Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μα αν παει καποιος και αγορασει 30 καρτες θα ζητησει αποδειξη για καθε μια ξεχωριστα; Και εσυ που θα την αγορασεις απο τον αλλον τι θα εχεις σαν εγγυηση; Και να σου δωσει μια θα γραφει 9.59. Μπες στο κοπο και διαβασε ολο το Thread πριν ποσταρεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 φιλε soto αν αγορασω 30 καρτες θα βγαλω μια φωτοτυπια την αποδειξη και θα την δωσω και στους 30 Τωρα αν θα γραφει 9.59 ειναι δικο μου θεμα αν θα την παρω η οχι, θεμα του αγοραστη δηλαδη, και δε θα βγω να κατηγορησω τον πωλητη ως μαυραγοριτη γιατι δεν ειναι, και αποδειξη μου δινει και τιμη μου εχει πει πριν την παρω, και ας ημουν πιο γρηγορος ωστε να την παρω 9.59 πριν απο αυτον. Σε καμμια περιπτωση ομως δε θα τον κατηγορησω ως μαυραγοριτη. Επισης ειναι μια καρτα η οποια δεν κυκλοφορει πλεον, παρα μονο στοκαρισμενη-μεταχειρισμενη και η νεα καρτα 9600 που την αντικατεστησε κανει 111ευρω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1299239&CHIPSET=nVidia&Manufacturer=Asus&category=69977735&catalog=20 Οποτε για μενα 25-40ευρω ειναι καλη τιμη για καρτα εφαμιλλη της 9600 και με εγγυηση εστω για 6 μηνες φιλε telarin χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις με τα μαργαριταρια μου, θα μαθω τι εστι αισχροκερδια, μαθε τι εστι μαυραγοριτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Στο εμποριο η καρτα εχει γυρω στα 50. Ο εκαστοτε την πηρε 9Ε και πχ μπορει να την πουλαει 30. Εμενα προσωπικα με συμφερει, γλιτωνω 20Ε. Την αγοραζω αμεσως απο αυτον. Βλεπω 9Ε στην αποδειξη, οκ. Τα υπολοιπα τα θεωρω υστεριες, σας ενοχλουν ενα σωρο πραγματα γυρω σας στην ζωη και τα βαζετε με αυτα τα μικρα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Στο εμποριο η καρτα εχει γυρω στα 50. Ο εκαστοτε την πηρε 9Ε και πχ μπορει να την πουλαει 30. Εμενα προσωπικα με συμφερει, γλιτωνω 20Ε. Την αγοραζω αμεσως απο αυτον Τα υπολοιπα τα θεωρω υστεριες, σας ενοχλουν ενα σωρο πραγματα γυρω σας στην ζωη και τα βαζετε με αυτα τα μικρα πραγματα. Ποιος τρελος την πουλαει 50 ενω η 9600 καινουργια κανει 60; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 φιλε soto αν αγορασω 30 καρτες θα βγαλω μια φωτοτυπια την αποδειξη και θα την δωσω και στους 30 Τωρα αν θα γραφει 9.59 ειναι δικο μου θεμα αν θα την παρω η οχι, θεμα του αγοραστη δηλαδη, και δε θα βγω να κατηγορησω τον πωλητη ως μαυραγοριτη γιατι δεν ειναι, και αποδειξη μου δινει και τιμη μου εχει πει πριν την παρω, και ας ημουν πιο γρηγορος ωστε να την παρω 9.59 πριν απο αυτον. Σε καμμια περιπτωση ομως δε θα τον κατηγορησω ως μαυραγοριτη. Επισης ειναι μια καρτα η οποια δεν κυκλοφορει πλεον, παρα μονο στοκαρισμενη-μεταχειρισμενη και η νεα καρτα 9600 που την αντικατεστησε κανει 111ευρω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1299239&CHIPSET=nVidia&Manufacturer=Asus&category=69977735&catalog=20 Οποτε για μενα 25-40ευρω ειναι καλη