deekon22 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 http://www.iskysoft.com/dvd-creator-mac.htmlΔεν έχω δοκιμάσει mkv αλλα είναι πιο απλό και πιο γρήγορο από το iDVD. Επίσης πρέπει να ενσωματώσεις τους υπότιτλους πριν με αλλο πρόγραμμα οπως το submerge. κάτι πιο απλό υπάρχει? είναι απαράδεκτο να μπορεί κάποιος με ένα απλό pc να κάνει τι διαδικασία με το convertxtodvd σε 3 ώρες και το imac με το toast 10 να θέλει 24 ώρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 το handbrake? http://handbrake.fr/ δεν θυμάμαι καλά το convertx αλλά νομίζω είναι παρόμοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deekon22 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ναι οκ, καλό το handbreak,αλλα έχω την εντύπωση ότι κάνει μόνο μετατροπή αρχείων πχ το mkv σε mp4 ή m4v. τό καίει και σε dvd μετά και φτιάχνει μενου, όπως το convertxtodvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε το Sizzle. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά είναι νομίζω αυτό που ζητάς (δηλαδή ένα DVD Authoring Tool για Mac). Από εκεί και πέρα, ίσως σε ενδιαφέρουν και τα παρακάτω βοηθητικά εργαλεία: Handbrake MacTheRipper Mpeg StreamClip Burn (Αυτό κάνει και μετατροπή οποιαδήποτε Video αρχείου σε DVD, VCD, κλπ που ζητάς (εύκολα με Drag n Drop και σε ρωτάει αν θέλεις να το μετατρέπεις ή όχι) - αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για την ποιότητα και τους χρόνους. Πάντως είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο στην χρήση). Και φυσικά όπως και αναφέρθηκε καλό είναι να έχεις περασμένο και το Perian μέσα στον Mac σου. Σήμερα κότσαρα δοκιμαστικά ένα ASUS DVD-Recorder στον Mac Pro με την ελπίδα να μπορώ να σβήνω-γράφω σε DVD-RAM Discs. Ενώ το DiskUtility αποτύγχανε να κάνει Erase το DVD-RAM για να το ξαναγράψω, το Burn κατάφερνε να γράφει μια χαρά σε αυτό. Απλώς έριχνα ή αφαιρούσα τα αρχεία που ήθελα να προσθαφαιρέσω μέσα του και πατούσα Burn. Μια χαρά. Επίσης επί της ευκαιρίας--> αν έχετε στον Mac Pro σας DVD RECORDER που να υποστηρίζει DVD-RAM και είναι Formated το δισκάκι σε UDF, μπορείτε να σβήνετε γράφετε κανονικά μέσω του Finder (δεν είχα πολύ χρόνο να κάνω διεξοδικά τεστ αλλά μου άφησε αυτή την αίσθηση..) ;-) (άσχετο ναι μεν, αλλά αφού το ανακάλυψα, καλό είναι να το μάθουν και άλλοι...!!! Άλλωστε θα μπορούσατε να κάνετε πειράματα με εγγραφές DVD Video στα δισκάκια DVD Ram, που αφορούν και κάπως το θέμα του Video Conversion to DVD..!! χιχι) PS: τα προγράμματα που σου ανέφερα είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πω πω το burn φαίνεται φοβερό και είναι και δωρεάν - open source! Μπράβο vag3d! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Πω πω το burn φαίνεται φοβερό και είναι και δωρεάν - open source! Μπράβο vag3d! Χιχι..!!! Ελπίζω να κάνει την δουλειά..!!! ;-) Πάντως οι χρόνοι encoding που αναφέρθηκαν δεν δικαιολογούνται...!!! Ο iMac έχει Core 2 - Duo και θα έπρεπε να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια η μετατροπή του βίντεο λογικά. Αυτό το Toast παιδιά, αξίζει να το αγοράσει κάποιος? Η όχι? Δεν το έχω δουλέψει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 vag3d το Toast είναι πάρα πολύ δυνατό! Προσωπικά λατρεύω