Προς το περιεχόμενο

καμερες δικτυου

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας σκεφτομαι να παρω καμερα δικυου για το σπιτι μου για το καλοκαιρι να ξερω τι γινεται.τη γνωμη εχετε γιαυτες?κανουν δουλειες?πως τις συνδεεις,εχουν καλωδια?

Δημοσ.

Γεια σου φίλε. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει αρκετα με καμερες για χώρους θα σου πω το εξης.Σχετικά με IPcamera δεν χρειάζεσαι πολλα. Αγοράζεισ την κάμερα που θές και κατα προτίμηση μην πάρεις ασύρματη και επίσης καλό είναι να αγοράσεις και POE (power over ethernet) το οποιο σου δίνει την δυνατότητα να δώσεις ρεύμα στην κάμερα χωρισ να χρειάζεσαι πρίζα εκει που τηα την στήσεις.Τέλος χρειάζεσαι ρούτερ να μπορείς να την βλέπεις μέσω ιντερνετ.

Δημοσ.
Γεια σου φίλε. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει αρκετα με καμερες για χώρους θα σου πω το εξης.Σχετικά με IPcamera δεν χρειάζεσαι πολλα. Αγοράζεισ την κάμερα που θές και κατα προτίμηση μην πάρεις ασύρματη και επίσης καλό είναι να αγοράσεις και POE (power over ethernet) το οποιο σου δίνει την δυνατότητα να δώσεις ρεύμα στην κάμερα χωρισ να χρειάζεσαι πρίζα εκει που τηα την στήσεις.Τέλος χρειάζεσαι ρούτερ να μπορείς να την βλέπεις μέσω ιντερνετ.

συμφωνω με τον φιλο...

εαν σε ενδιαφερει πραγματικα πες μου να σου πω απο που με πραγματικα ανταγωνιστικες τιμες...

φιλικα

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι και γω για κάμερες δικτύου.

Αν μπορούσατε να μου προτείνετε καμία θα σας ήμουν ευγνώμον.

Δεν θέλω απαραίτητα να τις βλέπω online απλά να καταγράφεται το βίντεο σε έναν υπολογιστή.

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά

Σχετικά με κάμερες εγώ σίγουρα θα σας πρότεινα για αρχή να μην ασχοληθείτε με ασύρματες. Αν θέλετε δείτε εδω

θεωρώ καλές τιμές και εύκολες στην χρήση.Πρωσοπικά έχω αγοράσει 2 φορές απο αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...