Προς το περιεχόμενο

8600 GT μονο 9.79 Ευρω!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτα ηδη ενας με το Desktop μιας προσφορας απο το You εγινε ρεζιλη,

Στεκομαστε στο γεγονος οτι μπορει να στερησες απο καποιους εδω μεσα κομματια αλλα και παλι ησουν πιο γρηγορος..

Μαγκια σου

Αλλα δεν ανεφερες καν οτι ειναι επισκευασμενες οτι δεν εχει Drivers ουτε κουτι.

Αν το διατυπωνες αλλιως δεν θα μιλαγε κανενας...

Αλλα τωρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ναι γιατί δεν είναι επισκευασμένες..!!Διαφήμιση κάνει το stock για τους τεχνικούς του.Σιγά μη κάτσανε να Διορθώσουν 225 κάρτες και να τις πουλήσουν μετά τόσο φτηνά..

Όσο για το κουτί έχω φωτό και γράφω χωρίς παρελκόμενα.

Είσαι από τους λίγους που μιλάνε λογικά πάντως.

τελικά κάποιοι είναι πολύ κρίμα... δε φτανει που αγοράζετε με το κιλό έρχεστε και μας δικαιολογήστε κιολας... ΄δε φτανει που ειστε παλιομπεχατζήδες ψάχνετε να βρειτε και το δικιο σας.... ουστ....

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ:lol::lol::lol:

• Super Moderators

πόσο υποκριτικό και πανάθλιο είναι αυτό το "φιλικά πάντα" μετά από τέτοια posts?

αναρωτιέμαι τι μου την σπάει περισσότερο...

Mπαχαλο. Δε φταει αυτος , το Πλαισιο π του δωσε 20 καρτες. Αλλα & αυτο να τις σουταρει η8ελε. Τωρα οποιος εδωσε τα 40 καλα να πα8ει. Σωστο δεν ειναι παντως, αλλα λογικα το κανανε & αλλοι, πως φυγανε 220 καρτες DT?

Τωρα να διαβαζεις εδω την προσφορα και να προσπα8εις μετα να μας τις ξαναπουλησεις, εστω & 25... WTF. Δωστες στη Λιθουανια

Ναι γιατί δεν είναι επισκευασμένες..!!Διαφήμιση κάνει το stock για τους τεχνικούς του.Σιγά μη κάτσανε να Διορθώσουν 225 κάρτες και να τις πουλήσουν μετά τόσο φτηνά..

Όσο για το κουτί έχω φωτό και γράφω χωρίς παρελκόμενα.

Είσαι από τους λίγους που μιλάνε λογικά πάντως.

Ξέρει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει πως δουλεύει το RMA στις μεγάλες εταιρίες, και τι σημαίνει προϊόν ''Β-Stock''?

πόσο υποκριτικό και πανάθλιο είναι αυτό το "φιλικά πάντα" μετά από τέτοια posts?

αναρωτιέμαι τι μου την σπάει περισσότερο...

επειδή με αφορμή εμένα το έγραψες δώσε μου την ευκαιρία να απολογηθώ...:-D

Το ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ το έγραψα καθαρά για να δείξω την υποκρισία... ήταν να το πω περισσότερο σατυρα:-D:-D:-D για αυτό άλλωστε εβαλα και τις χαρακτηριστικές φάτσες δίπλα...;) όσο για τα κεφαλαία χρησιμοποιήθηκαν για να το τονίσουν...

Να διευκρινήσω λοιπόν ότι το παρπάνω ποστ μου δεν έχει καμία φιλική σημασια και το έγραψα καθαρά για να κρίνω αυτόν τον "έμπορο" που χρησιμοποιεί τις προσφορές για ιδιοτελείς σκοπούς...

:lol::lol::lol:Εχθρικά πάντα...:lol::lol::lol:

εαν ψαξετε καπου εχω πει σε αυτο το θεμα οτι αποκλειεται να ειναι επισκευασμενες

κανεις δεν επισκευαζει (σαν επαγγελμα) τετοιου ειδους εξαρτηματα

αυτα τα κανουν οι χομπυστες μονο (πχ εγω εχω ζεστανει με πιστολακι και αλουμινοχαρτο VGA ενσωματωμενη πανω σε μητρικη)

εξακολουθω να μην βλεπω καποια εκμεταλευση σε αυτο που εκανε ο sakulas

εαν θελουν οι ιδιοικτητες του site ας επιτρεψουν ξανα τα σχολια στις αγγελιες (εγω το προτιμω και ας γινεται χαμος)

μια ιδεα ειναι να επιτραπει ο σχολιασμο και το moderation να το εχει ο πωλητης

δεν ξερω εαν τεχνικα γινεται κατι τετοιο αλλα εαν γινει δεν θα προσθεσει ογκο δουλειας στου διαχειριστες

εαν θελουν οι ιδιοικτητες του site ας επιτρεψουν ξανα τα σχολια στις αγγελιες (εγω το προτιμω και ας γινεται χαμος)

δεν ξερω εαν τεχνικα γινεται κατι τετοιο αλλα εαν γινει δεν θα προσθεσει ογκο δουλειας στου διαχειριστες

Δεν είναι ακριβώς εκμετάλλευση, είναι ανήθικο.

Εκεί που θα είχαν την ευκαιρία πολλοί να πάρουν μία φθηνή κάρτα και να εξυπηρετηθούν, τις πήρε όλες ένας και τους τις πουλάει με καπέλο.

Είναι σαν να έχουν απεργία οι βενζινάδες, εσύ να πετύχεις βενζινάδικο ανοιχτό, και να πας να γεμίσεις ένα βυτίο δικό σου για να πουλήσεις την βενζίνη 4€ το λίτρο σε αυτούς που δεν βρίσκουν.

(νταξ, τελείως ατυχές το παράδειγμα, αλλά κατάλαβες την λογική).

Το να ανοίξει ο σχολιασμός στις αγγελίες και ο πωλητής μπορεί να σβήσει τα μυνήματα, είναι δώρο-άδωρο.

Η μία λύση είναι να επιτραπεί ο σχολιασμός, με ιδιαίτερα αυστηρές ποινές σε όσους παραβαίνουν τους κανόνες σχολιασμού που θα τεθούν, λύση που απαιτεί τεράστιο πονοκέφαλο στους διαχειριστές.

Η άλλη λύση είναι να μπουν κάποιοι ηθικοί κανόνες παραεμπορίου/εκμετάλλευσης στις αγγελίες, τους οποίους επίσης όσοι δεν σέβονται θα τιμωρούνται ανάλογα.

Σε πιο ανεπίσημη μορφή, την εποχή που ξεστόκαρε το πλαίσιο και είχε γεμίσει ο τόπος με τέτοιου τύπου "προσφορές", σε άλλα (ελληνικά) φόρουμ είχε απαγορευτεί ρητά το παραεμπόριο συγκεκριμένoυ hardware.

Οι αγγελίες ήταν ιδιαίτερα εύκολο να εντοπιστούν, λόγω συγκεκριμένων μοντέλων, αριθμού αυτών, "χαμηλής" τιμής, απουσίας απόδειξης πληρωμής κλπ.

... κάποιοι ηθικοί κανόνες παραεμπορίου/εκμετάλλευσης στις...

Χμμμ διακρίνω κάτι το οξύμωρο στην πρόταση αλλά το αντιπαρέρχομαι και δίνω +1 στον liopyr κυρίως υπό την έννοια του να προστατευτούν οι μη υποψιασμένοι/n00bs αγοραστές. Γιατί, εγώ που είμαι μάγκας και καραμπουζουκλής, δεν πρόκειται να την πάθω ( ντομάτες; ) αλλά είναι κρίμα ένας νέος χρήστης να την πάθει έτσι. Και αν την πατήσει και το αντιληφθεί αργότερα, θα του μείνει και αλγεινή εντύπωση για το forum που φιλοξενεί τέτοιου είδους αγγελίες ;)

Χμμμ διακρίνω κάτι το οξύμωρο στην πρόταση αλλά το αντιπαρέρχομαι[..]

Nαι αυτό σε πείραξε, ενώ ο παραλληλισμός μου με τα βενζινάδικα ήταν bullseye.. :P

Αν επερνες μια καρτα μεταχειρισμενη 40 ευρω με εξαμηνη εγγυηση,σου χαλουσε στον τριτο μηνα,την πηγαινες για επισκευη και σου λεγαν οτι δεν μπορει να επισκευασθει οποτε θα παρεις κατι με την αξια της καρτας δηλαδη 9,79 ευρω πως θα σου φαινοταν????

Το να εχει ο πωλητης το moderetion δεν εχει κανενα νοημα,τα μυνηματα που δεν τον συμφερουν θα τα σβηνει και τελειωσε η δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...