freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 το λες ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ για μήπως ΜΠΑΝΑΝΑ; Τσαντάκι μέσης φυσικά. Για όνομα. Επίσης, το καλώδιο για δημιουργία τάσης από μια μπαταρία αυτοκινήτου σε άλλη, το λες ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ; wtf?? ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ γαμώ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ! Και τα ελαστικά γαντζοφόρα σχοινιά, τα λες ΧΤΑΠΟΔΙΑ; Σκοινιά με γατζάκια τα λέω. Σιγά μην τα χτυπάω και στα βράχια και τα απλώνω στο σύρμα. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΛΕΣ ΜΕΝΙΚΕΤΟ ΓΙΑ ΠΙΠΑ; Δεν της λέω τπτ, απλά της σμπρώχνω το κεφάλι προς τα κάτω. Χοχο. Και της δείχνω το χαρτί από δερματολόγο οτι είναι ακίνδυνος Δεν είστε άνθρωποι εσείς ρε.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το υπουργείο υγείας προειδοποιεί Η πίπα βλάπτει σοβαρά την υγεία Συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σκέφτομαι να χτυπήσω την ιατρική βεβαίωση τατού στην κοιλιά μου.
vfxspartan Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλησπερα! Εγω πιστευω πως δεν πρεπει να γινει νομιμη η οπλοκατοχη.Παντως εγω κανω σκοποβολη 6 χρονια τωρα και εχω ιμιαυτοματο τυφεκιο τυπου beretta cx4 storm 9mm και αν μπει καποιος επειδει εχω οικογενεια του εχω αδειασει τον γεμιστηρα πριν προλαβει να πει μαχμουντ.................Αυτα ειχα να πω και να προσθεσω πως ειναι αδικο να μην μπορεις να τον σπασεις στο κσυλο γιατι τους αξιζει............ Καλησπερα! Εγω πιστευω πως δεν πρεπει να γινει νομιμη η οπλοκατοχη.Παντως εγω κανω σκοποβολη 6 χρονια τωρα και εχω ιμιαυτοματο τυφεκιο τυπου beretta cx4 storm 9mm και αν μπει καποιος επειδει εχω οικογενεια του εχω αδειασει τον γεμιστηρα πριν προλαβει να πει μαχμουντ.................Αυτα ειχα να πω και να προσθεσω πως ειναι αδικο να μην μπορεις να τον σπασεις στο κσυλο γιατι τους αξιζει............ 0
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 εγω σκεφτομαι να φτιαξω κανα αυτοσχεδιο teaser,πιο πολυ για πειραματα και φαρσες
122 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Α μου ρθε φλασιά. Να κάνουμε κανονικά πολεμικές τέχνες κτλ. όλα τα στάδια αλλά να μην δίνουμε για διπλώματα για να μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτά που μάθαμε!
benign Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Οπως ειπε καποιος να μην εχετε πραγματα μεγαλης αξιας η πολλα λεφτα στο σπιτι.Αν εχουν γινει πολλες διαρρηξεις στην περιοχη σας και φοβαστε,κλειδωστε το υπνοδωματιο σας και αφηστε τους να παρουν οτι βρουν στο υπολοιπο σπιτι,τουλαχιστον ετσι δεν ειστε στο ελεος τους οταν κοιμαστε.Εχετε το κινητο κοντα στο κρεββατι και ενα γερο λοστο η ροπαλακι και αν ακουσετε να προσπαθουν να ανοιξουν την κλειδωμενη πορτα του δωματιου σας τηλεφωνηστε στην αστυνομια μιλωντας επιτηδες δυνατα για να σας ακουσουν και να την κανουν. Με λιγα λογια προσπαθηστε να αποφυγετε την βια.Αν αργησει η αστυνομια και συνεχισουν να προσπαθουν να ανοιξουν την πορτα παρτε το ροπαλο και περιμενετε σε επιφυλακη. Στην περιπτωση που τους χτυπησετε εν αμυνη δεν υπαρχει κινδυνος να μπλεξετε,εδω εχω δει να ξυλοφορτωνουν διαρρηκτες αγρια στο αστυνομικο τμημα οι αστυνομικοι.Ολους τους δερνουν αγρια τις περισσοτερες φορες.Και αν συλλαβουν καποιον που τον εβγαλες εκτος μαχης εσυ,θα σε καλυψουν και θα πουν οτι εισουν εν αμυνη.Ενταξει και λιγος ανθρωπισμος δεν βλαπτει ,δεν χρειαζεται να τον κανεις αναπηρο,απλα να τον βγαλεις εκτος μαχης.Αν επομενως αποφυγεις τις ακροτητες στην αυτοαμυνα, εισαι ασφαλης απο τον νομο. Αυτα για πολεμικες τεχνες προσεξτε τα,αν δεν ξερετε καλα,μην επιχειρησετε εμπλοκη.
BILL5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 και ας ειναι παλιο το θεμα ε ας εξετασουμε και της φαρσες που εκανε στην ταινεια μονος στο σπιτι και εκανε τους λιστες να τρεχουν ειναι να μην σου τυχει γιατι αν σου τυχει αστα να πανε
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ηταν πολυ καλες, τις εκανα και εγω τις προαλλες xxxxxxxxxdddddddddddddddd
Mystrider Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλε μου φίλε Γιώργο ( Daemonos ) δυστηχώς αν προκαλέσεις βαριά σωματική βλάβη απο πρόθεση, έστω και σε ληστή, έχεις τρεχάματα, μπορεί να γλυτώσεις τη φυλακή αλλα σίγουρα θα φάς κάποια χρόνια με αναστολή και θα πληρώσεις σε δικαστήρια και δικηγόρους δεκάδες χιλιάδες, μεγάλη ταλαιπωρία, εγώ έχω άδεια καραμπίνας και την έχω σπίτι, δυστηχώς αν τη χρησιμοποιήσω θα τον πάρουν κομμάτια τον διαρρήκτη και θα μπώ φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής μου, για μένα η καλύτερη λύση φένεται το όπλο Taser που ακινητοποιεί τον άλλον και δεν του προκαλέι μόνιμες βλάβες, παράνομο μέν, σωτήριο δέ. Πάρε για αρχή ενα σπρέϊ πιπεριού που ειναι πολύ αποτελεσματικό με σωστή χρήση και μάζευε λεφτά για ενα Taser! Dasnietra 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 http://news.in.gr/world/article/?aid=1231235219 damn...
Armored Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλα, αυτα τα περι εκπληξεως και οτι νομιζε οτι ηταν ληστης για προσπαθεια συγκαλυψης μου κανουν. Σε αλλο σαϊτ λεει οτι την πυροβολησε τεσσερις φορες στο κεφαλι και στον ωμο, οτι ηταν μεθυσμενος και οτι καυγαδιζαν συχνα. Τραγικο συμβαν οπως και να'χει αλλα αυτα ειναι τα ειδωλα που μας πλασαρουν, δυστυχως. Ειδαμε και τον Αρμστρονγκ με τα βραχιολακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις