Προς το περιεχόμενο

ACDC - Σχόλια και εντυπώσεις

markelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως σας φάνηκαν οι τρελόγεροι; Το σόου καταπληκτικό. Με τα εφέδια του, τις κάμερες και τα videowalls (καταλυτικής σημασίας για όποιον καθόταν στις κερκίδες) κλπ κλπ.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά τέλειοι..............

Πως την πάλεψαν τόσην ώρα οι παππούδες-θεοί....

Εγώ κουράστηκα που είμουν απλά όρθιος κάτω....

Αυτοί που χτυπιόντουσαν κιόλας...

Είμαι ακόμα σε nirvana από χτες (ευτυχώς που πρέπει να παώ στο γραφείο σήμερα).

PS: ότι και να πει κανείς ήταν λίγο....όσοι πήγαμε είμασταν απλά τυχεροί που το ζήσαμε αυτό

Δημοσ.

Τεράστια εμπειρία , μοναδικές στιγμές!

Αυτό ήταν ive για σεμινάρια , γεμάτοι ενέργεια οι ΘΕΟΙ , και καταπληκτικός ο χώρος!!

Δεν έχω συνέλθει ακόμα , άφήστε που πονάω παντού:S:S

Δημοσ.

Ήταν σαν να τους παρακολουθούσα κάθε βδομάδα..πέρασαν από τα μάτια μου, τα εφηβικά μου χρόνια, τα air guitar στο σαλόνι, οι εκδρομές σε γυμνάσιο & λύκειο με το "Back In black" να παίζει ανελλιπώς..

Δυστυχώς, φοβάμαι πως δεν θα ξανάρθουν.Δεν νομίζω να τους άρεσαν οι μισογεμάτες κερκίδες.Εμπρός νεοέλληνα, συνέχισε στο δρόμο των Βέρτη, Βίσση, Παπαρίζου, Χατζηγιάννη...αυτοί σου αξίζουν.

Στο τομέα του ήχου απογοητεύθηκα ελαφρώς.Περίμενα πιο καθαρό και πιο δυνατό ήχο.

Ποτέ ξανά στην αρένα.Πολύ κούραση και τσιγαρίλα.

Δημοσ.

Ναι, ο ήχος ήταν λίγο κάπως, αλλά ευτυχώς όχι όπως των supporters που μόλις τους άκουσα τρόμαξα!

Εγώ στις κερκίδες με τα videowalls μια χαρά την έβγαλα πάντως :-)

Δημοσ.
Ναι, ο ήχος ήταν λίγο κάπως, αλλά ευτυχώς όχι όπως των supporters που μόλις τους άκουσα τρόμαξα!

Εγώ στις κερκίδες με τα videowalls μια χαρά την έβγαλα πάντως :-)

Δυστυχως δεν μπορεσα να ειμαι κ εγω εκει :mad:

Βγηκε καμια ανακοινωση για το ποσο κοσμο ειχε ?

Δημοσ.
Εμπρός νεοέλληνα, συνέχισε στο δρόμο των Βέρτη, Βίσση, Παπαρίζου, Χατζηγιάννη...αυτοί σου αξίζουν.

+1000

Δυστυχως ετσι ειναι , οπως τα λες ...:-(

Εμεις ομως συνεχιζουμε ακαθεκτοι και ευτυχως αυτο το καλοκαιρι υπαρχουν πολλες καλες συναυλιες ,με αποκορυφωμα αυτες των Scorpions ,που μας κανουν την τιμη να δωσουν 5 Συναυλιες τον Ιουλιο στην χωρα μας !!!!!!!

Δημοσ.

Το show απερίγραπτο (και full version). Η ενέργεια πάνω στη σκηνή καθώς και στην αρένα το κάτι άλλο (ήμουν από ψηλά).

Το μόνο κακό ήταν ο ήχος, που σε κάποια σημεία από τις αντιχήσεις δεν άκουγες τίποτα, τουλάχιστον στο πάνω διάζωμα που ήμουν.

Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει ποτέ... ξαναπήγαινα και σήμερα :D

Επίσης, χαρακτηριστικό που είδα και μ' άρεσε: Ποικιλία στις ηλικίες. Πίσω μου καθόταν ένας κύριος γύρω στα 60 και είχε έρθει μαζί με ένα πιτσιρικά που τον έκοψα για 12

Οι Answer, πέρα από τον άθλιο ήχο που είχαν, έπαιξαν καλά. Δεν είχα προηγούμενη επαφή μαζί τους, αλλά τους χαρακτηρίζω pure hard rock. Η φωνή και η σκηνική παρουσία του τραγουδιστή θύμισε ένα κράμα Robert Plant & David Coverdale. Θα ψάξω να βρω τους δίσκους τους πάντως.

Salute!

Δημοσ.

Ίσως το καλύτερο live που έχω δει μέχρι τώρα. Απίστευτη ενέργεια, ο agnus τα έδωσε όλα.

Τρομερές σκηνές στο let there be rock, νόμιζα ότι ήμουν σε party. Στην αρένα, εκτός από τα γνωστά ( κούραση κτλ ) αναγκάστηκα να κοιτάζω αρκετές φορές τα video walls, με πολύ δυσκολία έβλεπα τη σκηνή.

Μακάρι να έρθουν πάλι.

Δημοσ.

Για μια ακομα φορα αποδυκνειεται οτι αν στη χωρα μας ερθει ενα μεγαλο ονομα που κανει συναυλια και σοου μαζι σεβομενο το θεατη και το κοινο που το παρακολουθει (και οχι αυτο το θλιβερο καταντημα που βλεπω σε αλλα γκρουπ να στησουν 4 πασαλους,μια τεντα και ενα βιντεογουολ στο πισω μερος ), βρεθει μια εταιρεια που οργανωσει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ το event και ριξει σωστη διαφημιση,τοτε το κονσερτο θα ΣΑΡΩΣΕΙ, οσο και να ειναι το εισητιηριο!!Οπως εγινε το 96 με U2, το 98 με Stones kai χθες.

Ελαχιστα γκρουπ σε προχωρημενη ηλικια,των 55 και 60 ετων εχουν καταλαβει οτι επειδη δεν εχουν τη δημιουργικη δεινοτητα των νιατων τους ,για να προσεγγισουν υπαρχων και νεο κοινο πρεπει να κανουν συναυλιες SHOW πρωτα απο ολα!Με μεγαλα εντυπωσιακα stage, εντυπωσιακα φωτιστικα,πυροτεχνηματα και surprises.

Ayto το καταλαβαν και το ξεκινησαν πρωτοι oi Rolling Stones επενδυοντας τεραστια ποσα στη δημιουργια "μαμουθ" εντυπωσιακων stage σε μεγαλα σταδια,συνεργαζομενοι με επαγγελματιες και επαγγελματικα αρχιτεκτονικα γραφει που σχεδιααζουν συναυλιακα event.

επειδη με αξιωσε οΘεος και ειδα τους Stones to 2007 live στο Ντυσελντορφπου το σοου τους ειναι 4 φορες πιο εντυπωσιακο απο το χθεσινο,βιωσα μια συγκλονιστικη εμπειρια ζωης,εκανα 3 μερες να συνελθω και θεωρω μεγαλη μ...κια που δεν τους ειδε το ελληνικο κοινο πριν απο δυο χρονια.

Οσον αφορα αυτους τους πανιβλακες και ασχετους που συνεχεια προτασουν το επιχειρημα "τι να παω να δω; γερους να χοροπηδανε επανω σε μια σκηνη;Να τα τσεπωσουν θελου...",οντως οπως ανεφερα και στην αρχη υπαρχουν τετοια γκρουπ και θλιβομαι για αυτο, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ!

Δημοσ.

well said jacknut, well said... Οι Answer εμένα δε μου άρεσαν καθόλου, αλλά και πάλι είναι αυτό το είδος της μουσικής που δε μ'αρέσει.

Δημοσ.

Ο ήχος μου άρεσε πάρα πολύ , πολύ δυνατός και τα μπάσα τρέλαιναν κόσμο!Ήμουν αρένα σχεδόν στην μέση και λίγο πιο μπροστα , και βλέπαμε καθαρά ...

Κρίμα που δεν γέμισε όλο , σε όλη την ευρώπη ήταν και είναι για τα επόμενα live sold out , μόνο εδώ δεν ήταν.....Κρίμα

Δημοσ.

Οσον αφορα αυτους τους πανιβλακες και ασχετους που συνεχεια προτασουν το επιχειρημα "τι να παω να δω; γερους να χοροπηδανε επανω σε μια σκηνη;Να τα τσεπωσουν θελου...",οντως οπως ανεφερα και στην αρχη υπαρχουν τετοια γκρουπ και θλιβομαι για αυτο, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ!

Aυτοι που τα λενε αυτα μαλλον δεν εχουν ιδεα ...

Αν ειχαν βρεθει σε μια τετοια συναυλια θα καταλαβαιναν ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...