frenzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πού μπορώ να βρώ taser? Σύνδεσε ένα ψαροντούφεκο με μπαταρία αυτοκινήτου και καθάρισες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Πού μπορώ να βρώ taser? Δεν είναι νόμιμη η απόκτηση taser. Μετά από αυτό σε παραπέμπω στους Όρους Χρήσης του forum.
SPSS07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 καλα ας μπει κανενας μεσα και τα λεμε σχετικα με νομοθεσιες και αυτοαμυνες και δικαιωμα χρησης βιας για να προστατευτω μεσα στο σπιτι μου. κουμαντο με την οικογενεια μου δε κανει κανεις! οποιος τολμησει και το κανει θα περασει καλα , αυτα που λεει ο paredwse μπορει να ειναι σωστα αλλα υπερβολικα, με λιγα λογια σου λεει οποιος μπει στο σπιτι σου μεσα να σε κλεψει/σκοτωσει εσυ ο ιδιοκτητης ΔΕΝ μπορεις να κανεις τπτ κατσε σε μια γωνια και προσευχησου και να ελπιζεις μη σε σκοτωσει ο ληστης .. αυτα ΔΕΝ γινονται το ξαναλεω ειναι ολα ενα ματσο χαρτια μπουρδας. φιλαρακι μου που επιασε επ αυτοφώρω τον αλλο μεσα στο σπιτι του , του αλλαξε τον αδοξαστο ηρθαν και τον μαζεψε μετα η αστυνομια και δεν εγινε τπτ απολυτως. ελεος πια δλδ με τους μπουρδες νομους.
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά έχω μια απορία: πώς θα μπεί ο διαρρήκτης μέσα στο σπίτι έτσι χαλαρά; Τόσο εύκολο είναι πιά; Εννοώ αν έχεις πάρει τα μέτρα σου, κλειδώσει τα πάντα κλπ. πώς θα μπεί ο άλλος; Εκτός αν είναι το θησαυροφυλάκιο το σπίτι σου και καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να σου κλέψει τα διαμάντια, αλλά εκεί πάμε αλλού. Το 90-95% των διαρρηκτών τριγυρίζουν τις πολυκατοικίες δοκιμάζοντας πόρτες και ο,τι τους κάτσει. Ξεκλείδωτες πόρτες κλπ. Και ψυρίζουν μόνο τα ψιλά, ο,τι προλάβουν κι ο,τι πάρει το μάτι τους και είναι μικρό και μπορούν να το κουβαλήσουν/κρύψουν εύκολα. Αρκετή τρομολαγνεία και άγχος για τις περιουσίες μας για το τίποτα, λέω εγώ. Πάρτε κάμερες μετά πάνω απ τα κεφάλια σας αβέρτα και απειρους τσέους στους δρόμους για να μην παραπονιέστε. Μου θυμίζει τις εκπομπές του Ευαγγελάτου που έλεγε οτι ο καθένας μπορεί να μπεί οπουδήποτε σε 5" και κάτι καμμένα παππούδια εδώ στην περιοχή μου που ξεχνάνε να κλειδώσουν και κάνουν ντού τα ζάκια. Ε, μετά κλαίγονται στους μπάτσους γιατί πάει η σύνταξη. Αφού είχες ξεκλείδωτα ρε παππού, ποιός σου φταίει;
Wandex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά έχω μια απορία: πώς θα μπεί ο διαρρήκτης μέσα στο σπίτι έτσι χαλαρά; Τόσο εύκολο είναι πιά; Εννοώ αν έχεις πάρει τα μέτρα σου, κλειδώσει τα πάντα κλπ. πώς θα μπεί ο άλλος; ... Ε, μετά κλαίγονται στους μπάτσους γιατί πάει η σύνταξη. Αφού είχες ξεκλείδωτα ρε παππού, ποιός σου φταίει;Ξέρεις δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και εγώ το ίδιο ήμουν αλλά είναι μέχρι να σου συμβεί. Για παράδειγμα την κοπέλα και την οικογένεια της την ληστέψαν πριν κανά μήνα το πολύ. Όλα κλειστά, καινούργια πορτοπαράθυρα και τα λοιπά. Όχι μόνο μπήκαν αλλά ήταν και μέσα και πήραν πράγματα από ένα μέτρο απόσταση που κοιμόντουσταν. Και το πήραν χαμπάρι το πρωί όταν είδαν τις 2 τσάντες ανάποδα έξω από το σπίτι ανοικτές. Τώρα έχουμε ευθύνη και εμείς που δεν κλειδώνουμε ορισμένες φορές αλλά όχι και να φταίμε εμείς. Το χαζό είναι πάντα να μην έχεις πολλά λεφτά σπίτι. Αυτό μάλιστα.
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το έχουνε σπουδάσει το επάγγελμα σου λέω αυτοί! Άσε που πηδάνε σα γάτες απο τα παράθυρα και απο όπου θέλεις! Ο κολλητός μου έχει δεί διαρρήκτη αλλοδαπό να σκαρφαλώνει απο την υδροροή! και εσύ μου λές οτι δέν είναι εύκολο...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Απλά αφήστε το σπίτι σας ακατάστατο σαν να το έχουν ήδη διαρρήξει.Έτσι τους αποθαρρύνετε τρελά...
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ή να πάρουμε ένα Rottveiler να το έχουμε μέσα στο σπίτι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ή να πάρουμε ένα Rottveiler να το έχουμε μέσα στο σπίτι... Θα σου κοστίσει παραπάνω από το να σε κλέψουν.
Wandex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ή να πάρουμε ένα Rottveiler να το έχουμε μέσα στο σπίτι... :lol:Χμμμ αυτή η ιδέα μου είχε μπεί από παλιά από μία αποθήκη δίπλα στην παλιά δουλειά μου. Είχε ο τύπος 2 ντοπερμαν θηρία. Μάλλον τα είχε ταίσει αναβολικά. Και ήταν τόσο επιβλητικά όχι μόνο από το μέγεθος τους αλλά και από τον τρόπο που στεκόντουσταν. Κάθε πρωί τα έβλεπες και καθόντουσταν,βρέξει χιονίσει, στις 2 γωνίες του οικοπέδου του αντίστοιχα. Κανονικοί σκοποί. Τώρα αν ακόμα και αυτό δεν τους αποτρέψει...θα πάρω 2 λιοντάρια.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Απαγορεύονται τα λιοντάρια.Είναι άγρια ζώα,δεν επιτρέπεται να τα έχεις οικόσιτα.Εκτός αυτού,δε θες να ξέρεις πόσο θα στοιχίσει το τάισμα.
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Απαγορεύονται τα λιοντάρια.Είναι άγρια ζώα,δεν επιτρέπεται να τα έχεις οικόσιτα.Εκτός αυτού,δε θες να ξέρεις πόσο θα στοιχίσει το τάισμα. Οσο και στο τσιρκο. Τι θα φαει το λιονταρακι μας? ενα σκυλακι
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Paredwse μπορείς να πείς αν ξέρεις κάτι για την αυτοάμυνα με πολεμικές τέχνες και τις φασαρίες στο δρόμο?
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Paredwse μπορείς να πείς αν ξέρεις κάτι για την αυτοάμυνα με πολεμικές τέχνες και τις φασαρίες στο δρόμο? Νομίζω ότι αν είσαι ντυμένος νίτζα σε συλλαμβάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις