fullon Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 οχι ρε φιλε! με 190 ευρω βρισκεις πολυ πιο γαματα κουτακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 οχι ρε φιλε! με 190 ευρω βρισκεις πολυ πιο γαματα κουτακια Δηλαδή; Για πες ένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webiospekt Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πάντος αν σας το έδιναν με 10 ευρο δεν θα το πέρνατε???? που δεν σας αρέσει κιόλας.... κουφαλιτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αν μου το έδιναν μαζί με 10 γιούρια, δε θα έλεγα όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webiospekt Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δεν εννοούσα αυτό. λολ. Αν έδινες 10 ευρο. βασικά αν εβγαζες τις ρόδες θα ηταν πολυ καλυτερο το σπιρτόκουτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvas1340 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλά, beauty is in the eye of the beholder, αλλά για πες εσύ ένα όμορφο. Σάββας, με γεια. Ελπίζω να σου βγει καλό ότι πάρεις και αν θέλεις μετά τη χρήση γράψε και εντυπώσεις. Να ειστε σιγουροι οτι θα γραψω εντυπωσεις.Το προβλημα ειναι οτι εχω πεσει σε διλλημα και δισταζω ακομα να πατησω το κουμπακι "επιβεβαιωση παραγγελιας":cry:Καλοριφερ ή συντηριτικουρα(απο την αλλη εχω και ενα φιλο που περυσι αγορασε ΤΤ ARMOR και με εχει ζαλισει με το ποσο ευτυχισμενος ειναι). Μεχρι αυριο θα εχω αποφασισει σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλά, beauty is in the eye of the beholder, αλλά για πες εσύ ένα όμορφο. Γιατι να πω καποιο όμορφο? Απλα το θεωρώ άσχημο οσο και το 1ο απλό ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πάντος αν σας το έδιναν με 10 ευρο δεν θα το πέρνατε???? που δεν σας αρέσει κιόλας.... κουφαλιτσες. ούτε αν με πλήρωναν, γούστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WatchYourBack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1011634&THIKIMEGETHOS=Full+ATX&Manufacturer=CoolerMaster&category=69977695&catalog=20 Cosmos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 πολύ καλό, σταθερή αξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πάντως στην ίδια τιμή θα προτιμούσα το 840...είναι στο ίδιο επίπεδο με τα ακριβά lian li και silverstone... Cooler Master ATCS 840 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.