Προς το περιεχόμενο

ασυρματο μεταξυ 2 οροφων

geniusbeba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο υπολογιστες σε αποσταση μεταξυτους ενας οροφος. τον ενα τον εχω συνδεμενο με lan στο netfaster router της hol και τον αλλον πηρα ενα ασυρματο usb για ασυρματη συνδεση. περασα τα drivers εκανα κανονικα (πιστευω) εγκατασταση μου αναγνωρισε το royter μου ητησε τον wirless wap key το εβαλα μου εγραψε μετα οτι υπαρχουν ασυρματα δυκτια στον υπολογιστη πατησα να κανω συνδεη μου ζητησε τον κωδικο δυκτιου τον εβαλα αλλα η συνδεση συνεχως απετυχε μου λεει. μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεισ οποιοσ ξερει σας παρακαλω ας βοηθησει ειμαι λιγακι ασχετη με αυτα. ευχαριστω

Δημοσ.

Just a long shot: δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο router, ιδιαίτερα αν στο χώρο που είσαι υπάρχουν αρκετά ασύρματα δίκτυα.

Δημοσ.

πως αλλαζω καναλι στο router???? eimai ligo asxeth eipa

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

δεν εχω αλλα ασυρματα δυκτια

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από το μοντέλο του ρουτερ. Εξερεύνησε τα μενού του για κάποια επιλογή με σχετικό όνομα, ή αλλιώς ψάξε στο google για "change xxx router channel", όπου xxx το μοντέλο του ρούτερ σου. :)

Δημοσ.

netfaster iad ειναι το ρουτερ θα προσπαθησω ευχαριστω παντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:35 ----------

δεν βρισκω τιποτα δεν χερω πως να το αλλαηξω μαλλον ασκοπα προσπαθω

Δημοσ.

σε τι ποιοτητα πιανει σημα απο το ρουτερ η usb καρτουλα?

Αν εισαι κατω απο 33% απλα δε φτανει το σημα και πρεπει να αυξησης λιγο την εμβελεια του δικτυου.

Εαν χρησιμοποιεις windows xp στον υπολογιστη που συνδεεται ασυρματα χρησιμοποιησε καλυτερα τον οδηγο των xp για ασυρματη συνδεση και οχι πιθανως το προγραμμα της usb καρτας.

Δημοσ.

απο λαμια ειμαι. πως θα αυξησω την εμβελεια του δυκτιου?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:12 ----------

vista εχω δυστηχως

Δημοσ.

Δες το σημα του ασυρματου δικτυου ποσο δυνατο ειναι, αν ειναι χαμηλα στο κοκκινο μπορει να φταιει αυτο και οχι καποια ρυθμιση που εκανες εσυ

Δημοσ.

Λοιπόν αρχικά όταν είχα δοκιμάσει να μπω στη hol του αδερφού μου ( ισόγειο αυτός- δεύτερο εγώ) με netbook και σε μένα αποτύγχανε αν και αρχικά το έβλεπε ενώ στο desktop τώρα με το ασύρματο usb ρούτερ ( siemens ) μπαίνω κανονικά αφου κάναμε τις ρυθμίσεις. Τι ρούτερ έχεις? Αν έχεις το ίδιο να ρωτήσω τον αδερφό μου που έκανε τις ρυθμίσεις:-)

Δημοσ.

α.φερνουμε το ρουτερ κοντα στο pc εστω και αμα δεν ειναι συνδεδεμενο με το τηλεφωνο για να δουμε αν ειναι θεμα αποστασης.αν δεν συνδεθει δεν φταιει αυτο.

β.δοκιμαζουμε να αλλαξουμε κλειδωμα και για αρχη θα ηταν καλο χωρις κλειδωμα για δοκιμη.αν εχουμε βαλει wep βαζουμε wpa αν εχουμε βαλει wpa βαζουμε wep αν εχουμε βαλει wpa2 tote μπορουμε δοκιμαστικα αν δινει επιλογη wpa+wpa2 η απλο wpa.

γ.βαζουμε πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

δ.δινουμε καρφωτα ip>

αυτα για αρχη

ελπιζω να ξερεις να μπεις στον ρουτερ να αλλαξεις ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...