τιμη για καρτα εφαμιλλη της 9600 και με εγγυηση εστω για 6 μηνες φιλε telarin χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις με τα μαργαριταρια μου, θα μαθω τι εστι αισχροκερδια, μαθε τι εστι μαυραγοριτης. Sukala ποσα accounts εχεις ρει; Ok αφου θες να το παμε ετσι.. Απο ποσα ατομα στερησε την προσφορα αυτος ο φιλος μας; Απο που αραγε ενημερωθηκε για αυτη την προσφορα; Αναφερει πουθενα οτι ειναι απο την προσφορα του πλαισιου; Αναφερει πουθενα οτι ειναι απο το Stock; Αναφερει πουθενα οτι εχει 6 μηνες εγγυηση; Αναφερει πουθενα οτι για να κανεις αλλαγη ενος Stock προιοντος θα πρεπει να πας μονο στην Μεταμορφωση;(Ακουστηκε εδω μεσα αυτο) Αναφερει πουθενα οτι υπαρχει η περιπτωση ενω εχεις δωσει 50€ για την καρτα να σου δωσουν ενα πιστωτικο των 10€ και να παρεις 10 DVD με αυτα και να μεινεις χωρις καρτα; Αναφερει για ποιον λογο πωλουνται απο το stock χωρις συσκευασια;(απο Rma κλπ Δεν ζουμε σε κοινωνια αγγελων.. Αν εσυ με το καλο αγορασεις την καρτα με αντικαταβολη απο τον φιλο μας χαρουμενος για την αγορα σου και με το που ανοιξεις την συσκευασια δεις σε ενα αντιστατικο σακουλακι μια σκετη καρτα χωρις αποδειξη χωρις καποιο αποδεικτικο θα πας στο Πλαισιο και θα την αναγνωρισουν απο το Product Number που ειναι πανω στην πλακετα;(Γιατι κανεις δεν σου εγγυαται αν θα εχει φωτοτυπησει την αποδειξη). Θα εισαι χαρουμενος τοτε με την αγορα σου; Μαυραγοριτης(Γιατι δεν φτανει που μου στερει εμενα την ευκαιρια να αγορασω στην φτηνη τιμη ενα προιον επιδεικτικα μου το πουλαει και με καπελο 500%) και απατεωνας και αλλα πολλα θα ειναι τοτε και μαζι με εμενα θα τον βριζεις και εσυ.. To παραδειγμα με το οτι το επομενο μοντελο κανει 110,αλλα και 400 να εκανε δεν μου λεει κατι. Benches? Δεν ειμαστε τιποτα τρελοι που κυνηγαμε ανεμομυλους αλλα ρε παιδι μου σε ολα αυτα που στηριξες την γνωμη σου θα σε ενημερωνε κανεις ή θα βρισκοσουν προ εκπληξεων αν εκανες την αγορα;Γιατι το εχεις σιγουρο οτι θα σου δωσει και αποδειξη και θα βρεις ακρη αν χτυπα ξυλο σου χαλασει. Ολα υποθεσεις ειναι.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:30 ---------- Τα υπολοιπα τα θεωρω υστεριες, σας ενοχλουν ενα σωρο πραγματα γυρω σας στην ζωη και τα βαζετε με αυτα τα μικρα πραγματα. Λαμόγια Support Club FTW Διαβαστε ολα τα posts και θα δειτε οτι δεν ειμαστε παραλογοι δεν θα καθομαστε να αναλυουμε το ιδιο πραγμα 50 φορες επειδη δεν διαβαζετε απο την αρχη το Thread. Υστεριες φιλε μου Iced που θα προστατευσουν ενα νεο μελος απο τις κακοτοπιες και θα το ενημερωσουν για πραγματικες προσφορες... Γιατι κανεις δεν θα τον ενημερωνε για το τι ηταν αυτο που θα αγορασει και τι προβληματα θα αντιμετωπιζε.. Forum ειναι και ολοι δεχομαστε κριτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δεν ειναι θεμα προστασιας, ο καθενας εχει ευθυνη να ψαχνει πριν αγοραει. Απλα δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε μερικοι και αντιμετωπιζετε με εμπαθεια