Προς το περιεχόμενο

8600 GT μονο 9.79 Ευρω!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι μίσος φιλε οrck απλώς με αυτόν την λογική στερούνται πολλοί να πάρουνε τη κάρτα π.χ στα 9 ευρώ!

Παντως μην ασχολείστε, οτι κ να του πείτε το παλικάρι φαίνεται οτι δεν θα αλλάξει γνώμη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τι λετε?

Παιζει να εχει μεινει καμια καρτα για Δευτερα?

Μπορει καποιος να ποσταρει το τηλ του stock να παρω τηλ την Δευτερα??

Εγω που πηγα κατα τις 7 ειχε κανα 12αρι max ακομα.

Παιζει να εμεινε καμια εως την Δευτερα.Αλλα λιγο ζορικο να την προλαβεις,εαν υπαρχει καμια.

(εντωμεταξυ ο τυπος στο ταμειο μου ειπε οτι Πεμτη εφερε 225 κομματια,κ σημερα Σαββατο κατα τις 7 που πηγα...σας ειπα..καπου 12 να ειχαν μεινει :X )

γεμισε ο κοσμος 8600!!!) :lol:

Φιλε petrosgt παρε τηλ. Δευτερα πρωι-πρωι στο 2102892000(Πλαισιο) και πες να σε συνδεσουν με Stock House.Ετσι θα μαθεις καλυτερα.Αλλα δε νομιζω να'χει μεινει καμια. :-(

ρε παιδια γιατι τοσο μισος; ετσι σκατε και για το κερδος που βγαζουν τα καταστηματα λιανικης σε οτιδηποτε αγορασουμε;

ελεος πια

οποιος θελει ας αγορασει τις καρτες οποιος δεν θελει ας μην παρει

Δεν ειναι μισος αλλα εξαπατηση..Η καρτα ειναι επιδιορωμενη,οχι απλως μεταχειρισμενη και δεν το αναφερει καν.Ολοι νομιζουν πως την ειχε στην κατοχη του και απλα θελει να την πουλησει για να παρει καλυτερη.Εγω οταν τον ρωτησα μου ειπε πως την δουλεψε μια φορα και δινεται χωρις τα παρελκομενα.Δεν το συνεχισα γιατι θα ακουγα καμια κουλη δικαιολογια.Και ωραια λεει πως η καρτα δινεται με εγγυηση,την παιρνεις και σου βγαζει προβλημα,πας στο πλαισιο και την βλεπουν,αν δεν γινεται επιδιορθωση τοτε η σου δινουν αλλη(αν εχουν) ειτε σε βαζουν να παρεις κατι στα ιδια χρηματα δηλαδη θα παρεις κατι το οποιο δεν κοστιζει ουτε 10 ευρω τη στιγμη που εδωσες 40 στον εξυπνακια που σε εξαπατησε συν του οτι την στερησε απο αλλα 20 ατομα.

εγω εχω μια απορια,καθησαν στο πλαισιο να φτιαξουν 200 καρτες για να τις πουλησουν 10 ευρω εκαστη?

Στο stock μπορεί να υπάρχουν για άπειρους λόγους υποθέτω.

π.χ να χάλασε η συσκευασία στην μεταφορά.

Πάντως τόσο μεγάλο απόθεμα, μάλλον για άδειασμα αποθήκης μου κάνει, παρά για rma.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

panos2171 η αντικατάσταση δεν γίνεται βάση χρηματικής αξίας, αλλά τεχνολογικής.

Στο stock μπορεί να υπάρχουν για άπειρους λόγους υποθέτω.

π.χ να χάλασε η συσκευασία στην μεταφορά.

Πάντως τόσο μεγάλο απόθεμα, μάλλον για άδειασμα αποθήκης μου κάνει, παρά για rma.

καποιος ανεφερε πως οι καρτες ειναι σε αντιστατικα σακουλακια κλπ και οχι στις επισημες συσκευασιες...αρα κατα πασα πιθανοτητα rma ειναι....τοσο ελλατωματικες βγηκαν δλδ?

καποιος ανεφερε πως οι καρτες ειναι σε αντιστατικα σακουλακια κλπ και οχι στις επισημες συσκευασιες...αρα κατα πασα πιθανοτητα rma ειναι....τοσο ελλατωματικες βγηκαν δλδ?

yeap.

σε αντιστατικα ειναι.

Οπως ειπα και παραπανω.Ο πωλητης μου ειπε οτι δεν εχει επιστραφει καμια ακομα.

Τωρα θα εγκαταστησω και εγω την δικια μου.

νωρις ειναι ακομα.....

για καλο και για κακο απομακρυνσου απο το pc!περα απο την πλακα,οταν την βαλεις πανω τσεκαρε temp σε idle

Σχεδόν τα πάντα στο stock house δεν έχουν συσκευασία κανονική.

Τώρα τι παρελθόν έχει το κάθε κομμάτι δύσκολο να καταλάβει κανείς...

υπαρχουν ακομα αυτες οι καρτουλες στο πλαισιο???και σε ποιο πλαισιο στης μεταμορφωσεις θα εχει??

Μόνο Μεταμόρφωσης εκεί είναι το stock

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...