως χώρες Ε.Ε, Η.Π.Α και Αυστραλία €6,10 / μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.