καποια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το διαβασα φιλε soto. Συμφωνω μαζι σου εν μερει δε λεω, απλα αυτα που αναφερεις οτι θα επρεπε να αναφερει δεν λεει πουθενα οτι θα επρεπε να τα αναφερει ο φιλος με την αγγελια. Ειναι η γνωμη σου οτι θα επρεπε να τα αναφερει και μονο. Τωρα να τον κατηγορεις οτι σου την στερησε που δεν την πηρες εσυ, ειναι τελειως εγωιστικο σε μια παγκοσμια ελευθερη αγορα που ζουμε. Και εννοειται οτι πρεπει πριν παρεις κατι να ρωτησεις πολλα. Forum αγγελιων ειναι, ανωνυμων, αν δεν μαθεις μην παρεις. Προσωπικα δεν καταθετω € πριν παραλαβω οτιδειποτε πλην μια δυο περιπτωσεις που εμπιστευθηκα πριν παραλαβω. αυτα απο μενα, καλο βραδυ σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 To πράγμα είναι απλό.Καλά κάνει ο καθένας και αγοράζει με 10€ μεταπουλώντας τες με 50€.Μαγγιά μάλιστα.Ωραία ως εδώ;Όταν όμως υπάρχει ενημέρωση εδώ μέσα γι αυτό,καλά κάνουμε οι υπόλοιποι και κράζουμε.Αν κάποιος είναι σωστός,δεν θα χρησιμοποιήσει το οποιοδήποτε τεχνολογικό forum να απλώσει τον πάγκο του τοιουτοτρόπως.Άμα θέλει να επενδύσει στο εμπορικό του ρίσκο,να μετρήσει τις δυνάμεις του σε άλλα αλώνια.Εδώ μέσα (και αλλού,btw...) είναι άδικο,βγάζει μάτι και θεωρείται άγρα πελατείας.Μπορεί όμως να βάλει τις Αγγελίες του στη Χρυσή Ευκαιρία,στη Χρυσή Αγγελία,στο ebay,στο emarket και σε όλα τα ομοειδή sites. Μέχρι τότε και εφ' όσον δεν έχουμε τι να κάνουμε (σου χαλάσανε τη βόλεψη φιλαράκο ; ),θεωρούμε τις κινήσεις αυτές λαμογιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τωρα να τον κατηγορεις οτι σου την στερησε που δεν την πηρες εσυ, ειναι τελειως εγωιστικο σε μια παγκοσμια ελευθερη αγορα που ζουμε. Ωπα!Αν απο οοοολα αυτα που εγραψα σταθηκες στο οτι την στερησε απο καποιον και στο οτι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις,τι να πω;! Για να μην παρεξηγηθω εγω δεν ηθελα να αγορασω την εν λογω καρτα ουτε καποιος φιλος μου. Και να την ηθελα θα ηταν 100 φορες πιο εγωιστικο απο το μερος του "πωλητη"(Αφου το μαυραγοριτης θηγει εσας με τα μαγαζακια εδω μεσα) να αγορασει 10 καρτες ακομα και με ρισκο να του μεινουν με την σκεψη να εκμεταλευτει οσους περισσοτερους μπορει Προσωπικα δεν καταθετω € πριν παραλαβω οτιδειποτε πλην μια δυο περιπτωσεις που εμπιστευθηκα πριν παραλαβω. αυτα απο μενα, καλο βραδυ σε ολους Ποιος πωλητης ειναι τοσο τρελος,σε ενα ανωνυμο οπως λες Forum Αγγελιων(Που το Insomnia δεν ειναι Αγγελιων ειναι Τεχνολογικο) ασχετα αν μερικοι το εχουν δει σαν ενα καινουργιο μερος να στησουν τον παγκο τους να στειλει κατι και μετα να ζητησει χρηματα;! Εμπιστοσυνη;Ναι καλα! Εμπιστοσυνη να δειξω σε καποιον mod στον Thresh στον μαγαζατορα που εχουν προσωπο εδω μεσα...αλλα οχι σε καποιον που την μια μπορει να ειναι ο Βερμουδακιας23 και την αλλη να αλλαξει το account σε Τρελοκοριτσο17 και να ψαχνω τα λεφτακια μου. Δεν κατηγορω τον οποιοδηποτε που εχει ανοιξει μαγαζακι εδω μεσα. Μερικοι παραλληλα με το κερδος θελουν και να προσφερουν. Και εσυ εχεις 67 posts και τα 47 ειναι αγγελιες αλλα δεν εχει ασχοληθει κανενας μαζι σου. Ελπιζω να μην εθιξα τον κλαδο σας αλλα μπες και στην λογικη του αγοραστη-χρηστη γιατι απο οτι βλεπω οτι η συναδελφικη αλληλεγγυη δινει και παιρνει και δεν θα βγαλουμε ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά σκοπός της πώλησης είναι το κέρδος, έτσι δεν είναι? Τότε γιατί όλο αυτο το posting. Καλά κάνει ο άλλος και πουλά 50€ και όσο θέλει. Υπάρχει όμως και μια παγίδα, όταν πουλάς κάτι σωστό είναι να αναφέρεις τι είναι αυτό που πουλάς με λεπτομέρεια. Για αυτό πριν αγοράσεις φρόντισε να μάθεις τι ειναι αυτό που αγοράζεις ρωτώντας εσύ τον πωλητή για την κατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση που δεν αναφέρεται (κακώς) και μετά αποφάσισε! Επιτέλους νομίζω ότι το thread αυτό πρέπει να κλείσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σωστος ο Κωστας αλλα επειδη σε αυτο το Thread υπεραναλυσαμε και αλλες πτυχες για το τι παιζει πισω απο τις αγγελιες των Μαυραγοριτων συμφορουμητων μας(Εγγυηση,πιστωτικα,κοροιδια εις βαρος μας,ελλειπης ενημερωση για συσκευασια support κλπ) που πουθενα αλλου δεν αναφερονται καλο θα ηταν να μην κλεισει.... Ή τουλαχιστον να μετονομαστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν και ειπα στον φιλο soto να το συζητησουμε prive, αρνηθηκε. Σορυ λοιπον που το συνεχιζω εδω. Soto, δεν εχω προβλημα με κανεναν και ουτε προκειται να αποκτησω οσο και αν προσπαθεις απο μερους σου. Δεν εχω τιποτα με την γνωμη σου, την σεβομαι, αρκει να μην διαστρεβλωνεις τα γραπτα μου. Ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα εδω μεσα, και δε μπορει κανεις να κατηγορει κανεναν ανοιχτα ως μαυραγοριτη και ως οτιδηποτε αδικαιολογητα. Δηλαδη αν ημουν μεσα στους mods θα απαιτουσα να διορθωθουν αν οχι να σβηστουν τα posts με τις κατηγοριες. Απλα να γινοταν μια αναφορα οτι υπαρχει αυτη η προσφορα εκει με 10ευρω, και οχι να κατηγορουμε ανοιχτα τον εναν και τον αλλον. Τους χαρακτηρισμους τους κραταμε για τον εαυτο μας. Γνωμη μου επαναλαμβανω. Δηλαδη αν καποιος την ειχε την καρτα απο παλια, αμεσως ειναι μαυραγοριτης, γιατι ετυχε το πλαισιο να τις εχει 10 ευρω. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση το παιδι τις πουλουσε 25. Μιλαμε για 15ευρω κερδος. Δηλαδη εχει γινει ζαμπλουτος ηδη. Αισχροκερδεια και τα λοιπα. Φιλε soto Λαθος 1 ΔΕΝ ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ(τσεκαρε το παλι μονος σου) οτι το ινσομνια ειναι forum αγγελιων, δηλαδη τα βλεπεις οπως ακριβως σε συμφερει ολα-εσυ το ανεπτυξες οτι το ειπα ετσι.) Απλα αναφερθηκα στο υποφορουμ με τις αγγελιες. Λαθος 2 .. υποθεσεις, φιλε soto αυτο κανεις. Αν δεις τις αξιολογησεις μου 99% ειμαι ο αγοραστης. Και με συνδεεις ως μαγαζατορα χωρις να εχεις ιδεα τι ειμαι, τζαμπα κατηγοριες. Κι ομως soto υπαρχουν ατομα που μιλαμε στο τηλεφωνο απο το φορουμ των αγγελιων που εχουν αναρτησει αγγελια και τα βρισκουμε μια χαρα, στις συναλλαγες μας, αποκταμε εμπιστοσυνη ο ενας με τον αλλον, και στελνουμε χωρις να βλεπουμε πρωτα λεφτα. (αν θελησεις ρωτα τα παιδια που με πουλησαν πραγματα). Εχω γνωρισει πραγματικα πολυ σωστα ατομα και χαιρομαι γιαυτο. Αυτα απο μενα ,και σταματω εδω. Ειπα να πω την γνωμη μου μια φορα και βρηκα τον μπελα μου, εξου και τα 47 απο 67 μηνυματα αγγελιων,χωρις μπελαδες. Και η φαση ειναι οτι δεν εχω πουλησει και τιποτα, μονο μια συνδεση dsl θυμαμαι πριν χρονια... παγκος-μαγαζαρα ε; (σε αυτο δικαιολογημενα με κατηγορεις ως απαισιο μαγαζατορα) και συμφωνω. Και φιλε soto η εμπιστοσυνη ειναι κατι μεταδοτικο, αν δεν την δωσεις δεν μπορεις να την παρεις. Συμφωνω με την σειρα μου με kostar1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αν και ειπα στον φιλο soto να το συζητησουμε prive, αρνηθηκε. Σορυ λοιπον που το συνεχιζω εδω. Οπως και σου απαντησα εδω ειναι Forum σκοπος δεν ειναι να πεισεις καποιον μεμονωμενα οτι εχεις να πεις πες το δημοσια οι αλλοι χρηστες θα βγαλουν τα συμπερασματα τους. Εκτος αν στο PM ηθελες να με βρισεις οποτε αλλαζει το θεμα Soto, δεν εχω προβλημα με κανεναν και ουτε προκειται να αποκτησω οσο και αν προσπαθεις απο μερους σου. Συγνωμη κιολας εχω καμια κοντρα μαζι σου και δεν το ξερω; Σκοπος της ζωης μου ειναι να φυγουν οι αγγελιες απο το Insomnia μηπως ή να προσπαθησω να σου δημιουργησω ψυχολογικα!; Δεν εχω τιποτα με την γνωμη σου, την σεβομαι, αρκει να μην διαστρεβλωνεις τα γραπτα μου. Forum αγγελιων ειναι, ανωνυμων, αν δεν μαθεις μην παρεις. Ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα εδω μεσα, και δε μπορει κανεις να κατηγορει κανεναν ανοιχτα ως μαυραγοριτη και ως οτιδηποτε αδικαιολογητα. Δηλαδη αν ημουν μεσα στους mods θα απαιτουσα να διορθωθουν αν οχι να σβηστουν τα posts με τις κατηγοριες. Και να σβηστουν τα Links με τα μαγαζακια απο το SubForum των αγγελιων θα αλλαξει κατι; Καποιος ειχε πει να κανουμε Trolling και να παιρνουμε στις 5 το πρωι τηλεφωνα.. Ειναι λυση αυτη;Μηπως την εφαρμοζουμε και δεν το ξερω;Τους στερησα καποιο δικαιωμα; Εσυ θες να μου στερησεις το δικαιωμα να μιλησω και να προβληματισω καποιους με Reports ή με το καινουργιο κολπο που βλεπω τωρα τελευταια με την φραση αν ημουν Mod θα τα εσβηνα! Πιστευεις οτι οι Mods δεν θα τα εσβηναν αν ειχαμε ξεφυγει,βριζομασταν ή καταπατουσαμε καποιον ορο του Forum; Μηπως εχω συγκεντρωσει Vigilantes απο εδω μεσα να παμε να πλακωσουμε τον Sukala και τον καθε Sukala; Απλα να γινοταν μια αναφορα οτι υπαρχει αυτη η προσφορα εκει με 10ευρω, και οχι να κατηγορουμε ανοιχτα τον εναν και τον αλλον. Τους χαρακτηρισμους τους κραταμε για τον εαυτο μας. Γνωμη μου επαναλαμβανω. Δηλαδη αν καποιος την ειχε την καρτα απο παλια, αμεσως ειναι μαυραγοριτης, γιατι ετυχε το πλαισιο να τις εχει 10 ευρω. Οχι φιλε μου αλλα αν εχει 10,8,4 καρτες τοτε δεν χωραει αμφιβολια! Και στην συγκεκριμενη περιπτωση το παιδι τις πουλουσε 25. Μιλαμε για 15ευρω κερδος. Δηλαδη εχει γινει ζαμπλουτος ηδη. Αισχροκερδεια και τα λοιπα. Στεκεσαι και ξαναστεκεσαι στο ποσο τις πουλαγε και ΟΧΙ στα αλλα γεγονοτα που ειλικρινα εχω κουραστει να γραφω και επιδεικτικα τα αγνοεις... Και ο αλλος τις πουλαγε 35€ και ο αλλος 50€ τι με αυτο; Φιλε soto Λαθος 1 ΔΕΝ ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ(τσεκαρε το παλι μονος σου) οτι το ινσομνια ειναι forum αγγελιων, δηλαδη τα βλεπεις οπως ακριβως σε συμφερει ολα-εσυ το ανεπτυξες οτι το ειπα ετσι.) Απλα αναφερθηκα στο υποφορουμ με τις αγγελιες. Forum αγγελιων ειναι, ανωνυμων, αν δεν μαθεις μην παρεις. Αν και αργα το μπαλωσες για να ξερουμε ποιος λεει τι..... Ή γραφει πουθενα Subforum και δεν το ειδα; Οπως το εγραψες το διαβασα Λαθος 2 .. υποθεσεις, φιλε soto αυτο κανεις. Αν δεις τις αξιολογησεις μου 99% ειμαι ο αγοραστης. Και με συνδεεις ως μαγαζατορα χωρις να εχεις ιδεα τι ειμαι, τζαμπα κατηγοριες. Σαν τι σε κατηγορησα φιλε μου;Για πες μου εναν ωραιο χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησα; Το Feedback το χρησιμοποιει κανενας για τις αγγελιες τοσο καλα οσο εσυ; Προσωπικα οταν πουλησα-χαρισα γιατι ηθελα να προσφερω κατι παραπανω εδω μεσα το παλιο μου PC ουτε Feedback πηρα ουτε εδωσα... Κι ομως soto υπαρχουν ατομα που μιλαμε στο τηλεφωνο απο το φορουμ των αγγελιων που εχουν αναρτησει αγγελια και τα βρισκουμε μια χαρα, στις συναλλαγες μας, αποκταμε εμπιστοσυνη ο ενας με τον αλλον, και στελνουμε χωρις να βλεπουμε πρωτα λεφτα. (αν θελησεις ρωτα τα παιδια που με πουλησαν πραγματα). Εχω γνωρισει πραγματικα πολυ σωστα ατομα και χαιρομαι γιαυτο. Συγχαρητήρια οπως εσυ εχεις τον κυκλο σου ετσι εχω και εγω τον δικο μου εδω μεσα αλλα δεν εισαι ο κανονας αλλα η εξαιρεση.... Αν μπω εγω εκει μεσα και ζηταω πραγματα και θα στειλω τα λεφτα αν ολα ειναι οκ Α.Θα με βρισουν β.Θα με κοροιδεψουν Γ.Θα γελανε με τις ωρες Εμπιστοσυνη μεσα απο ενα Forum αγγελιων ειναι, ανωνυμων δεν εχω λυπαμαι που ειμαι δυσπιστος οπως η πλειοψηφια εδω μεσα....Αυτα απο μενα ,και σταματω εδω. Ειπα να πω την γνωμη μου μια φορα και βρηκα τον μπελα μου, εξου και τα 47 απο 67 μηνυματα αγγελιων,χωρις μπελαδες. Και η φαση ειναι οτι δεν εχω πουλησει και τιποτα, μονο μια συνδεση dsl θυμαμαι πριν χρονια... παγκος-μαγαζαρα ε; Μπορουμε να το εξακριβωσουμε καπως;Μην το παρεις στραβα αλλα σου ειπα το Feedback δεν αποδεικνύει τιποτα Και φιλε soto η εμπιστοσυνη ειναι κατι μεταδοτικο, αν δεν την δωσεις δεν μπορεις να την παρεις. Το χαμογελατε ειναι μεταδοτικο ψιλοθυμαμαι με τον Μικρουτσικο στο Mega. Εμπιστοσυνη στον κυκλο μου και μονο....αν και για αυτους πολλες φορες εχω τις επιφυλαξεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 χεχε αυτο το χαμογελατε και μενα μου ρ8ε οταν το γραφα!!! τα λεμε φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Καλο σου βραδυ αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.