Προς το περιεχόμενο

Προσφορές για Παρασκευή 29/5/2009 σε καταστήματα Cosmote και OTEshop

DeMaitre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο για σήμερα*:

• Στα καταστήματα Cosmote για κάθε νέα σύνδεση με φορητότητα αριθμού ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ αξίας μέχρι 300 ευρώ.
  • Στα καταστήματα OTEshop για κάθε νέα σύνδεση Cosmote ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ για αγορά οποιασδήποτε συσκευής.

* Από την πείρα μου σας λέω ότι οι "προσφορές της μιας ημέρας" που ανακοινώνονται Παρασκευή συνήθως ισχύουν και το Σάββατο, οπότε σπεύσατε!!!

Δημοσ.

δηλαδή στα Oteshop πόσο θα μας το δώσουν το Omnia με ένα πάγιο των 35 ευρώ? είναι καλή η επιδότηση σε αυτό το πρόγραμμα η @@

Δημοσ.

Πριν λίγο είδα και διαφήμιση του Γερμανού που δίνει όλα τα κινητά δωρεάν, αξίας μέχρι 500€. Ισχύει από το πρόγραμμα C180 μέχρι....δεν θυμάμαι ποιο...

Δημοσ.
Πριν λίγο είδα και διαφήμιση του Γερμανού που δίνει όλα τα κινητά δωρεάν, αξίας μέχρι 500€. Ισχύει από το πρόγραμμα C180 μέχρι....δεν θυμάμαι ποιο...

Αν είναι το 180, αυτό έχει μόνο 29 ευρώ πάγιο νομίζω. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.

Ας πει κάποιος περισσότερα γι αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Ισχύει για νέες συνδέσεις... γενικώς ή αφορά μόνο συνδέσεις που συνοδεύονται από φορητότητα;

Δημοσ.

Όσο αναφορά τα oteshop πήρα τηλ και μου είπαν για το 180 δηλαδή 30ε το μήνα η επιδότηση είναι 140ε περίπου γιατί πάει ανάλογα την συσκευή, δηλαδή χωρίς την προσφορά πόση επιδότηση βγάζει το 180?

Δημοσ.
Αν είναι το 180, αυτό έχει μόνο 29 ευρώ πάγιο νομίζω. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται.

Απο........

Όσο αναφορά τα oteshop πήρα τηλ και μου είπαν για το 180 δηλαδή 30ε το μήνα η επιδότηση είναι 140ε περίπου γιατί πάει ανάλογα την συσκευή, δηλαδή χωρίς την προσφορά πόση επιδότηση βγάζει το 180?

Μας εσωσε παλι ο πΟΤΕ. Θα θελα να ηξερα, ποτε θα παψετε να τσιμπατε στις εικονικες προσφορες του οργανισμου, που αν και ιδιωτικος πια, συνεχιζει να βαραει το βιολι του δημοσιου. ΜΙΑ ηταν η προσφορα, απο τη Βοντα το Γεναρη, μειον 300€, στο παγιο των 30€. Αλλα και αυτοι ειδαν οτι δε συμφερει, και οι επομενες προσφορες ηταν σε πιο ακριβα παγια.

Δημοσ.
Μας εσωσε παλι ο πΟΤΕ. Θα θελα να ηξερα, ποτε θα παψετε να τσιμπατε στις εικονικες προσφορες του οργανισμου, που αν και ιδιωτικος πια, συνεχιζει να βαραει το βιολι του δημοσιου. ΜΙΑ ηταν η προσφορα, απο τη Βοντα το Γεναρη, μειον 300€, στο παγιο των 30€. Αλλα και αυτοι ειδαν οτι δε συμφερει, και οι επομενες προσφορες ηταν σε πιο ακριβα παγια.

Και ο ΟΤΕ πριν από τρεις βδομάδες είχε μια προσφορά μείον 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ (συνολικά δηλαδή μείον 238 ευρώ) στα προγράμματα 210 και 270, τα οποία αφαιρούνταν από την τιμή του κινητού όπως διαμορφωνόταν μετά την επιδότηση στο Βασικό Πρόγραμμα. Συνολικά δηλαδή, υπήρχε ένα όφελος κοντά στα 300 ευρώ!

