Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με dlink...

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβλημα με το modem μου.To modem ειναι dlink DSL-G624T.

Το προβλημα μου ειναι οτι ενω συνδεομαι κανονικα και μπαινω στο internet μεσω lan σε ανυποπτους χρονους ειτε 2 λεπτα ειτε μετα απο πολλες ωρες, μου εμφανιζει οτι η τοπικη συνδεση εχει περιορισμενη δυνατοτητα μαζι με ενα μικρο τριγωνακι στο εικονιδιο της τοπικης συνδεσης... και πρεπει να κλεισω το pc και το modem και να τα ξανανοιξω. Η σκεψη μου ειναι οτι η εχω παλιο firmware η κανει κολληματα το modem. Help plz:cry::cry::cry:

Δημοσ.

επειδη χρησιμοποιησα πολυ καιρο το συγκεκριμενο ρουτερ για αρχη δοκιμασε να κανεις την αναβαθμιση του firmware.

Ευκολο και γρηγορο.

Αυτο που λες στο κανει σε ολες τις τις θυρες ethernet?

παλιοτερα, οταν το ειχε πρωτο παρει με το που το συνδεα μετα απο λιγο μου εγραφε καλωδιο δικτυου αποσυνδεθηκε και συνεχιζε ετσι.

Πηρα τηλ στην αθηνα και μου ειπαν ειναι ελαττωματικο και μου δωσαν rma με τη μια.

Κανε μια δοκιμη σε αλλη θυρα

Δημοσ.

τωρα που το λες δε εχω δοκιμασει αλλη θυρα...

οσον αφορα το firmware απο οτι εχω δει εχω το τελευταιο V3.10B01T02.EU-A.20070924, η ακομα ποιο καινουριο και απο αυτα που εχει ως τελευταια firmware στις ιστοσελιδες, αν και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γινεται, και με προβληματιζει λιγο:rolleyes:

Δημοσ.

Με μια ματια στο αδερφο site (λογο θεματος) adslgr.com βρηκα οτι υπαρχει ολοφρεσκο firmware.

Κατεβασε το απο εδω και δοκιμασε.

Κανε εναν κοπο και για αλλαγη θυρας ομως

Δημοσ.

t0 3.10 υπαρχει εδω και καιρο.β.σε αλλο pc το κανει?γιατι εχω δει σε σπανιες περιπτωσεις να φτεει το pc και να το βγαζει.θα δοκιμαζα σε αλλο pc και στο Pc με το προβλημα πιο νεους drivers για την ethernet οπως και αλλο καλωδιο ethernet τυπικα οπως και καρφωτες ip

Δημοσ.

καρφωτες ip αν καταλαβα σωστα, εχω βαλει...

τρεις-τεσσερεις μερες τωρα απλα αλλαξα καλωδιο ethernet και δεν μου ξαναπαρουσιασε προβλημα, ελπιζω να ηταν αυτο:-D O χρονος θα δειξει...

thnx για το reply

Δημοσ.

δυστυχως παιδια μου το ξαναεκανε (το ματιασα μαλλον:cry:)

εχω την υποψια οτι φταιει το laptop μου γιατι παρολο που αποσυνδεω το καλωδιο απο αυτο δεν αλλαζει κατι, δλδ εξακολουθει να δειχνει οτι εχει συνδεση με περιορισμενη δυνατοτητα και ενα κιτρινο τριγωνακι με θαυμαστικο στο εικoνιδιο της συνδεσης δικτυου, το ξανασυνδεω παλι τπτ. Εχοντας το προβλημα αυτο συνδεεται κανονικα ασυρματα αλλα δεν το προτιμω...

Η μονη λυση ειναι να ξανανοιγω το laptop και να συνδεεται κανονικα. Εχω κατεβασει τους drivers για καρτα δικτυου απο το site της εταιρειας αλλα δεν...

Δεν εχω τη δυνατοτητα να το συνδεσω με αλλο pc

Μηπως γνωριζει κανεις ποια θα μπορουσε να ειναι η λυση?

Δημοσ.

κανα formataki .κανα reset και ξανα setup to router.τελεταιο firmware στο ρουτερ.δοκιμη με αλλο ρουτερ.δοκιμη με αλλη καρτα δικτυου.

Δημοσ.

λογικα ενα απο οοοοολα αυτα θα ειναι το προβλημα:-):-):-)

οταν θα εχω την δυνατοτητα για αλλες καρτες και ρουτερ θα τα δοκιμασω, οσον αφορα την αναβαθμιση firmware που μου εδωσε ο φιλος koprodogis δυστυχως ειναι στα ιταλικα και δεν καταλαβαινω τπτ:-(, εψαξα και για οδηγιες στο νετ αλλα...

οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες:-)

Δημοσ.

το last firmware που ειχα δει οπως ειπα ηταν το 3.10.για pstn μιλαμε.αλλα και στο site tis dlink να μπεις θα δεις ποιο ειναι το τελευταιο για σιγουρα.και μετα οπως ειπαμε δοκιμες δοκιμες για να δεις τι φτεει.καταρχην δοκιμες με πραγματα που δεν χριαζεσαι αλλα πραγματα.δηλαδη αλλοι drivers allo firmware ,formataki στο pc,reset default router

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...