Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 νομίζω πως ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 νομίζω πως ναι... Εγω μονο που δεν εσπασα το μαγαζι εκεινο το μεσημερακι εβριζα θεους και δαιμονες αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα χωρις αποδειξη τα ζωα... Ακομα εχω την Avermedia 007 plus και με κοιταει με παραπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 στην χειρότερη κάνεις RMA απευθείας με την εταιρεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Tωρα ειναι πολυ αργα.. Υπαρχει καποιος που πηρε ομως οτιδηποτε απο το Stock του πλαισιου και το επεστρεψε χωρις αποδειξη για service; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 το μονο σιγουρο ειναι οτι χτες απογευμα δεν υπηρχε καμμια. απ οτι ειπαν σε φιλο που πηγε, ειχαν φερει ενα καφασι απο αυτες και τελειωσαν. να ηταν καμμια 100σταρα κ να της δωσαν σε πελατες χλωμο ειναι και λιγο μακρια το μαγαζι για να πανε μονο για μια καρτα...το πιο λογικο ειναι ή να μην βγηκαν αρκετες με 10.50ε ή να πηγε καποιος και να πειρε πολλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 το πιο λογικο ειναι ή να μην βγηκαν αρκετες με 10.50ε ή να πηγε καποιος και να πειρε πολλες... Sukala που γυρναγες χτες απο τις 12 μεχρι τις 3; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:37 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319975 Xαχαχαχα υπαρχει και αλλος διεκδικητης προβλεπω να μαλλιοτραβουνται στο τελος οι μαυραγοριτες και να κανουμε δημοπρασιες εδω μεσα. Ρε ουστττττττττττ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αυτή είναι η 8600 GTS όχι η GT... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 αυτή είναι η 8600 GTS όχι η GT... To οτι δεν εβαλε τιμη δεν σε βαζει σε υποψιες; Το Προσφορα απο Πλαισιο ισως...? Στην τελικη θα επικαλεστει αν τους στειλεις Pm α ναι μωρε ενα S παραπανω εβαλα ή μπορει και να το μαθεις με τον χειροτερο τροπο δλδ να σου ερθει και να μην ειναι η S αλλα οποιαδηποτε αλλη μικροτερη... Ειμαι καχυποπτος το ξερω αλλα απο οτι βλεπουμε δεν εχουμε και τα καλυτερα παιδακια εδω μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 To οτι δεν εβαλε τιμη δεν σε βαζει σε υποψιες;Το Προσφορα απο Πλαισιο ισως...? Στην τελικη θα επικαλεστει αν τους στειλεις Pm α ναι μωρε ενα S παραπανω εβαλα ή μπορει και να το μαθεις με τον χειροτερο τροπο δλδ να σου ερθει και να μην ειναι η S αλλα οποιαδηποτε αλλη μικροτερη... Ειμαι καχυποπτος το ξερω αλλα απο οτι βλεπουμε δεν εχουμε και τα καλυτερα παιδακια εδω μεσα.. Aλλωστε ειναι στα 256 και οχι στα 512. Επισης υπαρχουν και πολλα ατομα που εχουν παρει κανονικα 8600GTS απο Πλαισιο...και μπορει να ισχυει η αποδειξη της καρτουλας εως τωρα. Αυτα. Αρα...χλωμο να ειναι η GT. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ---------- Ειμαι καχυποπτος το ξερω αλλα απο οτι βλεπουμε δεν εχουμε και τα καλυτερα παιδακια εδω μεσα.. Θα πω το συνηθισμενο... Συμβενουν και στις καλυτερες οικογενειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Εγω μονο που δεν εσπασα το μαγαζι εκεινο το μεσημερακι εβριζα θεους και δαιμονες αλλα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα χωρις αποδειξη τα ζωα...Ακομα εχω την Avermedia 007 plus και με κοιταει με παραπονο Σορρυ κιόλας δηλ. τώρα το διάβασα αλλά χωρίς απόδειξη πως να σε κάνουν ρε man την αλλαγή , επιστροφή οτοδήποτε....Έπρεπε απλά να σε πιστέψουν οτι την πήρες από εκεί (πες σου λέω εγώ οτι είναι αποκλειστικά προιόν πλαισίου) , και πάλι την ημερομηνία αγοράς για να δούν πότε την αγόρασες και αν είσαι μέσα σε εγγύηση πως θα την έβρισκαν???? Δε λέω όταν είναι φάουλ μαζί σου αλλά αυτή τη φορά ζώα δε τους λες.... Εκτός αν είχες κόψει ονομαστική απόδειξη οπότε τότε μπορούσαν να την βρούν και απλά δε το έκαναν οπότε ζώα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Κοιτα η καρτα ηταν δωρο και πηγα για αλλαγη μεσα σε 3 μερες αλλα δεν μπορουσαν να ελεγξουν μεσα απο το PC οπως ειπαν ουτε την παρτιδα