μία special δυνατότητα που έχει που δεν έχω βρει αλλού. Θα του "δώσω" 35gb και μόνο του θα μου τα χωρίσει σε DVD μόλις ξεκινήσω το burn. Insert dvd1, dvd2 και πάει λέγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 vag3d το Toast είναι πάρα πολύ δυνατό! Προσωπικά λατρεύω μία special δυνατότητα που έχει που δεν έχω βρει αλλού. Θα του "δώσω" 35gb και μόνο του θα μου τα χωρίσει σε DVD μόλις ξεκινήσω το burn. Insert dvd1, dvd2 και πάει λέγοντας. Πολύ ενδιαφέρον αυτή η λειτουργία...!!! Έχω ρίξει αρκετό παίδεμα στο παρελθόν για να καταφέρω να γράψω σε DVD αρκετά GB δεδομένων (να κάθομαι να τα χωρίζω για ώρες, κλπ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 vag3d το Toast είναι πάρα πολύ δυνατό! Προσωπικά λατρεύω μία special δυνατότητα που έχει που δεν έχω βρει αλλού. Θα του "δώσω" 35gb και μόνο του θα μου τα χωρίσει σε DVD μόλις ξεκινήσω το burn. Insert dvd1, dvd2 και πάει λέγοντας. Δηλαδή φίλε xalia, αν έχω ένα τεράστιο αρχείο .mkv (matroska movie), περίπου 14GB και το θέλω σε 2 dual layer DVD, το τοστ μπορεί να κάνει τη δουλειά? Εννοώ, η ταινία θα παίζει κανονικά, και σε κάποιο σημείο στα μισά θα μου πει "please insert disk 2"? Ή θα τα χωρίσει βλακωδώς στη μέση και θα καταλήξουμε με δύο άχρηστα δισκάκια? Θα μου πείτε δοκίμασέ το, αλλά δεν έχω ούτε το τοστ ούτε dual layer dvds. Αν κάποιος όμως μου επιβεβαιώσει ότι αυτό γίνεται, θα πάω να πάρω το τοστ και εναν κουβά DL, μπας και αδειάσει λίγο ο σκληρός. Επίσης, αν κάποιος ξέρει κάποιο open source προγραμμα που να κάνει τη δουλειά αυτή φορ φρι, θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτο. Καλή σας μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όχι το toast δεν κάνει split αρχεία! Απλά κάνει την ανάλογη κατανομή σε όγκο αρχείων ωστε αυτά να διαμοιραστουν στο επιθυμητό τύπο media. Τι ωραία που το έγραψα... Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeLON Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όχι το toast δεν κάνει split αρχεία! Απλά κάνει την ανάλογη κατανομή σε όγκο αρχείων ωστε αυτά να διαμοιραστουν στο επιθυμητό τύπο media. Τι ωραία που το έγραψα... Sent from my iPhone using Insomnia.app Φίλε xalia, Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για την κομψότητα της έκφρασης σας :p Έχετε μήπως και κάποια πρόταση για την περίπτωσή μου, λοιπόν, αν το toast δεν μας κάνει? Βρήκα ένα προγραμματάκι (free) που λέγεται split & concat, αλλά μάλλον δεν κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά... Δε πειράζει, μόλις ξεμπερδέψω λιγάκι με τις δουλειές θα κάτσω να το ψάξω πιο εντατικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 to dvd studio του final cut το δοκιμάσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 AggeLON δεν έχω ιδέα. Με το split απλά θα σταματήσει το video να παίζει όταν τελειώσει. Τώρα θα πρέπει εσύ να βάλεις στο τέλος του video ένα frame που να λέει insert DVD 2, με κάποιο authoring tool λογικά. Ακούγεται λίγο κάπως αλλά άμα το κάνεις μία φορά μπορείς μετά με το automator να το επαναλάβεις για όσα αρχεία θες. βέβαια θα πρέπει αυτά τα εργαλεία να υποστηρίζονται από το automator, κάτι που είναι πολύ πιθανό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.