saxtou junior Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 γεια σας σκεφτομαι να παρω καμερα δικυου για το σπιτι μου για το καλοκαιρι να ξερω τι γινεται.τη γνωμη εχετε γιαυτες?κανουν δουλειες?πως τις συνδεεις,εχουν καλωδια?
micky28 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια σου φίλε. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει αρκετα με καμερες για χώρους θα σου πω το εξης.Σχετικά με IPcamera δεν χρειάζεσαι πολλα. Αγοράζεισ την κάμερα που θές και κατα προτίμηση μην πάρεις ασύρματη και επίσης καλό είναι να αγοράσεις και POE (power over ethernet) το οποιο σου δίνει την δυνατότητα να δώσεις ρεύμα στην κάμερα χωρισ να χρειάζεσαι πρίζα εκει που τηα την στήσεις.Τέλος χρειάζεσαι ρούτερ να μπορείς να την βλέπεις μέσω ιντερνετ.
stavrosyzf Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια σου φίλε. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει αρκετα με καμερες για χώρους θα σου πω το εξης.Σχετικά με IPcamera δεν χρειάζεσαι πολλα. Αγοράζεισ την κάμερα που θές και κατα προτίμηση μην πάρεις ασύρματη και επίσης καλό είναι να αγοράσεις και POE (power over ethernet) το οποιο σου δίνει την δυνατότητα να δώσεις ρεύμα στην κάμερα χωρισ να χρειάζεσαι πρίζα εκει που τηα την στήσεις.Τέλος χρειάζεσαι ρούτερ να μπορείς να την βλέπεις μέσω ιντερνετ. συμφωνω με τον φιλο... εαν σε ενδιαφερει πραγματικα πες μου να σου πω απο που με πραγματικα ανταγωνιστικες τιμες... φιλικα
barca10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Παιδιά ενδιαφέρομαι και γω για κάμερες δικτύου. Αν μπορούσατε να μου προτείνετε καμία θα σας ήμουν ευγνώμον. Δεν θέλω απαραίτητα να τις βλέπω online απλά να καταγράφεται το βίντεο σε έναν υπολογιστή.
micky28 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γεία σας παιδιά Σχετικά με κάμερες εγώ σίγουρα θα σας πρότεινα για αρχή να μην ασχοληθείτε με ασύρματες. Αν θέλετε δείτε εδω θεωρώ καλές τιμές και εύκολες στην χρήση.Πρωσοπικά έχω αγοράσει 2 φορές απο αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.