Με αυτή την προσφορά ο ξάδερφός μου αγόρασε ένα Omnia στα 243 ευρώ, από 543 που είναι η τιμή του ΟΤΕ χωρίς σύνδεση, με πάγιο στα 33,5 ευρώ το μήνα! Οπότε, ας μην αφορίζουμε τα πάντα ελαφρά τη καρδία. Απλά, σίγουρα κάποιες προσφορές είναι κράχτες και κάποιες άλλες αξίζουν πραγματικά, γι' αυτό και πριν αγοράσουμε θα πρέπει να ελέγχουμε εξωνυχιστικά τον ανταγωνισμό και να επιλέγουμε αυτό που πραγματικά μας συμφέρει...

Και, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!! :P

Δημοσ.
Και ο ΟΤΕ πριν από τρεις βδομάδες είχε μια προσφορά μείον 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ (συνολικά δηλαδή μείον 238 ευρώ) στα προγράμματα 210 και 270, τα οποία αφαιρούνταν από την τιμή του κινητού όπως διαμορφωνόταν μετά την επιδότηση στο Βασικό Πρόγραμμα. Συνολικά δηλαδή, υπήρχε ένα όφελος κοντά στα 300 ευρώ!

Με αυτή την προσφορά ο ξάδερφός μου αγόρασε ένα Omnia στα 243 ευρώ, από 543 που είναι η τιμή του ΟΤΕ χωρίς σύνδεση, με πάγιο στα 33,5 ευρώ το μήνα! Οπότε, ας μην αφορίζουμε τα πάντα ελαφρά τη καρδία. Απλά, σίγουρα κάποιες προσφορές είναι κράχτες και κάποιες άλλες αξίζουν πραγματικά, γι' αυτό και πριν αγοράσουμε θα πρέπει να ελέγχουμε εξωνυχιστικά τον ανταγωνισμό και να επιλέγουμε αυτό που πραγματικά μας συμφέρει...

Και, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!! :P

Και οποιος δεν ειχε επιδοτηση ;;;

Και ποσο ειναι το παγιο στο 270 ;;;

Γι αυτο "αφοριζω τα πάντα ελαφρά τη καρδία"

Και ειμαι σιγουρος οτι δουλευεις στον πΟΤΕ (λολ)

Δημοσ.
Και οποιος δεν ειχε επιδοτηση ;;;

Και ποσο ειναι το παγιο στο 270 ;;;

Γι αυτο "αφοριζω τα πάντα ελαφρά τη καρδία"

Και ειμαι σιγουρος οτι δουλευεις στον πΟΤΕ (λολ)

Όχι βρε Χριστιανέ! Την επιδότηση για νέα σύνδεση εννοώ (περίπου 60 ευρώ στο Βασικό Πρόγραμμα)!

Το πάγιο στο 270 είναι νομίζω 39,50 ευρώ. Στο 210 που έκανε συμβόλαιο ο ξάδερφός μου είναι 33,50 ευρώ. Πρόσθεσε και 5 ευρώ τέλος συνδρομητών κινητής και υπολόγισε το συνολικό κόστος!

Μετά τιμής,

Βουρλούμης

(Και ΟΧΙ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ!!!) :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Τα μικρά γράμματα όπως είπα έλεγαν ΑΠΟ το C180 εώς κάποιο μεγαλύτερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στο 180 ίσως να μην δίνουν και τα 500€ επιδότησης.

Δημοσ.

Παιδιά παρόμοια προσφορά έχει μέχρι σήμερα και η Vodafone- επιδότηση 300 ευρώ για πάγια άνω των 35 ευρώ. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά στους πόσους μήνες μπορούμε να αλλάξουμε πρόγραμμα, ώστε να κατεβάσουμε το πάγιο;

Δημοσ.
Παιδιά παρόμοια προσφορά έχει μέχρι σήμερα και η Vodafone- επιδότηση 300 ευρώ για πάγια άνω των 35 ευρώ. Γνωρίζει κανείς με σιγουριά στους πόσους μήνες μπορούμε να αλλάξουμε πρόγραμμα, ώστε να κατεβάσουμε το πάγιο;

Στους οκτω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...