JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι καλύτερα κάρτα η 7600gs ή η AH3450 γιατί δεν βρήκα review για την δεύτερη.Θέλω να την βάλω στο pc της μητέρας μου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζει vista aero(και 7 aero).Η κάρτα θα συνδεθεί με dvi σε μία lg 20.1 wide.Παιχνίδια και άλλα δεν με πολυενδιαφέρουν αντε στην πολύ χειροτερη κανένα full hd.Υπολογιστής athlon64 3800+ me 1giga ram.Υπάρχει κάποια φθηνότερη agp με υποσήριξη aero?Ευχαριστώ εκ τωκ προτέρων
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Vista με μονοπυρηνο και 1GB ram?? Δε θα το προτεινα... Τι καρτα εχει τωρα?
JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 βασικά δεν σκέφτομαι vista αλλά 7 που τρέχουν μια χαρά.Τώρα έχει μια sis 315 που δεν θα την άλλαζα απλά δεν μπορεί να δει σαν wide την οθόνη και δεν υποστηρίζει wide αναλύσεις.Και αφού θα πάρω μια λέω να υποστηρίζει και aero.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τοτε θες μια οποιαδηποτε απο αυτες: Nvidia: FX5xxx 6xxx 7xxx 8xxx Ati: 9xxx (εκτος 9200) Xxxx X1xxx HD2xxx HD3xxx Ο Athlon παντως δε το κοβω να τη βγαζει καθαρη με Full HD videos...
JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι το ξερω ποιες θέλω το θέμα είναι ποια είναι καλύτερξ από αυτές που είπα.Καλά και να μην παίζει δεν θα κλάψω.Δεν ξέρω καν αν ποτέ θα βάλω να παίζει hd.Ευχαριστώ πάντως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Απο πλευρας επιδοσεων, η 7600 ειναι ανωτερη της 3450. Η 3450 ομως κανει hardware acceleration HD videos και εχει υποστηριξη dx10. ΔΙκια σου η αποφαση. Ειπα για full hd, γιατι κατι ανεφερες πριν. Παντως αν το θες ΜΟΝΟ για Aero, και μια Fx5200 του ταλιρου κανει δουλεια..
kostasfalcon Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Τοτε θες μια οποιαδηποτε απο αυτες: Nvidia: FX5xxx 6xxx 7xxx 8xxx Ati: 9xxx (εκτος 9200) Xxxx X1xxx HD2xxx HD3xxx Ο Athlon παντως δε το κοβω να τη βγαζει καθαρη με Full HD videos... Εδω την βγαζει καθαρη ο atom μαζι με την 9400m (ion) και δεν μπορει ο συγκεκριμενος athlon? Μην λεμε οτι θελουμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ΙΟΝ = 9400 vga = HARDWARE αποκωδικοποιηση HD videos... Εσεις μη λετε οτι θελετε... Και φυσικα εχουν και μια πισινη. Το DXVA προτυπο εφαρμοζεται 100% αποτελεσματικα σε BLu Ray Movies. Δεν εχουν πετυχει ομως 100% συμβατοτητα με τα mkv HD αρχεια. Θελω να δω μερικους να παρουν το ΙΟΝ και να μην ειναι συμβατο με καποια ταινια, και να σερνεται το συμπαν. Εκει να δεις γελιο που εχει να πεσει.. Βεβαια μπορει να βοηθησει και το Core AVC με το CUDA των nvidia καρτων, αλλα οκ. Εκτος θεματος ειμαστε.
kostasfalcon Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ΙΟΝ = 9400 vga = HARDWARE αποκωδικοποιηση HD videos... Εσεις μη λετε οτι θελετε... Και φυσικα εχουν και μια πισινη. Το DXVA προτυπο εφαρμοζεται 100% αποτελεσματικα σε BLu Ray Movies. Δεν εχουν πετυχει ομως 100% συμβατοτητα με τα mkv HD αρχεια. Θελω να δω μερικους να παρουν το ΙΟΝ και να μην ειναι συμβατο με καποια ταινια, και να σερνεται το συμπαν. Εκει να δεις γελιο που εχει να πεσει.. Μιλησες για cpu και σου απαντησα.... ή εχεις την εντυπωση οτι ο atom ειναι γρηγοροτερος απο τον athlon? εαν τον συνδιασει με την καταλληλη vga μια χαρα θα παιζει full hd. Να φανταστεις οτι 720p παιζει μια χαρα και το netbook μου (kmplayer) με το αθλιο gma950.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μιλησες για cpu και σου απαντησα.... ή εχεις την εντυπωση οτι ο atom ειναι γρηγοροτερος απο τον athlon? εαν τον συνδιασει με την καταλληλη vga μια χαρα θα παιζει full hd. Να φανταστεις οτι 720p παιζει μια χαρα και το netbook μου (kmplayer) με το αθλιο gma950. Το νετμπουκ σου εχει αναλυση 1024x600 και οχι 1366x768. Επισης παιζεις συμπιεσμενα HD και οχι real hd. Κι εμενα το Sempron 1,6 μου σε 640x480 παιζει "HD videos" (σε κατωτερη απο HD αναλυση ομως). Αν ειδες ομως 1) Μιλησε για 20ρα οθονη, αρα αναλυση πανω απο το HD. 2) Ηδη ανεφερα οτι η 3450 κανει (θεωρητικα) hardware αποκωδικοποιηση HD videos μεσω DXVA, το οποιο ομως ΔΕΝ ειναι τελειοποιημενο. Το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι? Και ΟΧΙ ο Athlon μονος του ΔΕΝ παιζει full HD videos, διαπιστωμενο και ελεγμενο. Τελεια παυλα.
JimGer Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κλίνω προς την ati που θα την πάρω από eshop καινούρια ενώ η άλλη ήταν μεταχειρισμένη
kostasfalcon Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Το νετμπουκ σου εχει αναλυση 1024x600 και οχι 1366x768. Επισης παιζεις συμπιεσμενα HD και οχι real hd. Κι εμενα το Sempron 1,6 μου σε 640x480 παιζει "HD videos" (σε κατωτερη απο HD αναλυση ομως). Αν ειδες ομως 1) Μιλησε για 20ρα οθονη, αρα αναλυση πανω απο το HD. 2) Ηδη ανεφερα οτι η 3450 κανει (θεωρητικα) hardware αποκωδικοποιηση HD videos μεσω DXVA, το οποιο ομως ΔΕΝ ειναι τελειοποιημενο. Το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι? Και ΟΧΙ ο Athlon μονος του ΔΕΝ παιζει full HD videos, διαπιστωμενο και ελεγμενο. Τελεια παυλα. Εχω την εντυπωση πως δεν βλεπεις αυτα που γραφω. ΕΙΠΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.