ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 1)Χρησιμοποιείς το παράνομο και πάνω απ' όλα σιγασμνένο περίστροφο, έχοντας την τύχη να κάνεις σκοποβολή με ζωντανό στόχο. 2)Χρησιμοποιείς νόμιμο όπλο(κατά προτίμηση περίστροφο και όχι καραμπίνα για ευνόητους λόγους) έχοντας και πάλι την τύχη να κάνεις σκοποβολή με ζωντανό στόχο. Εγω παντος θα προτιμουσα ενα κανονικο πιστολι παρα ενα περιστροφο. Μονο με 6 σφαιρες(που χωραν τα συνηθισμενα περιστροφα) τι να πρωτοπρολαβεις? Δεν θα θες να του ριξεις καμια 10ρια σφαιρες να το ευχαριστιθεις? :lol: Μετά από -κατά προτίμηση- μια εύστοχη βολή(στο σωστό σημείο), επιβάλετέ να δωρίσεις στο διαρρήκτη το παράνομο περίστροφο σου, αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι λειτουργεί ρίχνοντας μερικές σφαίρες στο υπόλοιπο δωμάτιο. Μετά απο αυτό καλείς την αστυνομία για τα περαιτέρω. Και τι θα τους πεις? Οτι ο κλεφτης αυτοκτονησε? Δηλαδή ρε φίλε είμαι στο μπάνιο και σου φωνάζω σένα που 'σαι απ' όξω "ΦΡΗΝΤΑΜΠΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΑΦ' ΟΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ".
paokara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 'Η κάνετε αυτό που έκανα εγώ, ξυπνάω ένα βράδυ κατά τις 01:00 και πάω να πιώ νερό βλέπω ξαφνικά μπροστά μου έναν τύπο, (μέσα στο σπίτι όλοι της οικογενείας δεν έλειπε κανένας απλώς κοιμόνταν) είμαι και εγώ της λογικής ότι άφησε τον να κλέψει και να φύγει αλλά το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν κάθεσαι να σκεφτείς και να αντιδράσεις, απλώς αντιδράς. Να μην τα πολυλογώ πιαστήκαμε στα χέρια και έπεσε πολύ ξύλο άρπαξα και εγώ δεν λέω, αλλά αυτός ήταν για νοσοκομείο κυριολεκτικά χωρίς υπερβολές, τελικά τον ακινητοποίησα. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής φυσικά και ξύπνησαν όλοι, έχω έναν γείτονα δικηγόρο ο οποίος με συμβούλευσε να τον αφήσω να φύγει γιατί αν θα έκανε μήνυση λόγω του άσχημου ξύλου θα έμπλεκα πολύ και έτσι τον άφησα ελεύθερο, αν και δεν το ήθελα. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω άλλα προβλήματα με αστυνομίες και νόμους δεν είχα.
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κατά την διάρκεια της συμπλοκής φυσικά και ξύπνησαν όλοι, έχω έναν γείτονα δικηγόρο ο οποίος με συμβούλευσε να τον αφήσω να φύγει γιατί αν θα έκανε μήνυση λόγω του άσχημου ξύλου θα έμπλεκα πολύ και έτσι τον άφησα ελεύθερο, αν και δεν το ήθελα. Κοιτα ρε που καταντησαμε να φοβασε να παρεις την αστυνομια για τον ληστη που επιασες. Σοβαροι νομοι υπαρχουν τι να πω. Τελικα η καλυτερη λυση ειναι αυτη του Lucifer
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα jack russel που και μικρο ειναι,και πολυ δεν τρωει και που αν κανει το λαθος ο ληστης και μπει μεσα δεν θα τον ξαναδει ανθρωπος!
Timour21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα jack russel που και μικρο ειναι,και πολυ δεν τρωει και που αν κανει το λαθος ο ληστης και μπει μεσα δεν θα τον ξαναδει ανθρωπος! ποιο πιθανό είναι να πεθάνει ο ληστής απο τα γέλια παρά απο τα δόντια του συγκεκριμένου σκύλου-μπρελόκ. Πέρα απο την πλάκα όμως , δεν έχει τύχει να "πέσω" πάνω σε ένα τέτοιο σκύλο ποτέ μου, οπότε αγνοώ παντελώς τις "ικανότητές" του.
