yanc Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σε βρετανικές δεν πρέπει να έχουν *επίσημους* υπότιτλους, ούτε το Extras, ούτε το Office UK. Ούτε το κάπως κατώτερο imho Little Britain. Επίσης ούτε το Hustle, που δεν είναι καθαρά κωμωδία, αλλά είναι έξυπνο και έχει πολύ καλό χιούμορ. Αν κατάλαβα καλά, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο αναζητεί κωμωδία. Για να δείξει τις δυσκολίες και τα προβλήματα στην απόδοση. Ωραιες προτασεις Praetorian. Νομιζω παντως οτι εκτος του Little Britain τα υπολοιπα εχουν κυκλοφορησει επισημα.Σαν να τα θυμαμαι σε video club παλια που πηγαινα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Για ριξε μια ματια και στο θεικο για μενα Father Ted
maryth Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σ'ευχαριστώ, Gio. Το έχω υπόψη μου. Περιμένω να κατέβει μόνο κανένα επεισόδιο..
PeterHeppner Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 κανα κωμικο panel show δες. Καλή ιδέα, φυσικά δεν ξέρω αν αυτό ζητάει αλλά το "Big Fat Quiz of the year 2007" (κάπου 100 λεπτά total) είναι καλο, με μέτριο προς μεγάλο δεικτη δυσκολίας
BLISS Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Withnail & I (1987) Όχι τόσο εύκολη και σηκώνει σοβαρή ανάλυση. Αν πας για το 'κάτι παραπάνω' βαθμολογικά, είναι καλή επιλογή. Αν ψάχνεις κάτι 'εύκολο', προσπέρασε.
Emilie Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Το it crowd, κυκλοφορούν ελληνικοί υπότιτλοι αλλά όχι επίσημα (είναι απίστευτη κωμική σειρά) είναι από τον ίδιο που έκανε το father ted, how not to live your life που είναι και αυτό κωμική σειρά. Το demons, και αυτή είχε γέλιο, όχι τόσο πολύ όσο οι άλλες. το no heroics, πολύ γέλιο, σατιρίζει τις σειρές με σουπερ ήρωες. Και έχω και μια άλλη να σου προτείνω που δεν είναι κωμωδία αλλά έχω κολλήσει τώρα τελευταία το wire in the blood. Και στο ίδιο στυλ υπάρχουν και πολλά επεισόδια (και σε επεισόδια-αυτοτελής ταινία) της σειράς Sherlock Holmes, με τον Jeremy Brett, που δεν έχουν μεταφραστεί. Αυτά είναι τα επεισόδια. Καλή δύναμη :-D:-D A!Έχω και μια άλλη καλή forty something με τον Hugh Laurie.
maryth Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Withnail & I (1987) Όχι τόσο εύκολη και σηκώνει σοβαρή ανάλυση. Αν πας για το 'κάτι παραπάνω' βαθμολογικά, είναι καλή επιλογή. Αν ψάχνεις κάτι 'εύκολο', προσπέρασε. Φυσικά και θέλω να έχει κάποια δυσκολία...Εργασία για μεταπτυχιακό είναι. Και όσο πιο δύσκολο στην απόδοση και στον υποτιτλισμό, τόσο πιο εύκολο θα είναι στο σχολιασμό Μόνο που το συγκεκριμένο, σύμφωνα με το imdb έχει βγει στην Ελλάδα, με τίτλο "Ο φίλος μου κι εγώ". Μπορεί να μην ισχύει κιόλας, βέβαια...Θα το κοιτάξω καλύτερα. Ευχαριστώ για το tip πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.