Προς το περιεχόμενο

8600 GT μονο 9.79 Ευρω!

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αντικατάσταση με μία 9600 πως σου φαίνεται? γιατί αυτό έγινε και γίνεται σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται και δεν υπάρχει ίδια ή αντίστοιχη για αντικατάσταση.

Σήμερα πήγα μία στο service και αυτό μου είπαν..Και παλαιότερα αυτό ίσχυε και μου έχει ξανασυμβεί(Αντικατάσταση λειτουργεί βάση τεχνολογικής αξίας και όχι χρηματικής).Το ηθικό κομμάτι το αφήνω είναι υποκειμενικό...:-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τις δούλεψα 1φορά για να τις τεστάρω.Καλύπτονται από 6μήνες εγγύηση πλαισίου

Tα λογια σου απο την αγγελια....

Πως δια μαγειας βρεθηκε λυση στις "κατηγοριες" που προσαπτουμε σε εσενα και στους ομοιους σου μετα απο τοσο καιρο και μετα απο τοσα posts ειναι εκπληκτικο!

Καλο βραδυ...

"Αντικατάσταση λειτουργεί βάση τεχνολογικής αξίας" καινουριο & αυτο...

Aπορω που κανετε και διαλογο . Ειναι σα να κανε ο παππους μου κουβεντα με το μαυραγοριτη στη κατοχη και αυτος να προσπαθουσε να τον πεισει οτι και καλα εχει δικιο που του πουλησε 2 αρνια για 1 οικοπεδο

Η πλακα ειναι τις πουλαει $29 ebay και 25ευρω εδω. Ουτε φιλικη τιμη για insomniacs δε κανει

Απλά θέλω να πω πως δεν "κοροϊδεψα" κάποιον εν γνώση τους τις πήραν σε αυτή την τιμή..Το οτι εκμεταλεύτικα μία ευκαιρία για να βγάλω ένα κέρδος που πιθανον χρειαζομουν σου φένεται μαυραγοριτης στην κατοχή?

Ασχολιαστο ακομα μια φορα αυτο που μας ειπες για την αντικατασταση.

Αφου τις δοκιμασες βρε πως και χαλασε;

Κατι ακομα σε οσους εχεις πουλησει τις καρτες τους εδωσες και αποδειξη ή αν τους χαλασει θα πανε στο πλαισιο και θα προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες....

Το λυώσαμε το θέμα,μαστόρια...

Την άποψή μας την είπαμε και θα τη λέμε αν κάτι πέσει στην αντίληψή μας,σωστά;Μην το τραβάμε άλλο γιατί τις καρδιές μας χαλάμε.

Το κράξιμο έτσι κι αλλοιώς θα πέφτει,οπότε καλό θα ήταν οι επίδοξοι εμπόροι να αποφύγουν το κοινό του insomnnia.Αν παρ' ελπίδα όμως κάποιος καταναλωτής θέλει να αγοράσει "υπερτιμημένα",ας το κάνει,στο φινάλε δεν βγαίνουν απ' τη τσέπη μας.

Μην το παλεύουμε άλλο,plz...

Α ρε H9k τι μας κάνεις με τις Αγγελίες.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπήκαν ξανά στο site του stock οι κάρτες προς €10,51... όποιος ενδιαφέρεται πάντως ας τους πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα μην τρέχει άδικα.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπήκαν ξανά στο site του stock οι κάρτες προς €10,51... όποιος ενδιαφέρεται πάντως ας τους πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα μην τρέχει άδικα.

Μπενουν και βγενουν συνεχεια.

Χωρις τηλεφωνο στο στοκ δεν βγαζεις ακρη.

Εδω πριν μια βδομαδα που πηγα παλι για να παρω κατι αλλο,μου ελεγαν οτι δεν την εχουν ανεβασει καν στο site..ενω ειχαν ανοιχτη τη σελιδα στα πισι τους...ελεος δλδ.:P

Η αντικατάσταση με μία 9600 πως σου φαίνεται? γιατί αυτό έγινε και γίνεται σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται και δεν υπάρχει ίδια ή αντίστοιχη για αντικατάσταση.

Σήμερα πήγα μία στο service και αυτό μου είπαν..Και παλαιότερα αυτό ίσχυε και μου έχει ξανασυμβεί(Αντικατάσταση λειτουργεί βάση τεχνολογικής αξίας και όχι χρηματικής).Το ηθικό κομμάτι το αφήνω είναι υποκειμενικό...:-(

Και γιατι δεν εκαψες 5-6 να τις πας πισω και να σου δωσουν αλλες τοσες 9600GT και να τις πουλησεις ακριβωτερα????Αλλα ξερω ετσι εκμεταλευσαι τη τακτικη του Πλαισιου και ειναι ανηθικο :lol::lol:

Απλά θέλω να πω πως δεν "κοροϊδεψα" κάποιον εν γνώση τους τις πήραν σε αυτή την τιμή..Το οτι εκμεταλεύτικα μία ευκαιρία για να βγάλω ένα κέρδος που πιθανον χρειαζομουν σου φένεται μαυραγοριτης στην κατοχή?

Ειναι δυνατον να μην γνωριζαν ποσα λεφτα δωσαν??? :P

Και γιατι δεν εκαψες 5-6 να τις πας πισω και να σου δωσουν αλλες τοσες 9600GT και να τις πουλησεις ακριβωτερα????Αλλα ξερω ετσι εκμεταλευσαι τη τακτικη του Πλαισιου και ειναι ανηθικο :lol::lol:

ρε μην του δινεις ιδεες!!!χεχε.περα απο τον χαβαλε,τωρα που κανουν 10 ευρω παλι ορματε!!!!!

ρε μην του δινεις ιδεες!!!χεχε.περα απο τον χαβαλε,τωρα που κανουν 10 ευρω παλι ορματε!!!!!

Προσέχτε μόνο μην είναι καμμία από τις χαλασμένες που επέστρεψε ο sukalas και ξανάβαλαν στο ράφι :mrgreen:

Πάντως, χωρίς απολύτως καμία διάθεση υπεράσπισης αυτών των φαινομένων που βλέπουμε εδώ και 1-2 χρόνια στις αγγελίες των διάφορων τεχνολογικών φόρα, οφείλω να πω παιδιά ότι εμένα στο Πλαίσιο, αντικατάσταση μιας 8800GT που την είχα πάρει στο περσινό ξεστοκάρισμα του Πλαισίου (της Mushkin, που είχαν προβλήματα), μου την αντικατέστησαν βάσει τεχνολογικής αξίας πράγματι, και ψάχνανε να βρούνε ποια θα μου δώσουνε (γιατί όλες οι 8800GT είχαν τελειώσει).

Αρχικώς μου πρότειναν πράγματι κάποια όχι πολύ ακριβότερη των 60Ε, αλλά σαφώς χειρότερη από την 8800GT, και τελικά καταλήξαμε... σε 9800GTΧ. (ασχολίαστο!)

Είπα να το παραθέσω, προς ενημέρωση όλων.

Ειναι να σου κατσει αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις βαση της τωρινης τιμης παει και αν δεν υπαρχει παμε σε μια λυση των 50€ ασχετα με την τιμη αγορας....

Πολλοι εδω στο Forum κραζουν το πλαισιο για αυτον τον λογο.

Κατι που εχω απορεια για να δω αν μονο σε εμενα εγινε.

Αν πας ενα προιον αγορασμενο απο πλαισιο χωρις αποδειξη ομως μπορουν να δουν μονο απο τον σειριακο οτι οντως ειναι αγορασμενο απο εκει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...