Teaser Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ένα τόσο χαριτωμένο σκυλάκι είναι ποιος θα το φοβηθεί;
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ποιο πιθανό είναι να πεθάνει ο ληστής απο τα γέλια παρά απο τα δόντια του συγκεκριμένου σκύλου-μπρελόκ. Πέρα απο την πλάκα όμως , δεν έχει τύχει να "πέσω" πάνω σε ένα τέτοιο σκύλο ποτέ μου, οπότε αγνοώ παντελώς τις "ικανότητές" του. Ένα τόσο χαριτωμένο σκυλάκι είναι ποιος θα το φοβηθεί; χαχα,φιλοι μου πιστεψτε με,δεν θελετε να σας την πεσει ενα τοσο χαριτωμενο ''σκυλακι''!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 αν το έχεις δει πρώτα και το περιμένεις να επιτεθεί το ρίχνεις μονόhito...σου κλάνει μια μάντρα
Timour21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Είναι φατσόνι το άτιμο όμως! linkinp, είσαι ιδιοκτήτης αυτού του σκυλιού? Γουστάρει τις πολυκατοικίες ή θέλει να αλωνίζει σε κήπους? Δώσε καμια πληροφορία... P.S Sorry για το offtopic
linkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ουτε μονοhito ουτε με δεκαhito ουτε με ΑΟΕ δεν καθαριζεις με αυτο το σκυλι.Ασχολουμαι με τα σκυλια απο μικρο παιδι και εχουν περασει απειρα απο τα χερια μου.Πιο ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ σκυλι απο το jack russel δεν υπαρχει!σε σημειο να το παιρνεις το σκυλι,να του τραβας κουτουπι με ολη σου την δυναμη,να το στελνεις 20 μετρα περα και μετα αυτο να ξαναεπιτιθεται.... Δεν εχει καμια σχεση το συγκεκριμενο σκυλι με κανις,πεκινουα κλπ κλπ.Μαλιστα αν πατε σε pet shop και ζητησετε να αγορασετε 1,κατα πασα πιθανοτητα αν ο καταστηματαρχης ειναι συνηδητοποιημενος να μην σας δωσει αν δεν εχετε πειρα με σκυλια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- Είναι φατσόνι το άτιμο όμως! linkinp, είσαι ιδιοκτήτης αυτού του σκυλιού? Γουστάρει τις πολυκατοικίες ή θέλει να αλωνίζει σε κήπους? Δώσε καμια πληροφορία... P.S Sorry για το offtopic Οντως ειναι πραγματικα απαιχτο το συγκεκριμενο σκυλι!Δεν ξερω και κατα ποσο το θυμαστε στην ''μασκα''! Timour το πως θα φερθει το συγκεκριμενο σκυλι ειναι θεμα εκπαιδευσης!Και για να εκπαιδευσεις ενα τετοιο σκυλι θες πολυ υπομονη!!!Εχει απιστευτη ενεργεια και πρεπει να την εκτονωνει.Δεν ειναι το σκυλι που θα το αφησεις σε ενα μερος και θα γυρισεις να το βρεις εκει!Ειναι πραγματικα διαβολοσκυλο!!!Ειναι αρκετα μικροσωμο ωστε να βολευεται σε σπιτι αλλα πρεπει να ασχολεισαι μαζι του συνεχεια αλλιως θα αρχισει να κανει τα τρελα του. δειτε αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=oPMYoQGvp1A
Tenshi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κατά την διάρκεια της συμπλοκής φυσικά και ξύπνησαν όλοι, έχω έναν γείτονα δικηγόρο ο οποίος με συμβούλευσε να τον αφήσω να φύγει γιατί αν θα έκανε μήνυση λόγω του άσχημου ξύλου θα έμπλεκα πολύ και έτσι τον άφησα ελεύθερο, αν και δεν το ήθελα. Κοιτα ρε που καταντησαμε να φοβασε να παρεις την αστυνομια για τον ληστη που επιασες.Σοβαροι νομοι υπαρχουν τι να πω. Και προφανώς κανένας δέν σκέφτηκε το κλασικό παραμύθι : "Γλίστρησε και έπεσε" Τα "επανειλημμένως" και "πάνω στο χέρι μου" δέν είναι ανάγκη να τα αναφέρουμε...
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αντε από δώ ρε εγγονόπουλοι, που σας κακόπεσε το "μαντζαφλάρι". Το μαρκούτσι όμως δε σας χάλασε ε; Το "τηλέφωνο" και το "ακουστικό" ακούγεται πιο λογικό; Λώλζ! "Ακουστικό" με την έννοια οτι ξεπλένει τη μαρμελάδα απ' τα αφτιά και ακούμε καλύτερα; Είχατε και στα χωριά σας "ακουστικό" που κάνατε μπάνιο 1 φορά το εξάμηνο στην κορίτα που έπιναν νερό τα πρόβατα; Πάντως ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ στο νευρικό από χτές με αυτό το θέμα. Σήμερα όλοι με κοίταζαν κάπως. Για την ιστορία, οι αγγλόφωνοι το λένε "shower head".
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αντε από δώ ρε εγγονόπουλοι, που σας κακόπεσε το "μαντζαφλάρι". Το μαρκούτσι όμως δε σας χάλασε ε; Το "τηλέφωνο" και το "ακουστικό" ακούγεται πιο λογικό; Λώλζ! "Ακουστικό" με την έννοια οτι ξεπλένει τη μαρμελάδα απ' τα αφτιά και ακούμε καλύτερα; Είχατε και στα χωριά σας "ακουστικό" που κάνατε μπάνιο 1 φορά το εξάμηνο στην κορίτα που έπιναν νερό τα πρόβατα; Πάντως ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ στο νευρικό από χτές με αυτό το θέμα. Σήμερα όλοι με κοίταζαν κάπως. Για την ιστορία, οι αγγλόφωνοι το λένε "shower head". Παντος η απαντηση του Lucifer σχετικα με το "ματζαφλαρι" ηταν ολα τα λεφτα
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δηθενιές. Μόλις έχει ξεκοιλιάσει τον αλλοδαπό στη μπανιέρα και κολλάει στο αν θα μου φωνάξει "ματζαφλάρι" αντί για "ακουστικό" ; Εκτός κι αν η λέξη "ματζαφλάρι" είναι copyrighted μεταξύ μας ως αναφορά σε κάτι συγκεκριμένο και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να σου πω ρε ψηλέ με το κατάνα, αυτό το πράμα που φοράει ο κόσμος στη μέση του και βάζει μέσα πράματα για να τον κλέβουν πιο εύκολα, το λες ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ για μήπως ΜΠΑΝΑΝΑ; Επίσης, το καλώδιο για δημιουργία τάσης από μια μπαταρία αυτοκινήτου σε άλλη, το λες ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ; Και τα ελαστικά γαντζοφόρα σχοινιά, τα λες ΧΤΑΠΟΔΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΛΕΣ ΜΕΝΙΚΕΤΟ ΓΙΑ ΠΙΠΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις