teoefsta Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μόνο Μεταμόρφωσης εκεί είναι το stock α ναι σωστα..αξιζουν τπτ οι μπα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ρε παιδες. 65 σε idle ειναι Πως θα δω σε load ποσο γρηγορα πιανει...τα 100;; :lol: Υ.Γ:Εφαγε ενα ξυλο για να κουμπωσει η μ@λ@κι@... ηταν ψιλοστραβο και δεν εδενε με το κουτι... Edit:Μετα απο ωριτσα,λοκαρει στους 62 με 63. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 65 σε idle ειναι που είναι το περίεργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 που είναι το περίεργο? Το λεω επειδη στην 7600 που ειχα πριν,με παθητικη ψυξη και αυτη,idle ειχε πανω κατω 46. Η θερμοκρασια δλδ τωρα ειναι πιο πανω,επειδη "τρεχει" πιο γρηγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 είτε αυτό είτε επειδή μπορεί να έχει χειρότερη ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Στο ποστ #88 εχω ανεβασει φωτο της. Γνωριζεις αν ειναι αυτη,η κανονικη της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 no idea, κοιτάς στο site της Asus και βλέπεις... δεν υπονόησα ότι μπορεί να μην είναι η κανονική, απλά να μην είναι της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 no idea, κοιτάς στο site της Asus και βλέπεις... δεν υπονόησα ότι μπορεί να μην είναι η κανονική, απλά να μην είναι της προκοπής... yeah, i know:-) Το μονο που δεν εχει με τις κανονικες 8600 silent ειναι το logo "Let's game". http://gr.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ρε παιδια γιατι τοσο μισος; ετσι σκατε και για το κερδος που βγαζουν τα καταστηματα λιανικης σε οτιδηποτε αγορασουμε;ελεος πια οποιος θελει ας αγορασει τις καρτες οποιος δεν θελει ας μην παρει Αυτο που κανει ο χρηστης sukalas ομως ειναι απατη γιατι 1)Εχει εγγυηση μονο 6 μηνες 2)Αν χαλασει θα σου δωσουν πιστωτικο(δεν τους συμφερει κατι αλλο) ΜΟΝΟ 9,70€ και οχι 40€ 3)Η καρτα με τιποτα δεν κανει σε αυτην την κατασταση 40€(επισκευασμενη απο STOCK Πλαισιου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 βρε παιδια υποτιθεται οτι εδω μεσα ξερουμε 5 πραγματακια για υπολογιστες τι ειδους επισκευη γινεται να κανει ο τεχνικος στην Ελλαδα σε καρτα γραφικων; με τι εργαλεια; εχει σχεδια απο την Asus για να αλλαξει ενα πυκνωτη η μια αντισταση; αντε να βαλει λιγο θερμοαγωγιμη παστα και να αλλαξει ανεμηστιρακι και τελος τι νομιζεται δηλαδη οτι στα καταστηματα καθονται να ζεστανουν τις καρτες με αλουμινοχαρτο και πιστολακι; ποιο ειναι το προβλημα που εχουν 6 μηνες εγγυηση; εδω απο το ιδιο το στοκ περνεις πραγματα οχι με 6 αλλα με 3 μηνες εγγυηση και εγω πουλαω εναν δισκο με usb κουτι και εχει υπολοιπο εγγυησης 3 μηνες ακομη, ειμαι απατεωνας; ο σωστος πωλητης πουλαει ενα εξαρτημα μονο οταν αυτο εχει υπολοιπο 24 μηνες ακομη; αν χαλασει θα εχει ευθυνη ο πωλητης τι θα κανει το καταστημα με τον καινουργιο αγοραστη; ουτε και εγω θα το εκανα αυτο που εκανε ο σουκαλας, αλλα ειναι δικαιωμα του οπως δικαιωμα του πιθανου αγοραστη ειναι να ελεγξει εαν η τιμη ειναι καλη για το προιον που περνει, οτι αυτο λειτουργει κανονικα, να διευκρινηστει το υπολοιπο της εγγυησης κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 βρε παιδια υποτιθεται οτι εδω μεσα ξερουμε 5 πραγματακια για υπολογιστες τι ειδους επισκευη γινεται να κανει ο τεχνικος στην Ελλαδα σε καρτα γραφικων; με τι εργαλεια; εχει σχεδια απο την Asus για να αλλαξει ενα πυκνωτη η μια αντισταση; αντε να βαλει λιγο θερμοαγωγιμη παστα και να αλλαξει ανεμηστιρακι και τελος τι νομιζεται δηλαδη οτι στα καταστηματα καθονται να ζεστανουν τις καρτες με αλουμινοχαρτο και πιστολακι; ποιο ειναι το προβλημα που εχουν 6 μηνες εγγυηση; εδω απο το ιδιο το στοκ περνεις πραγματα οχι με 6 αλλα με 3 μηνες εγγυηση και εγω πουλαω εναν δισκο με usb κουτι και εχει υπολοιπο εγγυησης 3 μηνες ακομη, ειμαι απατεωνας; ο σωστος πωλητης πουλαει ενα εξαρτημα μονο οταν αυτο εχει υπολοιπο 24 μηνες ακομη; αν χαλασει θα εχει ευθυνη ο πωλητης τι θα κανει το καταστημα με τον καινουργιο αγοραστη; ουτε και εγω θα το εκανα αυτο που εκανε ο σουκαλας, αλλα ειναι δικαιωμα του οπως δικαιωμα του πιθανου αγοραστη ειναι να ελεγξει εαν η τιμη ειναι καλη για το προιον που περνει, οτι αυτο λειτουργει κανονικα, να διευκρινηστει το υπολοιπο της εγγυησης κλπ Αν εισαι σωστος και οχι κουτοπονηρος αυτα τα γραφεις στην αγγελια σου και μετα οποιος θελει αγοραζει.Αλλιως λεγεται παραπλανηση... P.s Δεν μιλαμε οτι πηρα ενα προιον απο 200€ και το πουλαω 230€ αλλα 10€ και το πουλαω 40€ δηλαδη 400% πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 άλλαξα θερμοαπαγωγική πάστα και πήγε 4-5 βαθμούς κάτω,έχουν βάλει πάνω στην εργοστασιακή χύμα μια μουφα πάστα,έβαλα και ενα fan 8mm και idle το ati tool μου δείχνει 43 και τεζα 60,και ρίξτε και ενα Artifact Scanning με αυτό γιατί μια από αυτές που πήρα ήταν καρβουνιασμένη και είχε τρέλες θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 άλλαξα θερμοαπαγωγική πάστα και πήγε 4-5 βαθμούς κάτω,έχουν βάλει πάνω στην εργοστασιακή χύμα μια μουφα πάστα,έβαλα και ενα fan 8mm και idle το ati tool μου δείχνει 43 και τεζα 60,και ρίξτε και ενα Artifact Scanning με αυτό γιατί μια από αυτές που πήρα ήταν καρβουνιασμένη και είχε τρέλες θερμοκρασίες την κλοκαρες καθολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 artifacts με ποιο προγραμμα σκαναρουμε παιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badboy29 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Όταν λες καρβουνιασμένη? Δλδ της άλλαξες πάστα και συνήλθε? Τέλος τι πάστα τους έβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.