Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, κάποτε σε ένα βιβλίο που διάβασα ήταν ένας σκληρός τύπος που είχε AIDS, λοιπόν κυκλοφορούσε με ένα ξυράφι στη μπότα και αν του την έπεφτε κάποιος έβγαζε το ξυράφι, κοβόταν και πέταγε το αίμα στα μάτια του άλλου. Ψηθείτε.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το pepper spray γμεί πάντως...Και σιγά μη τολμήσει ο άλλος να στη πεί επειδή το χρησιμοποίησες,το φταίξιμο ήταν δικό του επειδή σου επιτέθηκε.Το κακό είναι οτι είναι παράνομο και δε μπορείς να βρείς.

Ebay is your friend.. ;)

Δημοσ.

Φίλε μου paredwse άν μπορούσες θα ήθελα να μας πείς και για το τί ισχύει σε συμπλοκή στο δρόμο και σχετικά με τις πολεμικές τέχνες και την αυτοάμυνα!

Όσο για το Taser θα μπορούσε η επιτρεπεται η κατ' οίκον κατοχή και να τιμωρείται άν χρησιμοποιείται οπουδήποτε αλλού!

Οι νόμοι είναι κάπως παράξενοι σε αυτά τα θέματα!

Υπάρχει δηλαδή κάποιο "παραθυράκι" στον νόμο που να δικαιολογεί την αυτοάμυνα και την υπεράσπιση της περιουσίας κτλ κτλ ακόμα και με την προξένηση τραυματισμού του εκάστοτε ληστή?

Γιατί προφανώς δέν θα κάτσεις με σταυρωμένα χέρια ειδικά αν έχεις και παιδιά (όπως είπα σε προηγούμενο ποστ). ( εγώ δέν έχω αλλα δκαπιοι άλλοι χρήστες ναι :P )

Δημοσ.
Ebay is your friend.. ;)

No it isn't actually...

Δεν αφήνουν pepper spray να αποσταλεί Ελλάδα γιατί ξέρουν τι νομοθεσία ισχύει σε κάθε χώρα.Τώρα αν το φέρεις στη ζούλα συνεννοούμενος με τον πωλητή μέσω paypal είναι άλλο θέμα...Τα περισσότερα pepper sray δεν πωλούνται καν international,πωλούνται μόνο στις ΗΠΑ.

Δημοσ.
No it isn't actually...

Δεν αφήνουν pepper spray να αποσταλεί Ελλάδα γιατί ξέρουν τι νομοθεσία ισχύει σε κάθε χώρα.Τώρα αν το φέρεις στη ζούλα συνεννοούμενος με τον πωλητή μέσω paypal είναι άλλο θέμα...Τα περισσότερα pepper sray δεν πωλούνται καν international,πωλούνται μόνο στις ΗΠΑ.

Ξεκινάμε τότε με αυτό... :lol:

4f03_1.JPG

http://cgi.ebay.co.uk/DVD-Minimum-Damage-Maximum-Effect-Pepper-Spray-etc_W0QQitemZ370121253337QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item562cf221d9

Δημοσ.

Lol ναι 50 ευρώ για ένα βιβλίο που το εξωφυλλό του σε προδιαθέτει για φουλ στη μλκια.:P:p:p

Δημοσ.
Τα περισσότερα pepper sray δεν πωλούνται καν international,πωλούνται μόνο στις ΗΠΑ.

Νομίζω ότι πωλούνται και στην Γερμανία. Πήρα πάντως πριν κανά 10 ήμερο 2 pepper sprays με μόνο γερμανικά γράμματα πάνω.(από γνωστό:-))

Νόμιζα ότι σε άλλες χώρες οι αστυνομικοί έχουν και πάνω τους πάντα.

Πάντως αν μπεί κάποιος μέσα στο δικό μου σπίτι και τον καταφέρω, τότε θα τρώμε για καμιά βδομάδα φρέσκο κρέας.:devil: Και μούγκα σε κανένα. Που να μπλέκεις τώρα.B)

Δημοσ.

Πάντως αν μπεί κάποιος μέσα στο δικό μου σπίτι και τον καταφέρω, τότε θα τρώμε για καμιά βδομάδα φρέσκο κρέας.:devil: Και μούγκα σε κανένα. Που να μπλέκεις τώρα.B)

Πώς είπαμε οτι σε λένε;

sweeney-todd-the-demon-barber-of-fleet-street-1.jpg

Δημοσ.
Use the force Luke...(Μιούτ / Φάστ φόργουορντ)

Αυτά μόνο στα "ντοκιμαντερ" με θέμα τις αποτυχημένες προσπάθειες γονιμοποίησης(sic).:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...