ουτε να το σκαναρουν ουτε serial Number ουτε και να τους πω το ονομα του παιδιου που κοπηκε το τιμολογιο την ωρα που πηγε και τον αριθμο του Invoice(να πηγαινα με το τιμολογιο λιγακι δυσκολο γιατι επρεπε να ταξιδεψω στην Κινα στον φιλο μου),εκει ειναι που τρελαθηκα. Στο θεμα μας τωρα καταλαβες τωρα γιατι το ανεφερα; Ενας μαυραγορητης απο τους φιλους μας εδω λεει οτι η καρτα του απο τα Stock του πλαισιου εχει 6 μηνες εγγυηση το θεμα ειναι πες οτι ειμαι τοσο ζωο(γιατι μονο ζωα θα τον κανουν πλουσιοτερο)που αγοραζω την καρτα απο αυτον. Θα εχει κοψει 5 6 7 8 60 διαφορετικες αποδειξεις για τις καρτες που αγορασε; Και πες οτι το κανει (αρα προμελετημενο το εγκλημα)...Θα μου δωσει μια αποδειξη των 9.60€ για κατι που αγορασα 40€ και θα παω με ενα χαμογελο ΝΑΑΑΑ στο πλαισιο να απαιτησω αντικατασταση με μια αλλη καρτα τωρινης αντιστοιχης τεχνολογιας(δες 9600 που ειπε χαχαχαχα) ΑΝ καποιο καταστημα δεχτει να "μπει μεσα 100€" παραδειγμα λεω αντι να κοψει ενα πιστωτικο 10€ τοτε να μου το πειτε και εμενα να αρχισω να καιω Motherboard psus vgas Cpu μεχρι και τις Ram με την Life Time Guarantee θα ξεφυτιλιασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Οκ δεκτόν , πάντως λογικά μπορούσες απλά να να πείς το όνομα του παιδιού , να βρούν κωδικό πελάτη , και κατ' επέκταση το τιμολόγιο -επανεκτύπωση και όλα μέλι γάλα (τουλάχιστο αν είχες πέσει σε εμένα, αυτό θα έκανα ) Όσο για τα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Θα μου δωσει μια αποδειξη των 9.60€ για κατι που αγορασα 40€ και θα παω με ενα χαμογελο ΝΑΑΑΑ στο πλαισιο να απαιτησω αντικατασταση με μια αλλη καρτα τωρινης αντιστοιχης τεχνολογιας(δες 9600 που ειπε χαχαχαχα) ΑΝ καποιο καταστημα δεχτει να "μπει μεσα 100€" παραδειγμα λεω αντι να κοψει ενα πιστωτικο 10€ τοτε να μου το πειτε και εμενα να αρχισω να καιω Motherboard psus vgas Cpu μεχρι και τις Ram με την Life Time Guarantee θα ξεφυτιλιασω Ναι. Το χαμόγελο δεν είναι απαραίτητο, πάντως βάση νόμου είναι αναγκασμένοι να σου την αλλάξουν με ίδια ή κάποια αντίστοιχων χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Το πιστωτικό είναι μία λύση που αν θέλει ο πελάτης την αποδέχεται. Life Time = διάρκεια παραγωγής από την αντίστοιχη εταιρία. Αν η mushkin π.χ αποφασίσει να σταματήσει να βγάζει τις μνήμες σου, τέλος και η εγγύησή τους. (άσχετα αν εσύ καλύπτεσαι από την υποχρεωτική 2ετή των καταστημάτων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Ναι.με ίδια ή κάποια αντίστοιχων χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Ποιος ομως ειναι αυτος που κρινει ποιες ειναι οι αποδοσεις και τα χαρακτηριστικα μιας τετοιας καρτας; Το Πλαισιο Kαι οσο να παρακαλας (εκτος σπανιων περιπτωσεων) θα σου δωσουν αυτο που θελουν αυτοι και τους συμφερει. Πριν λιγο καιρο ειχε βαλει ενας φιλος μας εδω μεσα ενα περιστατικο με εναν Turbo X που εκτος απο τα τραγελαφικα σκηνικα με χρεωσεις ελεγχου service κλπ του προτειναν ενα "noname" τροφοδοτικο πολυ κατω απο την τιμη αγορας του παλιου του μιας και δεν υπηρχε το ιδιο. Αρα ειμαστε ολοι στα χερακια του Πλαισιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Σορρυ κιόλας δηλ. τώρα το διάβασα αλλά χωρίς απόδειξη πως να σε κάνουν ρε man την αλλαγή , επιστροφή οτοδήποτε....Έπρεπε απλά να σε πιστέψουν οτι την πήρες από εκεί (πες σου λέω εγώ οτι είναι αποκλειστικά προιόν πλαισίου) , και πάλι την ημερομηνία αγοράς για να δούν πότε την αγόρασες και αν είσαι μέσα σε εγγύηση πως θα την έβρισκαν????Δε λέω όταν είναι φάουλ μαζί σου αλλά αυτή τη φορά ζώα δε τους λες.... Εκτός αν είχες κόψει ονομαστική απόδειξη οπότε τότε μπορούσαν να την βρούν και απλά δε το έκαναν οπότε ζώα στο eshop στο "account" του κάθε πελάτη όμως έχουν τις αγορές τους με το κάθε serial του προϊόντος και έτσι με αποτέλεσμα να μην είναι αναγκαία πάντα η απόδειξη... μπορούσαν να είχαν κάτι αντίστοιχο και στο πλαίσιο, αλλά θα χάναμε κάποια άλλα πλεονεκτήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.